על נשק לחימה ופאגניזים

laoch gaidhlig

New member
על נשק לחימה ופאגניזים

באחד השרשורים הקודמים התחילו להגיד דברים על נשק ולחימה והשואתם לטימטום. מאיפה הנטיה הזו לחשוב שאם אני פוליטאיסט/פאגני אני פצפיסט? לוחמים היו משחר התרבות מגני השבט בעלי מעמד מיוחד וחשוב,שהרבה טקסים נוצרו בשבילם ולמען הצלחתם. וגם כיום יש מאיתנו אשר ממשיכים בדרך הזו,בגאוה והתמדה ולרבים מהטקסים הפולחניים שלנו מגיעים חמושים מכף רגל ועד ראש. אז בבקשה די לחשוב שאם אנו חיים בדת אלטרנטיבית למה שקיים אז אנו שיכים לכל הקשת האלטרנטיבית.

Wing Chan

New member
תודה רבה. ../images/Emo45.gif

קרן אור בכול דברי הניו-אייג' האלה שנאמרו פה לאחרונה. הייל.

driftwood89

New member
איך באמת

ליהיות פגאני נעשה סמל סטטוס? משום מה פגאניזם ישר מעלה אסוציאציות של שמאלנים פצפיסטים... לא שיש לי בעיה אם אנשים כאלה, אבל אני דוגל בימין, לעיתים בימין הקיצוני ואני בהחלט לא פצפיסט או רודף שלום...

AntifaJerusalem

New member
לא קשור לפאגניזם

אני פשוט לא מסוגל לקבל או להכיר במונחים כמו "מעמד" או "שבט", כל עוד זה לא שבט שבא מבחירה אישית. האמת, אם תשים לב במדינת ישראל, כמו די בכל יתר ארצות תבל אנשים מגיעים לטקסים עם חזות מיליטנטית ובדרך כלל הם גם אלה ששולטים בעניינים. איך שאני רואה את זה, אם אני פוליטאיסט\פגאני אני עדיין בנאדם בעל תודעה משלי ואני עושה את הבחירות שלי. וזה שיש אנשים שממש לא אוהבים מיליטריזם (כמוני, למרות שבמובנים מסויימים אני די מיליטנט) לא אומר שכל הפגאנים ככה. וזה שאנשים היו באים ככה לטקסים משחר ההיסטוריה לא הופך את זה לדרך הנכונה לערוך טקס, או למשהו יותר או פחות טוב.

ההגמון

New member
אז תבחר לעצמך שבט.

מי אמר שזה לא שבט בחרתי לעצמי? בוא אני אתן לך סיטואציה כזאת, אתה גר בביניין, כן? עם חברים שלך, ואנשים, וכו'... זו היא הטריטוריה שלך. באים קפקזים גדולים מהמאפיה להעיף אותך, מה תעשה?

gwizard

New member
הם עדיין בחיים ?

אני מתכוון הקבוצה, לא השוטרים שמגיעים כעבור שעתיים במקרה הטוב.

AntifaJerusalem

New member
אואה, איזה עקיצות.

בסופו של דבר שי דוידוביץ' קורא למשטרה. ורק כמה מהם היו קווקזים. היה גם סרבי אחד. מה אני אעשה? אלחם. לא אעשה טקס פולחן בשיריון מלא. פחחחחחחח

laoch gaidhlig

New member
טוב בלי הסרקזם

אני כאיש צבא מתפלל לאלים ומגיש מינחות על מנת לחזור הביתה בשלום מכל פעילות שאני יוצא. בנוסף אתיחס לחג הבא עלינו לטובה סמהין , ביום הזה המחיצות בין העולמות הם הדקים ביותר ומתאפשר מעבר בניהם. לא כל הישויות הם רציות בביתי או בבתי בני שיבטי ולכן לוחמי השבט נשארים לשמור כל זמן הסמהין,וכן בלבוש קרבי מלא,שח"פצ ,נשק,וקסדה. ובזמן הסעודה ,יש לנו משמעות לדבר הנקרא "מנת האלוף" הנתח המובחר של הצלי מוגש לאלוף של השבט.

ההגמון

New member
שגעון אחי!

כמה זמן לא שמעתי תמילה הזאת. בקיצור, עזבו שטויות, אם אלו מכם שלא נלחמים יבואו אלי, אני אלחם, ואהרוג אותם. ואם אלו מכם שכן נלחמים יבואו אלי... טוב, אז זה כבר יהיה מעניין.

Wing Chan

New member
תהרוג?

את מי בדיוק תהרוג? לא תהרוג אף אחד יא חביבי

למעלה