על מה כותבים היום בבלוגיה? 18/01/08

עזיבת בצלאל ו../images/Emo51.gif לו ../images/Emo39.gif קראתי את השרשור כולו . . . הכוונות הטובות והיפות של כולכם מורגשות פה . . .למעט אלו שלא . . . אך שכחתם דבר אחד . . . הנהלת תפוז אינה חייבת דין וחשבון לנו הגולשים לגבי פיטורי ואו העזבת אדם מתפקידו . . .הם אלו שמינו אותו לתפקיד . . . הם אלו שמשלמים לו המשכורת ולא אנחנו . . . מה שרואים אנו הבלוגרים פה ,אינו מה שרואים מלמעלה . . . ולא ,לא ידוע לי מאומה . . . אני לא מכירה את בצלאל אישית , יש לי הערכה רבה כלפיו . . .לדעתי הוא ניהל בתקופה כה קצרה -נפלא , הורגש שיש אדם אכפתי שהקפיד לענות למסרים , שענה באדיבות . . . גם כאלו שטוענים שלא . . .תמיד יש נרגנים ובעלי טענות למיניהן ,אי אפשר לרצות את כולם . . . תמיד יש מי שיחושו מקופחים . . . אך . . .האם חשבתם לרגע אחד ? אולי אינו מעוניין לשוב לתפקיד שהעזיבו אותו ממנו ? אני אישית לא הייתי רוצה לשוב למקום עבודה שפוטרתי ממנה . . . להבדיל מבלוגרים אחרים , אני אישית לא מאפילה את הבלוג , לא מדובר חלילה וחס באדם שנפטר . . . שחור ,ודקת דומיה זה אבל בעיניי . . . אני העדפתי להודות לו בדרך שונה ,העלתי בבלוג שלי תמונה של פרח והודיתי לו שם ואיחלתי לו בהצלחה . . . וגם כאן אאחל לו בהצלחה בדרכו החדשה ../images/Emo141.gif

למעלה