על השוטר הפנימי שלנו

גריני

New member
על השוטר הפנימי שלנו

דנה הזכירה לי את קיומו של השוטר הזה, קולו של ההגיון, הסדר ובעיקר ה"צריך"
צריך לעשות X , ועכשיו צריך לעשות Y ... צריך... צריך...
מי הוא השוטר הזה
מאיפה הוא בא ומה הוא רוצה מאיתנו
והעיקר - איך חיים איתו בשלום
בא לכם דיון

השוטר שלי

הוא מעין שופט טוב שהוא קיים...לפעמים בא באיחור...לפעמים מוקדם מידי...ולפעמים בידיוק בזמן.

איכשהו נשמע לי מוכר......./images/Emo6.gif

בגלל זה זה בעזרת אלישוע פירקתי את זה לניק שלי...

יש בו גם דברים טובים

ביקורת היא דבר חיובי ככל שאני גדלה היא גם מתמתינת ומנותבת למקומות חיוביים

תנועה ודעת

דה (זו) נע. כלומר האדם נושא הצליל הזה הוא בתנועה. דנה = דה (זה)נהיה, כלומר מימוש. דנה = דיעה נהיה, ידע למה לשופט ומשפט קוראים דן בגלל שמדובר בידיעה ובקיאות של החוקים. איש המשפט הוא איש ידע. ביקורת = בקר = בא קר, ביקורת נתפסת כמשהו קר ומנוכר. מה שאת לא.

דעת = מלכות

אם אני לא טועה הספירה דעת (מהטרילוגיה - חכמה בינה ודעת) היא זהה לספירה מלכות של הכתר (צ'קרת הקדקד) זו הידיעה של הידיעה הבסיס לכל ה-NOTHINGNESS שלפני המימוש ודנה, את לא קרה... ממש ממש לא

ועוד משהו על שמנו

דנה/דן = מדבר הדבר שהכי מרגיע אותי בעולם הוא לדבר....אבל לא שטויות
לשנינו יש גם נוכחות אלוהית(אל ו-ה') אצל שנינו זה גם מסיים את השם..תמיד הולך אחרינו. היום, יותר מתמיד אני מאמינה שיש לי את האל ששומר עלי... תודה לאל

אני והשוטר שלי

במקרה שלי הוא נראה כמו נזיר עם זקן יש לו גלימה של בנדיקטים ולעתים הקפוצ'ון על הראש יש לו מבט ממזרי ונוקב מנייק בקיצור אז מה אני עושה קודם כל כשאני מזהה שיש כזה מצב אני עוצם את העיניים ומבקש לראות אותו ואז אני רואה אותו וזה מוריד אותי כמובן ואז אני מזרים אלי אור ועוד עד שאני מתמלא ואז שולח גם לו אור ובדרך כלל הוא מתפוגג אחרי כמה וכמה פעמים מגיעות אלי תובנות מהיכן שמעתי את הקולות האלה ואילו סיטואציות אני משחזר ועם התובנות בא הריפוי לאט לאט אז ד"ש לשוטר הזה שלך הכי הם שונאים השוטרים האלה - זה שאוהבים אותם הם פשוט אנטי אז זה הכי עוזר לי בכל אופן חיבוקים

noati

New member
בטח שבא לי<סופסופ יש לי טיפהלה זמן

אני קוראת לשוטר הזה המוסר האישי והפנימי שלנו. שנים הייתה לי בעיה עם הצריך שלו...עם כל השאר הסתדרתי :) והיום,אחרי שיחה פנימית ומעמיקה עם ה"שוטר" והצריך שלו <אולי הצריח> הבנתי שצריך זה לעשות משהו שאתה מאמין שהוא נכון לך ואורח החיים שלך. אז הוא בהחלט מזכיר לי מידי פעם מה צריך אבל היום זה נעשה עם חיוך ולא מתוך חובה.

לשוטר שלי אין צורה ומראה

אבל יש לו נוכחות. לפעמים אני מרגישה אותו עוד לפני המעשה וליפעמים רק אחרי. אולי אני צריכה לחשוב עליו עוד קצת כדי להוסיף ולתאר את התכונות שלו. בדרך כלל הוא לא פעיל או לפחות הפעילות שלו לא מסיבית ומגבילה אותי.

חברה תשתפו אותי בסוד, מה הקטע

עם השוטר. אני מבין שזה נולד בעקבות השרשור על הדממה של דניאל ודנה. מקווה שלא פגעתי באף אחד. מה היתה הסיבה לאסוציאציה ?

לא לא פגעת

אבל אם שמת לב...איך שהגעת הדממה חזרה=הרצינות חזרה=השוטר (הפנימי) הגיע. בשרשור שלנו כתבת שצריך לשמור על איך שאנחנו נראים. לרגע חשתי לא בנוח (מסתבר שגם דניאל חש בכך) עוררת את השוטר הפנימי שלנו שגם ככה עובד שעות נוספות... לא עשית רע...באת לנו כמראה...באת את עינינו לפקוח.

שוט אור כמו מטה אור,../images/Emo117.gif

חרב הליזר ממלחמת הכוכבים. שוט עור מגלב. נדמה לי שהשוטרים הראשונים היו הכרובים בשערי גן העדן שלאחר הגרוש. אלה עם להט החרב המתהפכת, כדי למנוע מהמגורשים לחזור חזרה. השוטר הוא הצנזורה שבתוכנו. הוא מרפה את אחיזתו רק כשנרדמים, וגם אז לא לגמרי. בגלל זה אנחנו חולמים. זה הזמן היחיד שבו אדם יכול לעשות כל מה שעולה ברוחו. אז השערים נפתחים והנשמה יכולה לצאת ולבוא. באת אלי את עיני לפקוח להראות לי מבט וחלון וראי באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים.

למעלה