על מה חולמים בלוגרים?

זה לוקח אותי לשני כיוונים אפשריים

1. שמישהו מתפעל מיכולת הכתיבה שלי ומציע לי הרבה כסף כדי לכתוב בעיתון, או אתר אינטרנט. 2. שמישהו מתפעל מהכתיבה שלי וכותב לי תגובה, ואוו קראתי הרבה מהפוסטים שלך, את נשמעת מענינת. 3. שמישהו משאיר לי תגובה חכמה שגורמת לי להסתכל על כל מה שחשבתי בצורה אחרת. 4. בזמן האחרון אני מעלה ציורים לבלוג שלי. אז אפשר להגיד שכרגע אני מפנטזת שטובי הציירים יכנסו לבלוג שלי ויעירו הערות בונות.

כלכלונת

New member
אני מתכחשת לקיומה של פרנצ'סקה כל עוד היא כותבת בישרא. מי שבישרא, לא קיים מבחינתי

mary lou

New member
ארררררררר!

גם מרכלים עלי מאחורי גבי (בערך) וגם מתחכשים לקיומה של הבלוגרית הנעלית ביותר בשמיים ובארץ! חוצפה!

כלכלונת

New member
אמרתי כבר תגררי אותה לתפוז, או שתגמרי להוכיח שהיא כותבת טוב למרות ישרא. ../images/Emo13.gif

ע ל ו מ ה

New member
רשימה יפה, בעיקר אהבתי את 3

אולי תוסיפי את הקישור לבלוג שלך לחתימה? (לא שביקרתי בו יותר מדי פעמים, אבל עכשיו כשאין לינק אני מרגישה קלאסטרופיה...
).

הצלחה אמיתית מבחינתי

היא כמות הקשרים שאני יוצר באמצעות הבלוג ורמת ההשפעה שיש לבלוג. אולי זה החלום עבור הבלוג, זה מה שאני מצפה שיהיה בסופו של דבר. אבל כרגע אין לי המון מוטיבציה לכתוב כי אני עסוק בדברים אחרים. שאלה מעניינת

b love

New member
כניסות ותגובות זה סבבה וכיף, אבלללל....

אבל אצלי אין חלום של ממש, ואם לקרוא לזה חלום, אבל זה חלום שלא מתרחש בבום, אלא בתהיליכים והוא כבר עשה חצי דרך.. אני נורא רוצה להשפיע כמה שיותר, לעורר מודעות, איכפתיות ורגשות אצל אנשים שעד לפני הבלוג לא חשבו או הסתכלו לנושאים אלו, האמת והתגובות מכאלו מאנשים שממשיכים לשאול להתעניין, או כאלו שהרשומה העלתה עליהם חיוך- מספקות אותי

אליפסה

New member
בעיקר שעורך עיתון כלשהו יקרא

ואז יתן לי לכתוב טור בעיתון שלו (עדיף "רייטינג"). אבל בינתיים שיותר אנשים יקראו ויכתבו תגובות מפרגנות.

mary lou

New member
לקח לי זמן לחשוב על זה

ונדמה לי שהדבר שהכי הייתי רוצה הוא שאנשים מסוימים יקראו את הבלוג. קצת קשה לי להסביר אפילו לעצמי מי הם אותם "אנשים מסוימים" אבל יש לדוגמא אנשים שהיו השראה לרשומות וכו'.

למעלה