אני מציע לך לקרוא את הכתבה שפרסמת
האם מונטנייר באמת משקיע את זמנו בהבלים המדוללים (מילים שלך ואני שמח לצטט) הללו? ביוני 2010 הוא גם אמר את אותם דברים בכנס של זוכי פרסי נובל לדורותיהם, (כ-60 חתני פרס ועוד 700 מדענים מכובדים), התגובות של אנשי המדע היו לא אוהדות בלשון המעטה, כמובן שכל ההומיאופתים ברגע ששמעו זאת "שחטו כבש" SO TO SPEAK. אין ספק שכאשר אתה מפרסם 2 מאמרים שנויים במחלוקת, בכתב עת חדש כשאתה העורך שלו.... המאמרים יפורסמו בקלות ללא ביקורת עמיתים, התוצאות שהוא הציג בכנס הן מאותם 2 מאמרים. זה לא מדע איכותי, סתם רפואת אליל, למרות העבר שלו כזוכה פרס נובל ומדען מכובד, גם אשר דהאן היה מורה מכובד שלימד ילדים באלעד תלמוד תורה עד שנדפק לו השכל והוא החליט לרצוח את הבאבא אלעזר., אז גם למונטנייר השתחרר איזה בורג... לא צריך להתלהב יתר על המידה. P.Z. MEYERS (ירום הודו) היטיב להתנסח (כפי שהוא מדבר תמיד) כשאמר על המחקר של מונטנייר: "מי עשה לזה REVIEW? אמא שלו? זאת לאחר שמגלים שהמאמר הוגש, עבר ביקורת ואושר לפרסום, כל זאת במשך 4 ימים. מי שאי פעם עשה את התהליך של הגשת מאמר מדעי לפרסום וקורא את ההודעה שלי, מצחקק בקול גדול. גארי שולץ מה- New Scientist הציג את המאמר של מונטייר כפי שהוא תמיד מציג מאמרים גרועים וקרא לו: "מדע פתולוגי". ובמחקר עצמו לא מוזכרת כלל המילה "הומיאופתיה" ולא השתמשו שם בתמיסות "אולטרה מהולות" כנהוג ברפואת האליל ההומיאופתית, אז שוב אנו נגררים לכך שהומיאופתים קפצו על המחקר של מונטנייר מתוך אמונה עיוורת כמובן מתוך "הנחת המבוקש". מעבר לכך, מונטנייר עצמו הודה כי הם לא השתמשו במיהולים של מעבר 10 בחזקת מינוס 18 (המקובלים ברפואת האליל), מהסיבה הפשוטה שלא יהיה שם כלום. האם הוא ירה לעצמו ברגל? עם כל הכבוד ויש כבוד לעברו של מונטנייר, משנת 2005, הוא אינו יותר משרלטן כמו משיחי השקר של ארגון דיסקברי.