על מה כותבים היום

wranger

New member
גם לי קלקלו את השישי, ולכן

כשזוגתי נתנה לי את השביעי ליום ההולדת הסתגרתי בחדר השינה ופחות או יותר לא יצאתי משם עד שסיימתי. ומזל שכך, כי אם מישהו היה מגלה לי את הסוף - את יודעת, זה שוולדמורט מתחתן בסוף עם פרופסור מקגונגל והארי מגלה שעין הזעם הוא אחיו התאום האובד שהופרד ממנו בלידתו, ושבעצם קריצ'ר הוא זה שמשך בחוטים כל הזמן - לא הייתי סולח לו לעולם.

suki da yo

New member
תודה על האזהרה ../images/Emo70.gif

טל, באמת חבל.. אם היית הורס לי את ה"פ 7 הייתי צריכה להרוג אותך. ואז היה לי בלוג אחד פחות לקרוא....

חהמן

New member
חה!

יש חוק שלושה חודשים. שלושה חודשים אחרי שזה יצא, לגיטימי לדבר על ספוילרים בלי אזהרה מוקדמת. ואגב, זה לא היה מובן מאליו. בסרטים של טרנטינו זה אף פעם לא מובן מאליו.

suki da yo

New member
אין חוק כזה!

בהחלט אין. זה לא היה מצחיק בכלל כשהרסו לי את הסוף של שר הטבעות. בפירוט מעצבן במיוחד. מאז ועד ה"פ לא היו לי בעיות...

חהמן

New member
בטח שיש!

זה לא הגיוני שתצפי מאנשים להימנע מספוילרים יותר משלושה חודשים אחרי שספר או סרט יצא. אלא אם ביקשת במיוחד, וגם אז זה לא חובה מוחלטת. אם משהו חשוב לך מספיק כדי שזה יציק לך לשמוע את הספויילר של הסוף, מן הסתם זה אמור להיות חשוב לך מספיק כדי להגיע לזה תוך שלושה חודשים. מה שכן, זה לא תקף כשרואים בנאדם שבדיוק נמצא באמצע של סרט או ספר מסוים. אז הסיטואציה היחידה שבה זה לגיטימי להגיד לו מה קורה בסוף, היא אם זה כל כך גרוע ובלתי הגיוני שכבר עדיף לחסוך לבנאדם את זמן. נגיד לספר למישהו שהשליש האחרון של צופן דה וינצ'י מסריח, ושאחרי שפוטרים את "מי הרוצח", עדיף כבר לסגור את הספר ולהתעלם מכל העמודים האלו שיש אח"כ, זה לגיטימי לגמרי גם אם מישהו נמצא באמצע קריאת הספר.

suki da yo

New member
אוקיי...

מקובל עלי. אבל השאלה היא האם זה 3 חודשים אחרי שיצא המקור או התרגום? ובכלל מה הבעיה תמיד להכריז על ספויילר?

wranger

New member
כי... ../images/Emo58.gif

נכון באבא גנוב 2? אז צ'יקו מתחתן בסוף! ויש לו גבס על הרגל, וכל זה!

suki da yo

New member
טל זה נורא לא מצחיק ../images/Emo46.gif

אתה יודע שאני לא אכנס להודעה הזו... למרות שאני לא מאמינה שבאמת תהרוס לי את הסוף. אני פשוט אביא ידיד שכבר קרא את ה"פ, ויבדוק לי אם זה בטוח..

חהמן

New member
הוא כתב על אבא גנוב 2, לא על הארי פוטר

(ואת יכולה לסמוך עלינו, כי עוד לא עברו שלושה חודשים) וגם בהודעה הקודמת זה לא היה ספוילרים באמת, אלא דברים מופרכים ממש. תשנני איתנו: טל איש משעשע, לא רשע! טל איש משעשע, לא רשע! טל איש משעשע, לא רשע! חה!

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

האמת שגם את אבא גנוב לא ראיתי... אבל זה באמת לא מפריע לי
טל משחק עם המוח שלי, זה משעשע את כולם חוץ מאשר אותי. היות ואני מרכז העולם, טל הוא מרושע. מש"ל.

חהמן

New member
זה הפוך,

טל משחק עם המוח שלך (נראה שזה לא כזה אתגר, אנחנו חיבים להגיד...), זה משעשע אותנו, אנחנו מרכז העולם, טל משעשע. מש"ל.

suki da yo

New member
ברור שזה לא אתגר...

אני בנאדם פשוט והגיוני. אל תהרסו לי את הסוף של הספר ותספקו לי אספקה סדירה של סוכריות טופי ושמש, ואני בסדר.

חהמן

New member
תודה שלא ניסית לסתור את זה שאנחנו מרכז היקום

זה היה חביב מצידך. וסכריות פז עדיף בהרבה על טופי. פחות נדבק לשיניים, הרבה יותר יעיל בתחום השוגר-ראש

suki da yo

New member
כשליטה נאורה

אני מרשה לנתיני לטעות. אתם יכולים להאמין שאתם מרכז היקום, אני מאשרת את זה. ופז זה נחמד, אבל לא כמו טופי. טופי זה אלוהי.

למעלה