על מי כבן/ת זוג הייתם מטילים וטו?

ס22ית

New member
על מי כבן/ת זוג הייתם מטילים וטו?

עם מי אין סיכוי שהייתם יוצאים? תהיו כנים, אמיתיים ומעניינים!

לא על זה שעושה דיאטה!

תשמעי, השאלה שלך גדולה מדי. יש הרבה יותר גברים שלא אצא אתם, ולעומת זאת, אלה שאצא אתם הם מיעוט שבמיעוט. אז כבר קל יותר לתאר מה כן, מאשר מה לא...

אצא עם מישהו

מקסים, נעים הליכות, אינטליגנטי, יפה, צעיר (במונחים שלי), רגיש לזולת, תקשורתי, מעניין, נאור. לא מעניינים אותי נתונים סוציו דמוגרפיים, חוץ מאשר מצב משפחתי כמובן.

מבחינת מצב משפחתי

יש משהו שיפריע לך מלבד גבר נשוי? (הכוונה כמובן למערכת יחסים מחייבת לאו דווקא כתובה חתומה..)

niva99

New member
בני זוג בילתי רצויים.

גסי רוח ,מנבלי הפה,כאלה שהם בחזקת צ'ק ללא כיסוי -מדברים גבוהה גבוהה אבל תכלס הם-אפסים,דוחים חיצונית,רברבניים,קמצנים כרוניים,בעלי מצח נמוכה,לוזרים,פרפרים-כאלה שעפיםלהם מאחת לשניה,שקרנים,מהמרים,מכורים-להימורים/סמים/אלכוהול.בעלי הרגלי הגיינה תמוהים.עצלנים,כאלה שיזלזלו באינטליגנציה שלי,בעלי ידיים שמאליות,נעבעכים,דון ז'ואנים-מקסימנים מקצועיים (כאלה שאת אצלם אחת מתוך שרשרת אין סופית).

Multik

New member
I sure u

Have a lot of expirience. It is obligatory he u want to write such a list! But u write. I foot want to wake up near such kind of human

niva99

New member
ודבר אחרון חביב

למנוע אי הבנות עתידיות-שום דבר אינו מנסיון אישי הכל תיאורטי לחלוטין. ואין סכנה שתתעורר ליד אשה שכזו כי היא בלאו הכי נשואה ובאושר.

Multik

New member
הסבר

אמרתי שהתיאור בהבאת הוא נוראי. ו זה מפחיד להתאורר ליד בן אדם כמו שתיארת. במיוחד אם כול התכונות הם באותו "איש"!

קשה לאללה

כדי שאני ישים לעצמי כללים זה צריך להיות קיצוני לחלוטין. משהו בסגנון - רוצח..

חשבתי על עוד סוג שאני לא אוהבת

כל מיני אנשים שמטפחים את "מוסד האקסית המיתולוגית". עם אלה, תמיד יש משהו לא בריא ברקע - נוסטלגיות, השוואות, עצב בלתי מוסבר. אין לי כוח לזה. הבעיה היא שלא תמיד אפשר לדעת.

שונאת את זה!

אני חושבת 5 פעמים לפני שאני מספרת סיפורי אלף לילה ולילה על החבר הקודם. זה לא שיש לי בעיה לשמוע על האקסית שלו, אבל בגבולות (מבחנתי המינון הנכון הוא כזה שאני אשכח את השם שלה בין סיפור לסיפור
)

זה לא מה שמפריע לי אם הוא מספר

או לא. מה שמפריע, זה מישהו שהאקסית היא מוסד חשוב בחייו, והוא עדיין מתרגש כשהוא חושב עליה ומודד את כולן על פיה. לי אישית יש מליון אקסים, אף אחד לא מיתולוגי. סתם אקסים. לחבר שלי יש רק בחורה אחת שאפשר לקרוא לה באמת אקסית, והיא לא מיתולוגית, סתם זיכרון יפה (מתקופת הצבא). ככה אני רוצה לנהל מערכת יחסים - בלי לשהות בצילו של מישהו מהעבר.

אני חושבת שאנחנו מתכוונות למשהו

דומה. אני לא מתכוונת לסיפורי עבר שבאופן טיבעי כוללות את האקסית כי היא היתה חלק מהחיים שלו. אני מתכוונת למצב (שלשמחתי אני לא בו) שכל מילה שניה זה עליה וכל דבר מושווה לאיך היא היתה או מה היה במערכת יחסים ההיא. זה מן הסתם מצביע על רגש מסויים או קשר (נפשי) שעדיין קיים ולי זה מציק מאוד.

פאריי

New member
יש לפעמים

שאנו שמים לעצמנו וטו ולא עמדנו בזה מסיבה זו או אחרת. אז אין מוסכם לזה חד משמעי.

לא, התכוונתי

שלא משנה אם תדברי על זה או לא, או אם הוא ידבר על זה או לא. אם האובססיה קיימת - אי אפשר לתקן אותה על ידי המנעות משיחה אחת או שתיים.

למעלה