על סגנונות שונים ומשונים...

על סגנונות שונים ומשונים... ../images/Emo8.gif

יש לכם שאלות לגבי סגנונות לבוש? משהו שלא ברור לכם? רוצים לדעת איך הכול התחיל? שרשרו את השאלות שלכם לכאן!

lestatgirl

New member
אה כה היה לי רעיון באמת

שכל מי שרוצה (מתנדבים או משו) יכתוב כמה שורות על סוגי אופנה אלטרנטיבים גות פאנק גר'נג' יפני וכ'ו וכל פעם שבאים חדשים הם יוכלו להיכנס למאמרים\טאגליינס ולבדוק וזה גם יעשה סדר מה שכל בני מזל בתולה פה (וסתם חולי סדר) יאהבו בעיקרון זה סתם רעיון אבל אם למישו זה נראה נחמד ובא לו לפתח את זה אז למה לא?....

lestatgirl

New member
אוי שכחתי שקיים כזה דבר

נו טוב זאת השעה. בעצם לא כזה מאוחר אז אמ אין לי תרוץ

CHeerleadER

New member
sex pistols, the clash...

אנרכיה, פאצ'ים בהתאם... מבחינת ביגוד פאנק הוא מאוד מגוון. אני זוכרת את חברה שלי [פאנקיסטית לשעבר] מתלבשת בסגנון מאוד צעקני - גביוני בילבי עם וסטים למיניהם [שלפעמים היא עצבה במו ידיה :)], חצאית ג'ינס גזורה עם פאצ'ים צבעוניים ותלאים מקושקשים... בעיקרון, בפאנק מדברים הרבה על אנרכיה והפסקול לא פוסח גם על הביגוד. מקווה שעזרתי

Pink Pig

New member
אה, אז אנלא אוהבת.

זה נראה לי הכל אפור/כחול/שחור/אדום. כמו הומלס :/ זה לפי דעתי האישית, לא לתקוף!

Blade Of Fire

New member
קורט../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif|תעשהליילד|

כן.. יציאה הומואית הסתיימה בזה הרגע...

AliceInChains17

New member
ברור שיש../images/Emo13.gif

היתה תקופה שהיתי ממש חזק בקטע הזה...כל החולצות פלאנל האלה והג'ינסים הקרועים.. עכשיו קצת פחות אבל אני עדין אוהבת. אופנת גראנג' זה בעצם סוג של אופנת רחוב מה90' שהתאפינה בחולצות פלאנל ג'ינסס קרוע אולסטאר/מגפי צבא שיער ארוך ומראה..מחוספס .."גראנג'י"... ואגב, אליס הם לא ממש גראנג' הם יותר כבדים והלהקות המרכזיות של הסצינה זה כמובן נירונה ופרל ג'ם. סאונדגרדן ואליס הם טיפה יותר כבדים :)

OiSH

New member
לא הייתי מתלבשת ככה

אבל אני מתה על זה כשזה על בנים... P: ואהבתי את החתימה שלך.. נירוונה שולטים... (היום צעקתי את זה באמצע המסדרון בבית ספר.)

BlaBluShit

New member
זה יפה.. אני אוהבת

אבל לא בשבילי.. אני יותר אוהבת להשקיע ובלע בלע אבל לבנים לפי דעתי זה הכי יפה להתלבש ככה!

למעלה