על מה אתם מדברים עכשיו?!

רוני13

New member
על מה אתם מדברים עכשיו?!

תראו מה הולך פה?! תראו מה אולמרט גרם?! יהודי רצח יהודי!!!! מה קרה לכם איפה קצת רוחניות ואידאולוגיה!?
אלה,מקל וסוס לא יכולים לעצור בעיה אידאולוגית ורוחנית רק דיבורים! נער עכשיו שוכב בבית חולים עם שבר בגולגולת מונשם ומורדם בגלל שחייל הרביץ לו!!!!
אני לא מאמין איך אתם מחויכים פה!
אולמרט ממשיך את דרך ששרון השגויה בהחלט! אתם מנסים להיות עיוורים נכון?! אם נפנה עוד ועוד יהודים מביתם זה לא יעזור הערבים תמיד ימישכו להגיד "ירושלים שלי! תל אביב שלנו לא?! פ"ת נלקחה מאיתנו!" ואנחנו נמשיך לפנות?! פינוי לא יביא שלום-רק עוד מלחמת אחים!
אני רואה את התמונות ובוכה... ה' תעזור לנו תפקח לכל היהודים את העיניים הם מנסים כל כך לא לראות!!!!

תומרס1

New member
באמת שיפקח לנו את העיניים...

אידאולוגיה??? באיזו אידאולוגיה מדובר??? בלזרוק אבנים וכל מה שבא ליד על חיילים?? על מה מדובר??? לגור ולהמשיך לבנות במקומות שלא חוקי לגור שם או לבנות שם?? על מה אתה מדבר??? באמת כואב לי שילדים זורקים אבנים על חיילים.... באמת!!

שמעתי ש-2 חיילים זכרים פינו בחורה

צעירה וחייל שלישי נותן לה מכות באלה. זה כמו הגסטאפו. זה מלחמת אזרחים. על איזה שלום מדברים בכלל ? מי צריך את השלום הזה שפוצעים תושבים ?

תומרס1

New member
שמעת???

אני ראיתי כל היום איך זורקים על חיילים ושוטרים אבנים, מים, צבע וכל מה שהיה להם ביד או מה שהיה בנמצא.

mean girl 16

New member
אז מה? גם פורעי חוק לא מכים -

ונערה שכבר חסרת אונים, לא אמורים להכנס בה עם אלה מחמת הזעם! אני לא מדברת על לשם התגוננות, כל מה שראיתי בטלויזיה היה שוטרים מכים שלא לצורך- אחרי שהאדם שעומד מולם לא יכול לפגוע בהם כלל. אי אפשר להצדיק שום צד בעניין.

מי שלא היה שם לא יכול להבין באמת

גם אני בינהם, יכול להיות שהשוטרים הגזימו קצת ואני לא מתכוון ל200 פצועים, ברור לי שאיך שזה התנהל או יותר נכון לא התנהל אין מצב שלא יכלו להיות נפגעים. קצת פרופורציות: השוטרים הותקפו באבנים עוד לפני התחלת הפינוי, עוד לפני הצו של בג"ץ. נכון, היו אלפי שוטרים עם אלות וסוסים, היו גם אלפי מתנחלים עם בלוקים אבנים ומוטות ברזל, על שטח קטן מאד. עוד לפני הפינוי כולם ידעו, אין מה להתמם שמי שנמצא שם בעיקר נוער, "נוער הגבעות", כועס וזועם שדורש נקמה על ה"גירוש" מגוש קטיף, כועס על גישת "המתפנים ומוכים/מחבקים", כל מיני הכרזות מלחמה, אז לא פלא שהמשטרה היתה מוכנה עם סוסים ואלות, זה לא סתם ולא כדי "לשבור ת'פרצוף של המתנחלים". ידוע גם שלמועצת יש"ע לא היתה שליטה על אותו נוער. תנסו לדמיין איך זה קרה, מה גרם לשוטרים לפעול כמו שפעלו, יש את הרעש התקשורתי וההכנות של המתנחלים כבר למעלה משבוע, הכנות נוסף משטר צבאי, אלפי אנשים מתבצרים, בבוקר אתה כבר חוטף אבנים, עוד לא עשית כלום, אבנים בראש, כשמתקרבים רואים אלפי אנשים, נזרקים בקבוקים, אבנים, סלעים!, עומדים שורות שורות, לדעתי, סיטואציה מפחידה ביותר, אז כן, קורה כאשר אתה תחת מטר של אבנים, לא יודע מי זורק מה, צריך לפלס את הדרך דרך מאות אנשים, אז פשוט נכנסים בסוג של אמוק, סוג של היסטריה ויאללה לפלס, נכון "הם שוטרים", "הם מאומנים", שכחתם? הן קודם כל בני אדם, ברור שלעיתים הגזימו, לעיתים נפגעו אנשים שלא היו צריכים להיפגע אבל חייבים להבין, האירוע הזה יצא משליטה והיה מפחיד מהדקה הראשונה. עוד דבר לזכור, בשכם, אם פלשתיני היה מוריד בלוק על חייל הוא היה חוטף מיידית כדור בראש, בנוהל, כאן זה לא קרה, ולא שאני בעד שזה יקרה, רק שתדעו שזו המציאות.

