על מה כותבים היום

Bezalel P

New member
על מה כותבים היום../images/Emo35.gif

רוצים לכתוב רשומה חדשה ואין לכם רעיונות? הנה כמה נושאים רלוונטיים להיום: היום, 22 באוגוסט- 2000, נפטר המשורר יהודה עמיחי. 1988, נחשפה פרשת האונס בקיבוץ שמרת. 1971, ראשי מדינות ערב קוראים לשלושת הלאוים: לא להסכם, לא למו"מ, לא לשלום עם ישראל. 1963, נולדה הזמרת טורי איימוס. 1953, נסגר הכלא באי השדים. 1944, המשלוח האחרון של יהודי צרפת למחנות ההשמדה בגרמניה. 1920, נולד הסופר ריי בראדבורי. 1901, נוסדה חברת המכוניות קדילאק. 1893, נולדה הסופרת דורותי פרקר. 1864, 12 מדינות חותמות על אמנת ז'נבה הראשונה ומייסדות את ארגון הצלב האדום הבינלאומי. 1862, נולד המלחין קלוד דביוסי. 1800, נולד שמואל דוד לוצאטו (שד"ל), בלשן, חוקר הלשון העברית ושירת ימי הביניים, פרשן מקראי ומשורר.

TheWhiteTigris

New member
1971 - יש דברים שלא משתנים

או במילים אחרות - הסכם מכה - אותה גברת בשינוי אדרת

wranger

New member
אוף, דווקא היום לא נולד אף אחד מעניין

איך ששמעתי שנולד האחיין הראשון שלי, עוד לפני שצלצלתי לברך את האמא, נכנסתי לפה לראות אם מישהו מגניב נולד באותו יום. אה, טורי איימוס לא עושה לי את זה, מעולם לא שמעתי על ריי בראדבורי או דורותי פרקר, ואפילו לא קלוד דביוסי, שלא לדבר על שד"ל הזה. בעסה. ואפילו אף אחד מסטאר טרק. נו, לפחות נסגר הכלא באי השדים, או משהו.

suki da yo

New member
ריי בראדבורי?

כאילו, הסופר של פרנהייט 451? הוא כ-זה אליל!
טוב, לא אליל (למשל כמו ניל גיימן הכוסון..), אבל בהחלט סופר מצויין. שווה להכיר...

suki da yo

New member
יותר מריי בראדבורי??? ../images/Emo2.gif

טוב, יש כמה.. אבל לא הרבה

suki da yo

New member
|נבוך| |בור ועם הארץ|

מי?
כן, אני חזקה בספרים. אבל לא ראיתי אפילו סרט אחד של מלחמת העולמות. או מסע בין כוכבים. או מה שזה לא יהיה.. הקווארק היחיד ששמעתי עליו מרכיב את פרוטונים וכו'. |מקיא|

suki da yo

New member
בוא נגיד ככה,

האחיין שלך יכול להתגאות ביום ההולדת שלו
ואם אתה אוהב ספרי דיסוטופיה, אז פרנהייט 451 ספר מצויין. וזהו. זה לא פורום ספרים וספרות, אז אני אפסיק עכשיו (כי כולנו יודעים שאני יכולה להמשיך בזה כמה שעות טובות..)

suki da yo

New member
ההפך מאוטופיה...

דיס-אוטופיה... אתה יודע, דיקטטורה מרושעת, האח הגדול, השמדת העולם.. דברים נחמדים כאלה.

suki da yo

New member
אם וולדמורט היה מנצח בסוף...

אז כן. בלי ספויילרים לספר האחרון! לא קראתי אותו!

Bezalel P

New member
בלי ספוילרים, אבל לא בטוח שתרצי לקרוא ../images/Emo3.gif

אבל נניח שאת היית גק"ר. איך היית מסיימת את הספר השביעי? זה מזכיר לי ספוילר לסרט קיל ביל (
לסרט קיל ביל): דיברתי עם מישהו על הסרט והזכרתי את העובדה שבסופו הכלה הורגת את ביל. חטפתי צעקות על ספיילור הסוף, אבל באמא'שכם לסרט קוראים "קיל ביל" - מה אתם חושבים שיקרה שם בסוף?

suki da yo

New member
אתה יודע שזה נחשב ספויילר מבחינתי, נכון?

אני לא יודעת אין היא תסיים את הספר. יש לי יכולת מופלאה לא לחשוב על ההמשך עד שאני קוראת אותו. ואחרי הטראומה של ה"פ 6, אני היסטרית. אני יושבת לי בשלווה וקוראת, ואחשלי (הנבלה) בא, מסתכל עלי, ואומר בנונשלנטיות "מה יש לך לקרוא את זה, את לא יודעת שבסוף ************************". אז זהו. שלא ידעתי. משום מה אמא לולי חשבה שזו לא סיבה מספקת לחפש את הקבלה ולהחזיר אותו לבית חולים. אז במקום זה לא דיברתי איתו 3 שבועות. עכשיו כשהזכרתי את זה לעצמי, אז בעצם עדיין לא באמת סלחתי לו על זה.

למעלה