על סגנונות שונים ומשונים...

גראנג' ../images/Emo168.gif

יש לי כמה שאלות... יש פה מקום לאופנת וחובבי גראנג'רים? יש פה גראנג'רים/ות? מה זה לדעתכם אופנת גראנג'? האם אתה מסמפטים אותה? אליס.
|

אופנת רחוב יפנית

מזה??! הרבה פה מדברים עליה, אבל איך היא נראית? מאפיינים? משהו שמייחד אותם? תמונות? משהו??? X______X

כמו שכבר אמרתי,

יש כאן מקום לכווולם =] ממ יש כאן גראנג'רים? לא יודעת, אולי הם מתחבאים. יש כאן הרבה מאוד סמויים. מממ אני לא בטוחה שאני יודעת בדיוק מה זה גראנג'רים, באגיז ושרשראות מתכת? נה... יש לך תמונות להמחשה? =]

crazy cottage

New member
אופנת רחוב יפנית זה דבר מדהים../images/Emo163.gif

אם הייתי גרה ביפן הייתי כל הזמן ככה
אממ יהיה קשה לי להסביר מזה אבל יש לזה קומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=7026

Marble Arch

New member
../images/Emo12.gif זה נידמה לי

או שהשמאלית קצת שמנמנה???בחיים לא ראיתי יפנית שהיא לא רזונת!

לא הטעם שלי....

זטומרת אני לא אוהבת את הדברים שהם סמו על עצמם למרות שהייתי שמחה לכבל את הבגדים האלה אבל לא הייתי משלבת ככה ... לא את הצבעים האלה ולא הייתי שמה על עצמי שכבות של בגדים ואביזרים

CHeerleadER

New member
זה מטורף!

הם נראים כאילו הם קפצו מאיזה סדרה יפנית חח חמוד.. הם צבעוניים ויש להם ביד חפצים מסרטנים שעדין לא הגיעו לארץ :)

Science Fiction

New member
המון צבעים, דוגמאות, שילובים../images/Emo119.gif

שנראים מזעזעים לעין ביקורתית, שכבות על גבי שכבות של בגדים והרבה אקססוריז מטורפים.

CHeerleadER

New member
גראנג' ../images/Emo66.gif

יש זמנים [לעתים די קרובות..
] שבהם אני מתחברת לגראנג' - הג'ינס החרוש שלי יעיד על זה
מה גם ששנה שעברה היו הרבה ערבי להקות פה באילת [להקות אילתיות כמובן] ומאחר ורוב הלהקות הושפעו מגראנג' היתה לי הזדמנות להתפרע :))) אבל השנה אין! כי כולם התגייסו! זנות.. :|

אני מחבבת גראנג'. :]

לא הכי מתלבשת ככה, אבל שומעת מידי פעם. נירוונה היא אחת להקות הרוק הראשונות שאי פעם שמעתי אז תמיד תהיה לי חיבה אליהם. יש לי שני אלבומים מקוריים שלהם ואת היומנים של קורט. אופנת גראנג'? מכנסי ג'ינס קרועים, נעלי אולסטר, חולצות פלנל ובקיצר דברים פשוטים, זולים וזרוקים.

Science Fiction

New member
הו אני אוהבת גראנג' ../images/Emo119.gif

זו האופנה היחידה מבין כל מה שמדברים עליו פה שבאמת יוצא לי ללכת איתה לפעמים.

LuNa MaJnUnA

New member
שעמם לי רצח

אז נכנסתי לכל הפורומים של כל האנשים בפורום פ''ת..

smady by

New member
אמממ

אוהבת.. בעיקר על בנות ועל בנים יפים כגון קורט
אבל לא ממש יצא לי ללכת עם זה (אין לי אפילו זוג אולסטאר אחד
*נסקלת* )

למעלה