על מה בעצם מדבר השיר אם אלה החיים?

AngelsWings

New member
נדמה לי ש...

נדמה לי שזה מספר, על ידיד שהיא הייתה מאוהבת בו אבל הייתה לו חברה.

1986Me

New member
אפשר להצטרף?

אני אנסה.. השיר הזה דוקא לקח אותי למקום אחר לגמרי: נראה לי שזה הסתכלות על החיים כבר בשלב יותר מאוחר של הבנה שבעצם זה לא כזה להיט כמו שחשבנו שרצינו שיהיה ושהשיר בעצם על זוג שנמצא המון זמן ביחד וכבר הכל רגיל משעמם (נוסעים לשכוח שהחיים כאלה בשגרה ושהאהבה כבר לא כזאת מה שהיתה גאים לברוח בעצם סוג של התמודדות עם כל הענין הזה הוא בריחה נפשית במקום בעצם להפרד/להתגרש, לפחד בכוח כל עוד אתה מפחד ממה יהיה אם תעזוב את הקשר אז אתה נשאר). האישה יכולה לאהוב ולפנק ולהשקיע בקשר אבל האפטיות שלו גורמת לה לוותר (לא מתכופפת) השתיקה של הגבר בעצם מסמלת שאף אחד לא אומר מה רע לו או מה טוב בו ואין כל כך תקשורת. אם אלה החיים אז נו טוב נחיה תראה אותי מתמודדת ואיך אתה עושה בעצם אותו דבר, בערב להרגיש את העצב ביחד בעצם סוג של "גם לו רע כמוני אז בסדר" ובעצם בתוך כל הקשר השגרתי הזה הגבר מצא אהבה חדשה (זאת שלא שורטת) והוא מבטיח לאותה אחת הבטחות ואהבה והיא גדולה על הקשר הוגסס שבניהם והאישה מאמינה שאם הם היו רק שניהם בלי אותה "אחרת" אז אולי הקשר היה ניצל. תגובות... (אני יודעת שזה כיוון אחר לגמרי ממה שכולם כתבו בו ואני מקוה שזה נתן מענה ל"הלוווו" על "האחרת"
נ.ב. אפשר להצטרף אני ממש ממש אוהבת את קרן פלס והיתי ב2 הופעות שלה בצוותא

I מ י ר ב I

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ניתוח יפה,אני דווקא חשבתי על משהו אחר,כי קרן היתה כאן בת 17 בזמן שהיא כתבה את השיר... סחתיין!!!

הו סוף סוף ניתוח עם תשובה לשאלתי

וואלה זה הכי מסתדר לי עד עכשיו מבחינת המילים השאלה אם מבחינת זה שהיא כתבה את זה שהיא היתה בת 17 אוי שתתארח כבר שאוכל לשאול אותה

BLACKit

New member
עוד ניתוח מעולה..

תודה, זה נתן לי עוד נקודות למחשבה XD וברוכה הבאה[[:

1986Me

New member
תודה...

ואני אשמח לשמוע את דעתה של המנהלת ועוד דעות בכלל

למעלה