זה הזמן להתעורר אצלי סיר מתבשל ובינתיים אני פה
נ נעמי155 New member 3/10/14 #23 ציפורי לילה אין כמו השקט הליילי הזה יש בו משהו ממכר,השקט הזה הזמן שאת סופסוף עם עצמך נ ה ד ר ! נכון,זה קצת מתנקם בנו בבוקר,אבל שווה כל דקה.
ציפורי לילה אין כמו השקט הליילי הזה יש בו משהו ממכר,השקט הזה הזמן שאת סופסוף עם עצמך נ ה ד ר ! נכון,זה קצת מתנקם בנו בבוקר,אבל שווה כל דקה.
מ מנהלת בניסיון New member 3/10/14 #24 בדיוק תארת את זה מצוין יש לשעות האלה שקט מופלא וריח אחר תענוג לגמרי אבל אני לא בטוחה שזה שווה את הבוקר שאחרי
בדיוק תארת את זה מצוין יש לשעות האלה שקט מופלא וריח אחר תענוג לגמרי אבל אני לא בטוחה שזה שווה את הבוקר שאחרי
נ נעמי155 New member 3/10/14 #25 נו די אל תשביתי את השמחה אתמול פריאל היתה בתורנות לילה הלילה אנחנו צוות מתוגבר מחר בלילה יש לך פס מבחינתי אני לא כותבת/מדליקה מחשב בכיפור.
נו די אל תשביתי את השמחה אתמול פריאל היתה בתורנות לילה הלילה אנחנו צוות מתוגבר מחר בלילה יש לך פס מבחינתי אני לא כותבת/מדליקה מחשב בכיפור.
נ נעמי155 New member 3/10/14 #27 בעיקר יוצאת מדעתי ! ואם אני מחליטה להיות ממש נועזת אז אני קוראת ספר.
נ נעמי155 New member 3/10/14 #29 אפשר לומר אבל אני לא יודעת כמה זה תופס חוטאים כל השנה ויום אחד בשנה הופכים צדיקים. לא נראה לי ש"הוא" אוכל את החארטה הזאת. אבל היום הזה,זה משהו מהבית ומהילדות...לא יכולה אחרת.
אפשר לומר אבל אני לא יודעת כמה זה תופס חוטאים כל השנה ויום אחד בשנה הופכים צדיקים. לא נראה לי ש"הוא" אוכל את החארטה הזאת. אבל היום הזה,זה משהו מהבית ומהילדות...לא יכולה אחרת.
מ מנהלת בניסיון New member 3/10/14 #30 אני עקבית חוטאת *כל* השנה ויחד עם זה גם אני אוהבת את היום המיוחד הזה פסק זמן מהחיים עם הרבה מחשבות
מ מנהלת בניסיון New member 5/10/14 #33 נוגע ללב רק עכשיו מצאתי זמן לקרוא ממש. סיפור יפה שגורם למחשבות על חבריויות. שנותן מוטיבציה לתקן קשרים {תודה| נעמי
נוגע ללב רק עכשיו מצאתי זמן לקרוא ממש. סיפור יפה שגורם למחשבות על חבריויות. שנותן מוטיבציה לתקן קשרים {תודה| נעמי