על מירילא ואיך אפשר בלי ג'קו

אסתילי

New member
וזו התמונה שנלוותה לכתבה על מירילא

תמונה...שערורייתית ממש...!!

Nova5

New member
אהתילי, תודה על הסריקה

אומנם לא תמצאי אצלנו בפורום הרבה מתעניינים ברפאל, לדעתי זה שווה קראיה ותמונה בהחלט שערורייתית... אהבתי מאוד את הביצועים שלו בתוכנית, כולל בחירת השירים. אני עדיין לא רועה הרבה קווי דמיון בינו ובין סקעת. רפאל מוסיקאלי, יוצר, הוא שר באופן הרבה יותר מקצועי בגמר לא היו לו הרבה סיכויים כי הפקה הייתה מכוונת לרוק (בא"ש!) והוא - R@B מובהק. אני אישית מאחלת לו בשנה הבאה הרבה הצלחה, ואם לא כולם יסכימו איתי שמגיע לו כיוצר, אז לפחות מגיע לו כחבר טוב-טוב של ג'קו

רינתת1

New member
גם אני חושבת..

נכון שלרפאל לא היה סיכוי לזכות השנה כי ההפקה הייתה לגמרי מוכוונת רוק, אבל באוברול הכללי ג'קו נתן הופעות יותר טובות ויותר יציבות לאורך העונה וע"כ הגיעה לו הזכייה.. לרפאל הגיע המקום השני. בזה אין לי ספק.. אני מיצידי אוהבת את שניהם! אני יודעת בוודאות שאקנה דיסק של רפאל לכשיצא וגם דיסק של ג'קו ואולי אולי גם של מורן.. תודה על הסריקה :)

rifkin1

New member
רפאל מקסים

בעל קול מדהים ומאוד מאוד מוכשר. אני אישית מחכה לדיסק שלו, של מאיה ומורן אהרוני. אה, ושל ג'קו כמובן...

eilati27

New member
"א'ה ולג'קו"... ככה ריפקין?

בדרך אגב??? דבר ראשון דיסק שלו אח"כ שהעולם יישרף... חחחח...

Nova5

New member
עוד../images/Emo77.gif לאילתי

מה ז"א - "אח"כ שהעולם יישרף"???!!! ומה עם רן? ויש עוד הרבה סיבות למנוע שריפה...

eilati27

New member
חחחח ../images/Emo24.gif

יאנוש את צודקת לא לקחתי את "לב אמיץ" בחשבון... איזה יפה הואאאאאא טוב אז קבלי גם את משהו בשביל רוח הספורט במסר אישי...

rifkin1

New member
אני אמנם אוהבת את רן

הבעייה שלי איתו זה שהוא עושה הכל מהכל...טלנובלות, פסטיגלים, דוגמנות, הצגות ועכשיו דיסק. הוא מעין גימיק כזה לדעתי....יקיר הביצה. נכון, הוא חתיך ומוכשר אבל הוא בכל חור ממש כמו יודה ונינט ואני אישית אוהבת לא אוהבת את זה.

eilati27

New member
הכי חשוב!!! (Rיפקין)

זה לזכור,כי אנחנו בעצם מדברים על עבודה של אנשים... אני לדוגמא עובדת במשרד...מגיעה כל בוקר בשעה קבועה 5 פעמים בשבוע ומקבלת על כך את השכר (הלא מספיק אם תשאלו אותי חחח...) לעומת זאת רנצ'וק שלנו לא עובד בחברת ביטוח או משרד פרסום... הוא עצמו זה הפרנסה... אני לא מאמינה שזה נעים לעבוד בפסטיגל שיש 4 הופעות ביום חזרות אינסוף וכל הזמן לשנן אותם טקסטים ולזרוק חיוכים שאתה רעב,מותש ועייףףףףףף... יהודה ונינט ממש אבל ממש לא כמו רן,הם מותג לחלוטין מייחצנים את הזוגיות הבלתי נסבלת שלהם בכל חור... מרן זה מגיע ממקום אחר ממקום של פרנסה...אוי איזה אמא פולנייה אני שזה נוגע אליהם אלוהיםםםםםםםם!

Nova5

New member
זה לא מסר, זה חתיכת סקופ!!!

התקשרתי כבר לכל הצהובונים, כסף נחלק לשלושתנו ונדאג לבונוס לליבי.

eilati27

New member
חחחח יאנושששש

יא מצחיקה - תיזהרי ממני!!! לעינייך הרואות בלבדדדדד!!!!!!!!

rifkin1

New member
לא לא לא לאאאאאאאא

התכוונתי שזה מובן מאליו שאני מחכה לדיסק שלו מן הסתם אני כאן לא?
הכוונה היתה שבנוסף לדיסק שלו אני גם מחכה לדיסק של מורן, רפאל ומאיה שממש התחברתי אליהם...

eilati27

New member
אההההההההה

אז למה לא אמרת??? חחחח... סתם אני צוחקת היה ברור לי למה התכוונת...

a d i d a s 2 1

New member
אילת כפרה שלי!

אני אתקשר אליך יותר מאוחר נשמה אבל שיהיה לך מזל טוב ויום הולדת מלא אושרררר שתדעי רק טוב ושמחות והגשמות אינסוףףףף ושתמיד יהיו לך משאלות שיבואו מיד אחרי אלה שכבר מומשו שתמיד תמיד יהיה לך לאן לשאוף, ושתמיד תמיד תצעדי בראש מורם ולא חשוב באיזה שביל זה יהיה... שתדעי לנצל כל רגע בחיים.. (כמו שרק את יודעת...כי אין דברים כאלה..) כדי שאף רגע לא ינצל אותך אוהבת אותך בובה יום הולדת שמח!

eilati27

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif עדידס

תודה מתוקה שלי!!!! אוהבת אותך!

דורית41

New member
מה שיפה זה שמיד -

כשראיתי את הכתבה הזו בבוקר,התחלתי לחפש את המילה ג'קו ג'קו.... ומצאתי אותה רק בשורה האחרונה של הכתבה.

למעלה