על מה חולמים בלוגרים?

randomalit

New member
על מה חולמים בלוגרים?

מה החלום הסודי שלכם בתור בלוגרים? "[Sharon שואלת] בלוגרים בשיא הכנות, מה החלום הרטוב שלהם. זאת אומרת, מה הדבר שעליו הם חולמים ועושים להם נעים כשהם כותבים פוסטים נוגים מאוחר בלילה." ולא, הכוונה היא לא לחלומות רטובים כאלו - אלא מה מסמן עבור בלוגרים הצלחה אמיתית, ומה באמת יחמיא להם?

דם דם

New member
הצלחה!?

אמממממ נקודה מעניינת איפשהו לא ממש מעניין אותי להיות נערץ שיקראו אותי אלפי אנשים אבל יש לעיתים פוסטים שהייתי רוצה שיעוררו משהו או יגיעו לקהל רחב יותר אישית אני כותב בלילות בגלל שהמוזה שלי מתעוררת לחיים בשעות אלה והחלום הרטוב שלי, שאיזה מו"ל יפשפש אצלי בבלוג ויסכים להוציא לאור ספר שלי אני יודע שבשביל זה אני צריך לסיים לכתוב את הספר שלי, רק ששם לספר אני לא מוצא עדיין וגם הוא לא ראוי עדיין להוצאה לאור

suki da yo

New member
כן....

שמישהו ירצה להוציא לי ספר... ובדיוק כמו אצלך, אני רק צריכה קודם לכתוב אחד

חהמן

New member
אנחנו יודעים!

הגמד שלי עוד לא מאיפה לי באמצע החיים של מישהו אחר מרפסת לים

חהמן

New member
מה פתאום?

הכל טמון בשם של הספר. הנושא בכלל לא חשוב. הנה רשימת הזוכים בפרס ספיר, רק כדי להמחיש את הטענה שלנו: תיאום כוונות מישהו לרוץ איתו שאהבה נפשי אחוזת החוף ספר האלף בית ילדה אם יש גן עדן שום גמדים לא יבואו זה כמו טייסים. החלק החשוב באמת זה השם. כל השאר יסתדר כבר אחר כך. אנשי חה!

אז אתם אומרים שעבודת

הקופירייטר היא הכי חשובה? מעניין, כשאני אכתוב ספר אני אתן לקופירייטר מקצועי לקרוא אותו, ולהמציא לו שם.

wranger

New member
"שלום, טל?

... מדברת כ4פ3כ8יש' מהאתר/עיתון ע'ףלחועא4238. תקשיב, קראתי את הבלוג שלך, כל מה שכתבת זה זהב, זהב, זהב. מה צריך להציע לך כדי שתבוא לכתוב בשבילנו?"

noyy

New member
../images/Emo28.gifהכי מחמיא לי!!

זה שאנשים פוגשים אותי בעזריאלי ושואלים "את זו מהבלוג?? מה, את אמיתית???" ומסתכלים עליי כאילו הייתי מין פנטזיה רחוקה. אין דבר שמנפח את הסופר-אגו שלי יותר מזה

למעלה