על זוגיות וילדים

תודה מאמי

זה אולי אחד היתרונות של המחזור שלי
פיתוח רגישות
ולמזלי אין חשק לחשוב על

mynameisktt

New member
תשובה יפה,

אבל עדיין אני ממליץ לך לפסול מראש מי שיכול באופן טבעי להיות יותר קשה איתו בזוגיות. פשוט לא להכנס לזה, כי יותר קשה לצאת.

לא!

וזאת תהיה תשובה שכנראה אנשים לא ממש יאהבו לשמוע...

אבל אני לא אכנס למערכת יחסית עם מישהו שהוא אבא לילד,ולא משנה כמה הוא חמוד,מתוק ומקסים(הילד)! הבעיה שלי שכסף המזונות/כסף לילד יילך לשם במקום אלינו כזוג..ואני רוצה אותו לעצמי ולא לחלוק את האהבה שלו עם ילד שלא שלי. מקווה שהובנתי...

וכמובן שלא הכסף חשוב לי בבן הזוג,אבל זה בא לידי ביטוי בכ"כ הרבה דברים...כך שזה מאוד בעייתי.

bmno

New member
איזה כותרת דפוקה נתנו לזה

בני זוג עם ילדים הם החבילה המושלמת....
ובשירשור הרוב כתבו אחרת, ואאל"ט הדבר החיובי ביותר שנכתב על רווקים עם ילדים זה שזה לא מפריע...

ד"א את יכולה לסמן לא לראשי כשאת מפרסמת נודעה

gal-or

New member
טוב, אז אני יצאתי עם בחור גרוש עם ילדים

שהוא שילם עליהם מזונות. הילדים גרים אצל הסבתא והוא ראה אותם פעם בשבוע לשניה. יש כמה מצבים שגבר או אישה שחיים לבד, יהיו עם ילדים:
1. הם רווקים אבל הם החליטו לעשות ילד דרך תרומת זרע/ביצית.
2. הם גרושים עם ילדים (ואז השאלה היא למה הבן אדם גרוש ואת זה צריך לברר. לגבי הבחור שיצאתי איתו, היתה טענה שהוא היה אלים כלפי אשתו והוא רואה את ילדיו רק דרך פיקוח של המדינה, אז כמובן שהחלטתי שאני לא מצטרפת לסטטיסטיקה).
3. הם אלמנים.

בכל מקרה, אני לא הייתי פוסלת מישהו, רק בגלל שיש לו ילד. או ילדים.

זהו. אני מהראשי, וכן.... יש לי ניסיון מיני.

עדי

האמת לא יודעת למה לא הגבתי עד

עכשיו, אבל הנה קראתי כמה הודעות שמשכו את עיניי והעזתי להגיב

כן, בפרוש כן, אני לא נגד גברים שהיו נשואים ויש להם ילדים, דווקא לבחורה כמוני שכה סולדת מלידה זה היה מעולה, שיהיו לנו ילדים מבלי שאצטרך ללדת אותם

אני דווקא בעד זה אבל כלומר לא אחפש רק גבר עם ילדים, טוב אני לא מחפשת כרגע בכלל אבל ניחא, זה דעה באופן כללי,

אבל זה נחמד שיש ילד אחר......שאתה לא סבלת בגללו(בלידה) ואתה יכול לגדל ולחנך וללמד אותו דברים חדשים מהעולם שלך, ובאופן כללי כמובן שיש גרושים זוועה אבל לא כולם ככה ויש כאלה שבאמת ובתמים התגרשו כי.........האשה הייתה
והם היו לגמרי
אז לא תמיד צריך לשפוט בצורה גורפת אוכלוסיה מסויימת, לפעמים צריך לפתוח את הראש ולראות שיש טוב ורע בכל דבר בחיים,

זהו
ואגב גם אני מאוד בעד אימוץ כמוך בתולת-ים, זה החלום שלי....

bmno

New member
זאת שאלה מוזרה

מוזר לשאול אם הייתם נכנסים לזוגיות עם מישהו שיש לו פגם או תכונה כלשהי שמפריעה לחלק מהאנשים, בהנחה שהזוגיות מושלמת?

ברור שכן, אם הזוגיות מושלמת אז כנראה שאין באמת שום פגם.

אבל את יכולה גם לשאול הם הייתי נכנסת לזוגיות עם גבר מכה אם הזוגיות הייתה מושלמת.
ואני לא משווה כמובן, אבל זה פרדוקס, אם משהו מפריע לי בבן זוג אז הזוגיות לא מושלמת.

התשובה שתקבלי לא מציאותית כי השאלה לא מציאותית.
קודם כל, אין זוגיות מושלמת.
וכאשר אדם נכנס לזוגיות הוא לא יכול לדעת האם היא תהיה מושלמת, ואפילו אם עכשיו הכל מושלם הוא לא יכול לדעת שזה גם ישאר מושלם בעתיד.
אני לא חושבת שהייתי יוצא עם מישהו עם ילדים, מבחינתי זה ממש לא מושלם.

דנה1982

New member
פעם חשבתי שהתשובה היא "לא" חד משמעי

אבל אני חושבת שבשנה האחרונה זה קצת השתנה...
זה אולי נשמע רומנטי מידי, אבל אם יש אהבה, אמון, קשר טוב בין שני הצדדים - אני לא חושבת שילד/ים מנישואין קודמים זו בעיה.
ברור שאם אתחתן עם גרוש עם ילד/ים זה לא יהיה קל. קודם כל, כי זה "קושר" לקשר הזוגי לא רק את הילד, אלא גם את אמא שלו. חוץ מזה, אין ספק שיש השפעה כלכלית מסוימת (כמו שציינו כאן קודם) בגלל תשלום מזונות.

אבל בכל זוגיות יש קשיים. בכל קשר יש אתגרים. זו בוודאי לא הסיבה מבחינתי שלא להיכנס לקשר כזה.

למעלה