על ניתוחים לשינוי מין במצרים

שאלה

אתה מתכוון בעצם שככל שהקמיצה הרביעית ארוכה יותר מהאצבע השניה זה מעיד על יותר גבריות/זכריות/לסביוּת(לא PC סורי)??? וההיפך ככל שהאצבע השנייה יותר ארוכה מהקמיצה הרביעית זה מעיד על יותר נשיות/נקביות/סטרייטיוּת??? כי אצלי האצבע אפילו טיפונת יותר ארוכה מהקמיצה. מה זה אומר? ומאיפה לך בדיוק העיניין הזה? זה בדוק?

אורי 0

New member
זה היה איזה מאמר בהארץ

מלפני שנתיים שטען כדלהלן: אצל נשים ביולוגיות האצבע והקמיצה (השניה והרביעית) שוות, או כמעט. אצל זכרים ביו הרבעית ארוכה יותר, ואצל לסביות הרביעית ארוככה יותר -אבל פחות מאצל הזכרים. הומואים לא נזכרו. (אבל אני מוסיף שבמחקר שיערה צטטה, הבלוטה המדוברת קטנה יותר אצל נשים וטרנסיות, גדולה יותר אצל גברים וגדולה קצת פחות אצל הומואים - כלומר כאן הם מקרי הבינים. כלומר הומואים הם בעצם אינטרסקסים.

טל קר

New member
אם ביד שמאל הקמיצה ארוכה מהאצבע,

וביד ימין, האצבע ארוכה מהקמיצה, מה אז? P:

חחחח גם אני ראיתי את זה ../images/Emo54.gif

"מחקר" נורא מוזר. אני רק לא יודעת אם לצחוק
או לבכות
. לגבי טביעות אצבעות לא יודעת. אני כותבת ביד ימין. לאמא שלי יש רק שני אחים. יש לי רק אח אחד קטן, אני הבכורה. אין לי אחים גדולים! אז מה זה אומר עליי? אגב למישהו יש מושג למה תמיד כתבות על טראנסקסואלים בקהיר, בטהרן, בבגדד, בדמשק וכו' מעבירות בי תחושות אקזוטיות בלתי מוסברות?

ליאתו

New member
כי כך התרגלת לחשוב על המקומות האלה?

אני חיה כאן קרוב לשנה (ועוזבת ביום ראשון...) ואין כאן שם דבר אקזוטי, רק יומיום. האמת שלפני חצי שנה אולי יצאנו לרקוד באיזה פאב-מועדון, והייתה שם טרנסית גבוהה ויפה, שתפסה ראשונה את רחבת הריקודים ורקדה מדהים. מכיוון שזה היה הביקור הראשון שלי שם, ועוד קצת התביישתי לקום ולרקוד, האופן שבו היא זזה, כאילו המקום שייך לה, אמרתי לעצמי, חלאס, לקום ולרקוד. שום דבר אקזוטי, פשוט מסיבה ומישהי שלא עושה חשבון לאף אחד.

הלו הלו הסברים

איפה את חיה קרוב לשנה? לאן את עוזבת ביום ראשון? איפה אין שום דבר אקזוטי רק יומיום? זה היה הביקור הראשון שלך איפה? ואם יותר לי לשאול איך בדיוק ידעת שהבחורה במועדון הייתה טרנסית?

ליאתו

New member
טוב, טוב, הסברים

אני חיה בקהיר (לא בטהרן...), ואנחנו אורזים וחוזרים ארצה ביום ראשון. אני פשוט מתקוממת כשמדברים על קהיר בתור מקום אקזוטי, כשאני לא רואה את זה כך בכלל: אני קמה בבוקר, בעלי לוקח את הילדים לגן, אני הולכת לספריה (אני נמצאת כאן לשם מחקר לעבודת דוקטורט בהיסטוריה), חוזרת אחרי הצהרים, פוגשת את הקטנים; אחרי הצהרים נפגשים עם חברים, ואם יש בייביסיטר - יש מצב לסרט, לפאב או למועדון גם בערב. זה לא אקזוטי בעיני, זה פשוט יומיום. זה היה הביקור הראשון שלי במועדון הזה, ולא הרגשתי מאוד נוח סתם לקום ולרקוד. אני לא מאוד אדם של מסיבות, למרות שאני מאוד אוהבת לרקוד. אז התביישתי קצת. איך ידעתי שהיא טרנסית, זו שאלה טובה: כי חברה שלי אמרה לי שהיא "בעצם גבר" ופעם אחרת היא אמרה לי שהיא "קרוס דרסר", מה שלא נראה לי נכון - היא הייתה אישה. היא הרשימה אותי אבל לפני שאמרו לי.

ליטל ו

New member
אני כותב ביד ימין,

כמעט שהייתי שמאלי, מספרים לי, כי שמו את הצעצועים בעריסה שלי בצד שמאל (אחת התאוריות בעניין אומרת שככה זה עובד), אבל אז הם עלו על זה והעבירו. בטח משם נובעים חילופי הג'נדר שלי ;) כנ"ל, אגב, לגבי דודות - היו לי בתקופות מסויימות, עכשיו... כמעט שאין לי או שאין, או שיש הרבה שכבר לא או משהו כזה - תלוי איך מסתכלים על זה.

למעלה