על זוגיות וילדים

על זוגיות וילדים

טוב שאלה זו עלתה בעקבות שיחה קלילה עם חבר פורום שלנו

שהביא לי לינק לתוכנית= דייט עיוור
שבה היתה בחורה סקסית ושופעת
אך כשהבחור גילה שיש לבחורה כבר ילד,הוא ברח

ואני שואלת:
מה הבעיה בילד/ה של מישהו אחר?
הרי לא הבן זוג יפרנס אותו!

האם אתם הייתם נכנסים לזוגיות
עם אישה/גבר שיש לו ילדים?

כשאני מדברת על להיכנס לזוגיות
אני מדברת על כך שזאת זוגיות מושלמת! מכל הבחינות
כולל
טוב

מה דעתכם?

לא

לפחות לא עכשיו,ובטח גם לא בעשר שנים הקרובות(כשעוד לא רכשתי "חוכמת חיים" לגבי עולם האבהות)
זה בכלל לא קשור לעניין הכלכלי
אני ארצה לגדל ילד שהוא חלק ממני, נראה לי ממש יפה לראות אותו מתפתח ולראות לאן הוא יפרח ואיך יצמח

אם הזוגיות מושלמת, ומובטח לי ילד שמחזיק את הגנים שלי.. נראה לי שאני בפנים

ESPS

New member
לא הייתי פוסל על הסף

אבל זה גם משנה איך מכירים.
אני יכול להבין את הבחור הזה בתכנית. סה"כ הוא לא מכיר את הבחורה ולא יודע עליה כמעט כלום, וגם אין לו שום רגשות כלפיה.

כשמכירים למשל בעבודה ויש כימיה והקשר מתקדם טבעי, זה אולי אחרת.
אבל אין לי ניסיון עם זה...
אנחנו הרי בפורום חסרי ניסיון...

lb215

New member
אין לי מושג איך דין הצליח לדחות אותה

ליסמין הזאת יש סקס אפיל מטורף, לא נראה לי שהייתי מצליח לדחות אותה אפילו אם היו לה כמה ילדים

חמוד1975

New member
ראיתי רק פרק וחצי של התכנית המזעזעת הזאת

בלי קשר לילדים או לא, לא היתה שם אפילו אחת שהייתי רוצה להתקרב אליה. האם יסמין זו הגרמניה שמיד נמרחה מול המצלמות על אנשים שהיא כלל לא מכירה ואפילו לא ראתה?
אם כן, היא בחורה זולה, בלי שום סטנדרטים שבחרה להפגין רק את חרמנותה ומעבר לכך לא הראתה שום אופי מעניין (או שכך ניסו להציג אותה ע"י עריכה).
פשוט נגעלתי.

A 26 cm Schlong

New member
למה אתה חושב שבחורה ש"נמרחת" על גברים

היא בחורה זולה?

למה לא אתה לא אומר את זה על הגברים שהסכימו שהיא "תימרח" עליהם?

יש לך דפוסי חיים מאד מוזרים, שמתי לב לזה מזמן. סקס אצלך הוא מתכון למוות ממחלת מין, בחורה עם תיאבון מיני בריא היא זולה. מה עוד?

מאיזו מערה הגחת?

חמוד1975

New member
אתה צודק, אני אומר את זה לגמרי גם לגבי הבחור!

סליחה שלא ציינתי את זה. פשוט הבחורה היתה האקטיבית בנושא והוצגה כאטרקטיבית בשל כך, לכן דיברתי עליה קודם כל.
גם תגובתו של הבחור הגעילה אותי באותה מידה.
וכהרגלך אתה מסלף דברים. מעולם לא אמרתי שבחורה עם תיאבון מיני בריא היא זולה!!! יש כאן המון בחורות עם תיאבון מיני בריא ועדיין הן לא נמרחות על אנשים זרים שלא הכירו ולא ראו. זה מה שזול בעיני. ושוב, לא משנה מינו של הבנאדם או הפרטנר. אצל בחורים זה היינו הך.
וכן, מי שחרמנותם שולטת בהם יותר מאשר השכל הישר- אלו בדיוק האנשים שבסיכון גבוה להדבק במחלת מין. וכשדיברתי על מחלות לא אמרתי מוות- שוב סילפת. בשבילי מחלות מין הן מספיק נוראות גם אם לא מתים מהן. קראתי "קצת" בנושא והספיק לי כדי להזדעזע. אולי אתה לא מודע מספיק לנושא ולכן מזלל כל כך.

