אז אני שיחקתי אותה בשבטים שלי, אין לא אלוף ולא צלי, ולא מדים.
A AntifaJerusalem New member 15/10/06 #21 אז אני שיחקתי אותה בשבטים שלי, אין לא אלוף ולא צלי, ולא מדים.
A AntifaJerusalem New member 15/10/06 #22 קשור. כבוד ההגמון כנראה מתמצא בקווקזים שבאים לפנות מהבית. שי דווידוביץ' קרא למנאייק. אגב, הגמון, חשפת את עצמך. זה היה קל מדי.
קשור. כבוד ההגמון כנראה מתמצא בקווקזים שבאים לפנות מהבית. שי דווידוביץ' קרא למנאייק. אגב, הגמון, חשפת את עצמך. זה היה קל מדי.
ה ההגמון New member 16/10/06 #24 וואלה? אז ספר לי מותק, מי אני? שי דווידוביץ פשוט מתקשר לי לביניינים אחרים שאני מכיר. מסתבר שיש לו יותר מנכס אחד, לא מפתיע. וזה -ה-הגמון, בשבילך.
וואלה? אז ספר לי מותק, מי אני? שי דווידוביץ פשוט מתקשר לי לביניינים אחרים שאני מכיר. מסתבר שיש לו יותר מנכס אחד, לא מפתיע. וזה -ה-הגמון, בשבילך.
ר רובין עוטה המגבת New member 15/10/06 #14 אני מסכים ללוחמים ול"דרך הלוחם" יש משמעות ומקום גם באמונה שלי. התקופה שֶשִּרַתִּי בה כלוחם (גדוד 50 כבוד וְעָצְמָה) הייתה משמעותית מאד מבחינה רוחנית בשבילי. אני עדיין חי עפ"י קודים ומתוך לקחים שהפקתי בתקופה הזאת. והנה רשומה מתוך הבלוג שלי על ארכיטיפ הש"ג.
אני מסכים ללוחמים ול"דרך הלוחם" יש משמעות ומקום גם באמונה שלי. התקופה שֶשִּרַתִּי בה כלוחם (גדוד 50 כבוד וְעָצְמָה) הייתה משמעותית מאד מבחינה רוחנית בשבילי. אני עדיין חי עפ"י קודים ומתוך לקחים שהפקתי בתקופה הזאת. והנה רשומה מתוך הבלוג שלי על ארכיטיפ הש"ג.