על מה כותבים היום?

דנטל

New member
את מה שכבר עלה את יכולה לראות בתגית

ואני רואה שאת עדיין לא כתבת, צקצקצק. עוד לא התחלתי לכתוב את זה אפילו. אולי היום. הבוס שלי נשאר בבית (הוא ירושלמי) ונראה לי שאין היום מסיבה, אז יהיה לי זמן לספור עד 1,000
.

שלי יבוא בסופשבוע

כי במוצ"ש תמיד בא לי לכתוב ודווקא אז תמיד אין לי השראה. אז החלטתי לשמור את זה לאז. כלומר, לאחרי שאני צופה בניפ-טאק
.

אז היום לפני 22 שנה היה האסון הקודם.

בס"ד האסון הקודם בתולדות החלל בארה"ב היה לפני 22 שנים אני ראיתי ארכיונים של הצילום ממש מול המצלמות רגע קטן אחרי השיגור והחללית התפוצצה. 17 שנה אחר כך שוגרה המעבורת קולומביה, וממש 17 שנה וכמה ימים אחרי אסון הצ'לנג'ר ביום 1.2.2003 אחר הצהריים בישראל, 9 בבוקר בשעון מזרח ארה"ב גם כאן היה אסון בשידור חי, המעבורת שנכנסה אחרי שבועיים חזרה לתוך כדור הארץ התפוצצה פתאום, אילן רמון וששת אנשי הצוות ניספו במעבורת, למרבה הצער אביו רואה את מות בנו בעיתויי הזה, 5 שנים עברו מאז, אביו נפטר לא מכבר. רונה נשארה לבדה לגדל את ילדיה שהתייתמו מאביהם, זה היה יום שבת ולא ראיתי את זה, אך כששמעתי על האסון הרגשתי רע עם זה, שיגור ראשון הכל עבר חלק, לפני שבוע ומשהו לפני האסון אילן רמון ז"ל שוחח בשידור חי עם ראש הממשלה שרון ועם שרת החינוך לבנת, אילן ייצג אותנו בכבוד. סליחה שזה לא שיגרתי התגובה שלי, שני האסונות בחללית היו בתקופת התאריכים הנ"ל אף על פי פער של עשרות שנים ביישוב מגוריי בית הספר היסודי החדש שנחנך לפני 3 שנים נקרא על שם אילן רמון ז"ל.

למעלה