ignorance is bliss
וואלה? מה שאתה לא יודע לא פוגע בך, אבל החיים מאבדים משהו ממה שהם...לדעתי עדיף הרבה יותר להיות מודע וער לעולם סביבך ולא להיות עוד איש אחד שחי את החיים, הולך עם הזרם ואמנם לא סובל כ"כ אבל בעצם לא עשה כלום מעבר למעגל המצומצם ביותר שלו....הוא שימח את עצמו, אולי גם את אשתו וככה, אבל הבדל או שינוי הוא לא עשה בעולם... כמה שזה יכול להיות נחמד לשחק שש-בש כל היום ולעבוד בעבודה פשוטה, אתה לא חושב שזה נותן סיפוק אדיר לדעת שאתה מסוגל להבין דברים מסוימים בעולם ובאיזשהו מקום להגיע למצב בו את יכול לצאת מהבועה שלך ולשנות משהו. צירוף מקרים חביב ביותר...היום בצהריים הורדתי שיר של עברי לידר שהומלץ בפורום זיהוי שירים (344, ד"א, אם מישהו מתעניין), השיר נקרא "בתי קפה" והקשר שלו להודעה הזאת די מוזר, ואני שומע את השיר בפעם הראשונה בזמן הכתיבה, ממש עכשיו....קבלו: לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולתכנן את העתיד שלנו לפעמים נראה כאילו כל מה שאני רוצה לחכות שמשהו יקרה, שמישהו יזיז אותנו זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום עם מי לישון, מתי לקום ואיפה הזהות שלנו? .... לפעמים נראה כאילו כל מה שאני עושה זה לשבת בבתי קפה ולשחק את התפקיד שלנו בחור רגיל שלא לוקח אחריות על מה שהוא עושה איך אושר זה דבר יפה שיחלקו גם לנו זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום לא על הנושא אבל אתם יכולים לראות את החיבור, וסתם רציתי לשתף אתכם בזה...צירוף מקרים מעניין לדעתי....