מה נהיית פלצנית? "היטבת במילים"? עכשיונהיה לי חשק לשיר ברמה, משהו מיכה שטרית וארקדי דוכין כזה
J Jake Speed New member 22/6/12 #21 מה נהיית פלצנית? "היטבת במילים"? עכשיונהיה לי חשק לשיר ברמה, משהו מיכה שטרית וארקדי דוכין כזה
ק קייזר סוזי New member 22/6/12 #22 מה רצית שאני אצא בצהלולים? כדי שתבוא עוד בהיימה ותחשוב שאני, אני!! פרחה? תצחק, אבל זה אחד השירים האהובים עליי.. (טוב זו לא חוכמה, אני אוהבת מלא)
מה רצית שאני אצא בצהלולים? כדי שתבוא עוד בהיימה ותחשוב שאני, אני!! פרחה? תצחק, אבל זה אחד השירים האהובים עליי.. (טוב זו לא חוכמה, אני אוהבת מלא)
J Jake Speed New member 22/6/12 #23 הנה שיר של סופרת מאד פופולרית קולומיסטית מוערכת אצל מגזרים מסויימים אמא לשישה ילדים וחתיכה לא נורמאלית נפרדנו כך
הנה שיר של סופרת מאד פופולרית קולומיסטית מוערכת אצל מגזרים מסויימים אמא לשישה ילדים וחתיכה לא נורמאלית נפרדנו כך
ק קייזר סוזי New member 22/6/12 #24 מלאת סקס אפיל חייתי ממי אתה נפרד? לזה אתה אולי תתחבר,היא גם כוסית על בנוסף לכל. אני רק מקווה שזה לא הארד קור מדי בשבילך
מלאת סקס אפיל חייתי ממי אתה נפרד? לזה אתה אולי תתחבר,היא גם כוסית על בנוסף לכל. אני רק מקווה שזה לא הארד קור מדי בשבילך