שָׂרָה

New member
שמעתי ש'פינו' אשה והפשיטו אותה

מהחולצה, ואז היא התחילה להשתולל ובכוח הבושה היא הצליחה לחטוף את החולצה שלה בחזרה ואז היא ברחה. לא ידעתי שיש פדופילים בין החיילים והשוטרים. בושה!!

אתה יכול להרגע קצת ילד היסטרי?

"יהודי..." מי ישמע, אז יהודי!, SO WHAT?, מה הקשר לאידאולוגיה ורוחניות, "חייל צה"ל הרביץ לו", ומה הילד עשה?, שיחק בחול?, הלך לבית ספר?, זה נורא פשוט, אין צורך להיות מלודרמטי והיסטרי, כל כולה 9 מבנים לא חוקיים, הגיעו אלפי פנאטים "ילדים", הם זרקו אבנים, בלוקים, סלעים, שפכו על מיני דברים, אז נכנסו בהם עם סוסים ואלות, זו לא שאלה של ארץ ישראל, זו שאלה של חוק, מבנים בלתי חוקיים צריכים להרוס, גם מבנים ערביים, לאחר מכן גם את כל הישובים המבודדים, כל מה שצריך להיות הישוב היהודיח בגדה להיות זה גוש עציון, גוש אדומים וגוש אריאל, כל השאר, סתם נטל בלב אוכלוסיה פלשתינית, סתם מפריע.

יובל, אל תדאג, אנשי הטרור יפנו את

הפיגועים לישובים חדשים בגדה ואז אולמרט או שמאלני אחר יגידו שצריך לפנות גם אותם, זה רק עניין של זמן. הכל עניין של זמן. אם לא היו פצמר"ים בגוש קטיף, שרון לא היה מפנה אותם (ההתנתקות, אוג' 2005). בהתחלה בהתחלה ב-93 זה היה "עזה ויריחו תחילה". שכחת ?

רוני13

New member
אויי...

עזבו עכשיו את האידאולוגיה טוב?! זה נראה לכם הגיוני שנער ייפצע מאלה ונשברה לו הגולגולת?! אני ראיתי את התמונות היום כמו כולכם ואני יודע מה ראיתי חיילים ושוטרים שהתנהגו כמו חיות נכנסו בהם בלי רחמים!!! אפילו אפשר להגיד שהיו כאלה שאפילו עשו את זה מתוך הנאה כי רצו לפרוק מתחים! האנשים שם הגיבו מתוך הגנה עצמית! איך אתה היית מרגיש אם היו שולחים אליך סוס ששיגעו אותו?! איך אתה היית מרגיש אם עכשיו היו באים אליך עם אלה ועוד שניה יהרגו אותך בלי רחמים!? ועכשיו תענו לי בלי התחכמויות... מה הטעם לפנות? הערבים ביקשו? אמרו שזה שלהם?! הם אומרים שכל הארץ שלהם?! זה ייתן שלום אם נפנה? וברצינות אם מישו חושב ככה הוא עיוור או שהוא מנסה להיות כזה! ועוד משהו קדימה לא יכולה לקרוא לעצמה מפלגת מרכז כי זה לא מה שהיא! היא שמאל!

תומרס1

New member
הגנה עצמית???

מה שראינו לא הייתה הגנה עצמית.. מדובר באנשים או יותר נכון ילדים פורעי חוק שהוריהם לא ברור היכן היו באותו הזמן. שהתאספו על מנת לזרוק על חיילים אבנים ובלוקים..

רוני13

New member
...

הם רצו למנוע מהחילים להרוס עוד מקום שהערבים יגיעו אליו כי אתםם חושבים שלפנות יישובים יביא שלום או משהו!! אתם לא בעד כיבוש אבל...כל ארצנו כבושה להזכירך וכבשנו אותה במלחמה והיו לנו קורבנות ובכל זאת ניצחנו! וגם עם קצת מחשבה רחבת אופק היית מבין שההורים לא ממש יכלו להגיב כי לא ממש נתנו למישהו להיכנס לאזור אז קח כמה דקות לחשוב ולהבין מה שאמרתי!

תומרס1

New member
אני מבין זה בסדר..

להזכירך כבר אתמול כל הילדודס האלה הגיעו לשם. לבוא ולהגיד שההורים לא יכלו להגיב זו היתממות שלא לדבר על הנהגת יש"ע...

ההורים

שלחו את הילדים בגלל אידיאולוגיה. אז עכשיו צריך להרוג את הילדים. מישהו דיבר על גרמניה?

mean girl 16

New member
עם כל הזעם שלי להשוואות לשואה -

כשאתה רואה שוטר נכנס להמון, עם סוס ואלה בידו, אסוציאציות קשות מציפות אותך.

למעלה