אני רוצה לנסות את כוחי...../images/Emo105.gif
את הקסם של האומנות, המוסיקה והמילים גיליתי בגיל מתקדם יחסית. בכל זאת - זאת טביעת האצבע שהשיר הזה הותיר בי. לפי מה שאחרים רשמו אני הולכת לכיוון אחר לגמרי (זה די אופייני לי...) כולם מחפשים את החיים הטובים כשהם בעצם כאן בהישג יד.(אם אלה החיים, לאן כולם רצים?) אתה רצת עם כולם כדי למצוא את האושר בסופו של דבר הריצה הזו לא ממש השתלמה. אולי אתה לא יודע בדיוק מה אתה מחפש/רוצה אבל אני אוהבת את מה שאתה. החופש שנשקף מעינייך, הוא גם החופש שאני זקוקה לו(יודעת ללטף, לא מתכופפת), אני לא מוותרת על העקרונות שלי אבל יודעת לפרגן ואתה כבר מרגיש טוב, נותן אמון בי, בקשר שלנו, אתה לא נפגע. בכל זאת יש צורך לשכוח ולברוח ממשהו מאיזו שהיא צלקת אבל אנחנו עושים זאת
יחד(נוסעים,גאים- ברבים) מתוך עמדה של כוח בנחישות. ואתה נושך את השפתיים ואני מאד מעריכה את זה(גיבור). תראה כמה אנחנו דומים. גם אני שותקת ונושכת את השפתיים בכוח, על אף ששכחת ועל אף הציפייה הכואבת. תראה כמה אנחנו מקריבים האחד למען השני. אני אוהבת להרגיש הכל – אותך, אותי, גוף אחד. לכל שריטה בגופנו יש את הסיפור שלה והיא כואבת אך גם מאחדת – היא שלנו.(להרגיש ביחד עצב) אם אלה החיים, נחיה. (איך היא אומרת את זה בשיא הפשטות) שום דבר לא ישבור אותנו, אנחנו נתמודד עם כל מכשול ונעשה את הכי טוב שאנו יודעים ויכולים..ביחד. כמה כוח יש בשיר הזה!!! כוח שלא בא על חשבון רגישות עצומה!!! זאת ממש תמצית העוצמה של קרן!!! בשיר יש החלטה להתמודד. החיים פוצעים, מכאיבים אבל אנחנו נחיה אותם על אף היותם כאלו. גלומה בשיר נחישות רבה להצליח, ובכוח אם צריך. הביחד כל כך חשוב לה, כמעט קיומי - זו ההרגשה שלי. (קרן - מענין אם אני בכלל קרובה..אשמח לסימן ממך..)
עם הגעתם עד כאן, תודה על הסבלנות, ענת.