על מי כבן/ת זוג הייתם מטילים וטו?

ממש לא נשמע לי כמו חסרון

שאי אפשר לסבול. קצת לא נוח, קצת מצער, אבל זה הכל. לא מתכוונת למקרים בהם חוסר בטחון גורם למישהו להיות גס רוח באופן קיצוני. למה שאלת? לא היית יוצא עם ביישנית?

שאלתי כי אני עצמי

סובל מחוסר ביטחון וסמתי לא שכאשר אני משחק אותה מלא ביטחון בנות נמשכות אלי יותר, אבל רוב הזמן אני מאוד ביישן. הייתי יוצא עמ ביישנית למרות שזה פחות מושך

פאריי

New member
זה לא בהכרח שמה שלא משך אותך

לא משך את הצד השני. בקיצור גם בבישן יכול להיות משהו קסום, כל אחד לפי הראיה שלו.

niva99

New member
בישנות אינה נחשבת לחסרון קולוסלי.

אם האדם ניחן בשפע יתרונות אחרים וזו ה"מגרעת" היחידה-אז בהחלט אפשר להסתדר עם זה.

מוותק

New member
הרבה יותר קל להגיד מה אני רוצה אבל

ביקשת... עצלן,שקרן, לא אמין, נשוי, פחדן, בזבזן, טיפש, קמצן, פלרטטן יתר על המידה, צבוע, מכור, קנאי, פסימי... זה מה שיצא כרגע אבל יש עוד...

Multik

New member
שאלה קשה

אם בן אדם אשר היה יכול לגרום לדחייה פיזית או נפשית. אני מעוד מתקשה למצוא לעצמי בחורה כי אני גם רוצה שהיא לא תתווכח איתי ובוא בזמן אני רוצה שיהיה לה אישיות משלה ודעות משלה אחרת הייתי טס לאוקריאינה כדי לקנות אישה. אני רוצה שהיא תהייה יפה באופן מיוחד יש לי טעם מיוחד וזה קריטריון חשוב. אני רוצה אותה מבינה וחושבת אני שונא אנשים מפגרים (אלה אם כן מדובר רק בסקס).

Multik

New member
ת'אמת צריך

להגיד לי תתחדש על המשרד! בוא נגיד קיבלתי קידום

קצת קשה לי להודות

אני לא רואה את עצמי עם שצבע עורה שחור, אולי כשאתבגר זה יעבור לי. חוץ מזה אמאות של חברים לא עושות לי את זה.

ofir s 2004

New member
אתה צריך להבין....

אולי הן שחורות מבחוץ...אבלהן ורודות מבפנים! וזה מה שבאמת משנה!

קצת קשה לי להודות

אני לא רואה את עצמי עם שצבע עורה שחור, אולי כשאתבגר זה יעבור לי. חוץ מזה אמאות של חברים לא עושות לי את זה.

למעלה