גמאני!!!
ד דורית41 New member 27/12/06 #58 אנטרפרטציה נוספת לתמונה של נובה-ג'קו-שניה אני מסדר לך את האבו-עגילה....(זוכרות מה זה.זה הסטוריה עתיקה מהתקופה שלפני שנולדנו....)
אנטרפרטציה נוספת לתמונה של נובה-ג'קו-שניה אני מסדר לך את האבו-עגילה....(זוכרות מה זה.זה הסטוריה עתיקה מהתקופה שלפני שנולדנו....)
L livi4 New member 27/12/06 #59 איזה קטע.. בדיוק אתמול דברנו על זה במסר ....איזה קטעים יש בין חברות הפורום "טלפתיית נשמה"
ד דורית41 New member 27/12/06 #61 אני מזמן הגעתי למסקנה הזו.... ליבי מה שלומך מתוקיזה ? אצלי על הפנים-המצב בגרון מזעזע -ואני לא יכולה יותר לראות או להריח תה ב 5 השנים הקרובות,מה עוד שזה בכלל לא עזר....
אני מזמן הגעתי למסקנה הזו.... ליבי מה שלומך מתוקיזה ? אצלי על הפנים-המצב בגרון מזעזע -ואני לא יכולה יותר לראות או להריח תה ב 5 השנים הקרובות,מה עוד שזה בכלל לא עזר....
L livi4 New member 27/12/06 #62 היי ממי מה ש'מע??? אני הכל דובדבן = ברוך השם הבראנו וחזרתי היום לעבודה . תשמעי אחרי שבוע וחצי שלא הייתי בעבודה -איזה שוק קבלתי. אבל היה לי יום מדהים.
היי ממי מה ש'מע??? אני הכל דובדבן = ברוך השם הבראנו וחזרתי היום לעבודה . תשמעי אחרי שבוע וחצי שלא הייתי בעבודה -איזה שוק קבלתי. אבל היה לי יום מדהים.
ד דורית41 New member 27/12/06 #65 איזה כיף זה יום מדהים! כן ירבו,ורק בריאות,ואפרופו בריאות,אני הולכת לשתות עוד כוס תה,כמו האלה בהסתדרות.פיחס!
איזה כיף זה יום מדהים! כן ירבו,ורק בריאות,ואפרופו בריאות,אני הולכת לשתות עוד כוס תה,כמו האלה בהסתדרות.פיחס!
L lala8224 New member 27/12/06 #67 דורית, קבלי תרופת סבתא שלי... והיא מצויינת לגרון: כוסית קוניאק כף דבש שני פרקי אצבע של חמאה (כמו שסבתא אומרת) לבשל הכל על האש ולשתות. לבריאות.
דורית, קבלי תרופת סבתא שלי... והיא מצויינת לגרון: כוסית קוניאק כף דבש שני פרקי אצבע של חמאה (כמו שסבתא אומרת) לבשל הכל על האש ולשתות. לבריאות.
ד דורית41 New member 27/12/06 #69 תודה,נשמע יאמי..... זו באמת תרופת סבתא?צ'מעי-כל הכבוד ליצירתיות. אני אדווח אם השפיע.
L livi4 New member 27/12/06 #26 איזה כייף שכל יום כתוב משהו על ג'קו ו בלי עין רעה !!!!רק דברים טובים. וכמו שיניב היה אומר - ישתבח שמו אהה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייף אם הייתי עיתונאית - היו לי מאמרים מדהימים וכתבות מבטיחות - מעניין על מי ?|
איזה כייף שכל יום כתוב משהו על ג'קו ו בלי עין רעה !!!!רק דברים טובים. וכמו שיניב היה אומר - ישתבח שמו אהה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כייף אם הייתי עיתונאית - היו לי מאמרים מדהימים וכתבות מבטיחות - מעניין על מי ?|