על מה אתם מדברים עכשיו?!

נרגעו הרוחות. ב-20:30 נכנסתי לפה

והשרת לא עבד - האתר לא עבד. כנראה מלא אנשים נכנסו לפה.

ההגדרות של ימין ושמאל הישנות

אליהן אתה מתכוון בקיטלוג שלך, מתו מזמן. זה בכלל לא משנה אם קדימה היא שמאל או לא, שיקראו לה בכל שם.

trigotrigo

New member
אני מניח

שהחיילים שנאלצו להתאשפז בגלל מפונים *אהמ*מתנחלים*אהמ* ששפכו עליהם חומצה, הם מקרה שמותר ולגיטימי לגרום לו, נכון?

רוני13

New member
ואני מניח...

שהמפונים שנאלצו להתאשפז בגלל המפנים*אהמ*החיילים*אהמ* שהכו אותם עם אלות והוציאו עליהם סוסים משוגעים והפעילו כוח חזק מידי על ילדים הם מקרה שמותר ולגיטימי לא?! הרי החיילים הם מעבר לחוק מותר להם הכל! אני לפחות לא מתעלם משני הצדדים אני יודע שגם אלה שזרקו אבנים לא היו בסדר ואני גם יודע שהחיילים לא היו ממש בסדר! אתם מתעלמים מהחיילים!!! ואולי תענו לי סופסוף על השאלה ששאלתי! איך פינוי שטחים והעברת השטחים לערבים תעזור לשלום?! הערבים אומרים שכל הארץ הזאת שלהם והם לא יירגעו עד שניתן להם את כל הארץ?! מתי תבינו שזה חסר טעם...אולי אתם מנסים להתעלם?! אה וגם החלטת בג"ץ היא הייתה החלטה ידוע מראש כי כל המערכת עובדת כמו מכונה הרי ידוע שבג"ץ מעדיפים לעשות מה שבראש שלהם ולא את מה שנכון לעשות!

trigotrigo

New member
אתה מתעלם מהחיילים!!

ותיכף גם תגיד שזה הכל כי בג"צ שמאלנים... הארץ הזאת היא בעצם של הכנעני והפרזי, אז לא ממש משנה לי מה הערבים אומרים בנוגע לאיפה שאני חי.

jewish danna

New member
../images/Emo108.gifאיל../images/Emo13.gif

כבר הוכח ופורסם גם נראה לי בדוח מבקר המדינה שלא נשפכה שום חומצה על החיילים. למעשה כבר ביום שאחרי ידעו את זה אבל המשיכו להתעסק בזה.

jewish danna

New member
../images/Emo108.gifמסתבר../images/Emo3.gif

אולי נשפכו שם דברים אחרים, חומצה לא נשפכה.

למעלה