על מגע (בלי קרב)

חכי חכי...

כול כאלב ביג´י יומו. פתחת איתי חשבון. אני כבר הולך לפתוח קליניקה חדשה. ככה יהיה כתוב בשלט: "מכולתניק ייעוץ וטיפול פרטני בשיאצו חושני עם עבודה על צ´אקרת השורש וליטוף במרידיאנים. התמקדות באיזור הדאן-טיין ומטה. " עשר דקות אח"כ אני במעצר בית. יווווווווווווווו תביאי חיבוק. סוחף, סוער, מלטף, מרגש, נעים תמים וחמים. שלך, המכולתניק מהשכונתית.

deep ocean

New member
חמוד!

טוב אהבתי את ההודעה וגם הצחקת אותי בשם הקליניקה שלך ומביאה לך את החיבוק שרצית................. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 עכשיו!!!!!!!! זהו מתנתקת מהאינטרנט כבר אין לי כח לכתוב :) הולכת לים או למקום אחר שיהיה לך כיף כיף כיף בסוף השבוע!!! הרבה אושר ואהבה!!! מיכל

chips

New member
אהםם גבירותי ורבותי

העסק פה מתחיל להתחמם טיפטיפה יותר מידי בישבילי אני ועירום וחיבוקים רחוק ממני שנות אור . לא שאני לא עושה את זה . שאני פוגשת חברות תמיד יש חיבוק ונשיקה נוגעת לא נוגעת אבל אני לא ממש נהנת מזה. אישית מעדיפה לחיצת יד חמה כן כן אני עוף מוזר מה לעשות לא אוהבת פוצי מוצי יום טוב אני

Jerald_Admonds

New member
יש, ויש..

יש אנשים שאוהבים פוצי מוצי:) ויש כאלו שלא אוהבים.. נו מילא.. אז מה שלומך ציפסית? אחרי כל הדיון הארוך למטה?

צ´יפסית

את עוד קוראת את ההודעות שפה או שעבר זמנו בטל קורבנו. כי יש לי כמה דברים להגיד לך. במיוחד על אותו שירשור עם דיפדיפית. את מהממהרים או מהמממהרות?

למעלה