חמוד1975

New member
אגב מחלות מין שלא מתים מהן

אנשים עוברים ייסורים קשים בגללן, במיוחד כשזה מגיע לעניין הדבקה לא מודעת של בני זוג קבועים, אפשרות של מעבר לעוברים, או למחלות ממאירות שהן גורמות (ומהן כבר אפשר למות חלילה).
הזלזול שלך בנושא הוא מטופש וילדותי. מעדיף להיות "מוזר" כמו שאמרת, ולא מישהו שטומן את ראשו בחול.

A 26 cm Schlong

New member
אין שום קשר להטמנה של הראש בחול

אני לא מזלזל, אבל אצלך כנראה כל מה שקשור לסקס = מחלת מין, עובר פגום, מחלות ממאירות ועוד שאר מרעין בישין, וזו, ידידי, אם במחלות עסקינן, אינה גישה בריאה לחיים. לא כל מפגש מיני מסתיים על מיטת בית החולים, סתם שתדע.

אתה חרד מהמחשבה שתעשה סקס עם מישהי ותחטוף איזה הרפס, אני יודע? משהו בסגנון. אתה קיצוני מדי, אפילו בשבילי. זה לא קשה לך להיות מונע מתוך החרדה הזו שמלווה אותך כל הזמן?

בכל פוסט שמוזכרת בו המילה "מין", או המילה "סקס", אתה חוזר על הצורך להישמר בעת קיום מגע מיני ומקשט את ההודעה שלך בכל מיני שמות של מחלות סופניות. זה לא שיעור חינוך מיני בבית הספר היסודי, זה פשוט טרחני ומעייף. חלאס!

חמוד1975

New member
אתה לא חייב לקרוא שום דבר

אם משהו טרחני בשבילך, אתה מוזמן לא לקרוא אף הודעה שאני כותב. כל הפורום הזה מעצם טבעו הוא חופר וטרחני. יש לי רושם שאתה כאן רק כדי להתנצח עם אנשים וכבר רמזת על כך בעצמך בעבר. אז אולי בחיים האמיתיים אתה יותר קרוב להתנהגות הנורמלית באוכלוסיה, אבל כאן בפורום אתה יחסית נטע זר. רובנו כאן בלי הרבה נסיון מיני (או בכלל) ואצל חלק מאיתנו זה בגלל בחירתנו לברור את הפרטנרים יותר בקפידה מאשר בכלל האוכלוסיה. אז כן, חלק מהסינון שלי קשור גם למחלות מין, וזה ממילא מסתדר בד"כ גם עם ההתאמה האישיותית לבחורה. תתפלא, אבל פגשתי ואף יצאתי עם בנות שמאוד אוהבות סקס אבל לא עשו הרבה בדיוק מאותה סיבה.
אם זה קיצוני בשבילך, אני מבין ומקבל לגמרי. אתה תמשיך בדרכך ואני אמשיך בדרכי. אז כן, יש לי חרדות שאמנם מקשות עלי, אבל מסתבר גם שעד היום בהרבה מקרים הן שמרו עלי לא רע. אני לא חושב על זה "כל הזמן", וכהרגלך בקודש גם כאן אתה מגזים "בכל פוסט וכו'", "אצלך כל מה שקשור לסקס= מחלת מין" וכו'. תאמין לי שנהניתי מאוד מהמגעים המיניים (הלא רבים) שהיו לי והמודעות המוגברת שלי למחלות לא פגמה בהנאה, זאת בגלל הסינון המוקדם.
ולגבי איזכור הסכנות והמחלות- תתפלא איזו בורות יש בנושא. אז לא איכפת לי להיות טרחן, אם זה יעלה את המודעות לנושא אצל קורא מזדמן. שוב- לא טוב לך, אל תכנס יותר להודעות שלי.

חמוד1975

New member
אתה שמת מילים בפי, כאלו שמעולם לא אמרתי.

ציניות זו הנימה הכללית שלך, ועם זה אין לי בעיה, אבל היה כאן וואחד סילוף ("בחורה עם תיאבון מיני בריא היא זולה"). פשוט דבר מזעזע שמעולם לא הייתי אומר או מתכוון אליו.
זו הסקת מסקנות כושלת שלך ומוטב שתודה בכך. וכבר הסברתי קודם מה התכוונתי בדברי ולכן לא אחזור.

איזה יופי שחזרת

היה חסר לי שלונג שביצבץ לי פה בעיניים בפורום

ועוד של 26 סמ זה בכלל גדול

למעלה