איזה מוזר..
ל לינקנית New member 9/5/05 #29 מה פיתאום היתחרפנת?????????? צסטר לא שר לבד...ואם כן תישלחי לי שירים שלו לבד(בלי לינקין מייק בראד רוב וכו..) >>>>>>>>>>נכון שהוא חתיך???????
מה פיתאום היתחרפנת?????????? צסטר לא שר לבד...ואם כן תישלחי לי שירים שלו לבד(בלי לינקין מייק בראד רוב וכו..) >>>>>>>>>>נכון שהוא חתיך???????
L LEnnA no 1 New member 4/5/05 #19 ../images/Emo168.gif....... אני...... בלינק 182 אמינם (תמיד) לינקין פארק גרין דיי וגאנס אנ רוסס
F FuCkInG C r A z Y New member 7/5/05 #24 נמנמנמ לא שמתי לב לשרשור הזה טוב לא יצא לי לחרוש על כל כך הרבה בגלל כל המגנים של הביצפר ה-*&$# והמורות ה-&%@! של הביצפר ה-*&^% הזה! <סליחה על ההתפרצות =]> The Game ft. Trey Songz - Dreams ashanti-dont let them Guns N' Roses - Paradise City יואו שיר כזה ענק!
נמנמנמ לא שמתי לב לשרשור הזה טוב לא יצא לי לחרוש על כל כך הרבה בגלל כל המגנים של הביצפר ה-*&$# והמורות ה-&%@! של הביצפר ה-*&^% הזה! <סליחה על ההתפרצות =]> The Game ft. Trey Songz - Dreams ashanti-dont let them Guns N' Roses - Paradise City יואו שיר כזה ענק!
A angela12 New member 9/5/05 #26 ../images/Emo45.gif פרדייז סיטי זה אחד מהשירים היותר שולטים של גאנס טעם משובח יש לאנשים בפורום הזה...
../images/Emo45.gif פרדייז סיטי זה אחד מהשירים היותר שולטים של גאנס טעם משובח יש לאנשים בפורום הזה...
M Magi¢ Girl New member 8/5/05 #25 לונלייייייייי איימ מיסטר לונלי ../images/Emo3.gif בקושי שמעתי מוזיקהה השבוע;(( תזכירו לי לא להיות יחצנית יותר? תודה... שבקס-סכנה לחברה,מביא אותה הפוך,אימפריה,תרימו ת'ידיים... מוקי-האדמה בוכה,באתי ממך,החיים.. אמינם-ביצ' פליס2
לונלייייייייי איימ מיסטר לונלי ../images/Emo3.gif בקושי שמעתי מוזיקהה השבוע;(( תזכירו לי לא להיות יחצנית יותר? תודה... שבקס-סכנה לחברה,מביא אותה הפוך,אימפריה,תרימו ת'ידיים... מוקי-האדמה בוכה,באתי ממך,החיים.. אמינם-ביצ' פליס2