על להקת Immanence שמעתם? לינק למייספייס שלהם

Natalila

New member
מה יצא לי../images/Emo35.gif

שוחר שלום, דיסקרטי וזהיר, לא אגרסיבי. אתה נינוח, אך עם זאת זהיר. אתה רוכש חברים ללא מאמץ, אך עדיין נהנה מפרטיותך ועצמאותך. אתה נהנה לעזוב את הכל מדי פעם, ופשוט להגות במשמעות החיים וליהנות מעצמך. אתה זקוק למרחב אישי, אז אתה נמלט למקומות מפלט מרהיבים, אבל אתה אינך מתבודד. אתה חי בשלום עם עצמך ועם העולם, ואתה מעריך את החיים ומה שיש להם להציע. נכון, אני באמת נעלמת למקומות מפלט..

y e t i

New member
לכל המסקנות האלו הגיעו מסתם תמונה ..

לא אמיתי , אבל שיהיה .

תשובה 7 - זה גם מספר המזל שלי ../images/Emo99.gif

רומנטי, חולמני, רגשני. אתה אדם מאד רגיש. אתה מסרב להתבונן על הדברים בדרך ריאלית בלבד. מה שרגשותייך אומרים לך, חשוב לך לא פחות. למעשה, אתה מרגיש שחלומות הנם חלק חשוב מהחיים. אתה דוחה אנשים הלועגים לרומנטיות, ואשר מונחים על ידי תבונה קרה בלבד. אתה מסרב לתת לשום דבר לכבול ולהגביל את מגוון רגשותייך ומצבי רוחך העשיר.

soofgania

New member
וזה מה שיצא לי-קלעו בול../images/Emo9.gif

האופי שלך הוא חסר דאגה, שובב, מלא חיים ושמח אתה אוהב חיים חופשיים וספונטניים, ואתה מנסה למצותם עד תום, כמו שאומר המוטו "חיים רק פעם אחת". אתה מאד סקרן ופתוח לכל דבר חדש, אתה משגשג על שינוי. דבר לא נראה גרוע בעינייך יותר מאשר להרגיש כבול. אתה חווה את סביבתך כמשתנה תמידית ותמיד יודעת לספק הפתעות

dudusch

New member
לי יצא

שוחר שלום, דיסקרטי וזהיר, לא אגרסיבי. אתה נינוח, אך עם זאת זהיר. אתה רוכש חברים ללא מאמץ, אך עדיין נהנה מפרטיותך ועצמאותך. אתה נהנה לעזוב את הכל מדי פעם, ופשוט להגות במשמעות החיים וליהנות מעצמך. אתה זקוק למרחב אישי, אז אתה נמלט למקומות מפלט מרהיבים, אבל אתה אינך מתבודד. אתה חי בשלום עם עצמך ועם העולם, ואתה מעריך את החיים ומה שיש להם להציע.

../images/Emo207.gifסעמק!!!! אין לי מים חמים בדירה!!

אני כבר 4 ימים מתקלחת במים קרים!!!!

למעלה