על פי סגנון שלכם אפשר לדעת איזה בניזוג תהיו!

Elle992

New member
והתוצאות שלי-בתור מכורת סקרים שכמוני

Your Attachment Style: Secure! איזה כייף שיצא לי כזה. אגב...נכון שזה תואם לאנשים שהיו בזוגיות אבל אני שמתי את עצמי כאילו הייתי בזוגיות ואיך הייתי מגיבה, זו הדרך היחידה לצלוח את המבחן,

Based upon your quiz answers, you appear to have a secure attachment style. People with secure attachments tend to feel comfortable with themselves and their relationships. Securely attached individuals tend to have happier, long-lasting relationships. You feel comfotable sharing your feelings with your partner and are able to turn to your partner for support.

חלק מימה שכתוב שם, באמת אני מזדהה עם זה

Elle992

New member
כן אני חושבת...זה נחשב לבטוח

הפרוש של זה, בעיניי זה טוב...כי פעם חשבתי שאני טיפוס זורם כזה שיכול להיות עם כל אחד ובלי להקשר או לחפש קשר רציני,

היום אני מבינה שאני לגמרי לא אוכל להיות בקטעים של סטוצים וכד' כי זה מאוד לא מתאים לי ולאישיות שלי. אז ברוך הבא למועדון של הרציניים

Elle992

New member
אממ כן זה לא קל למצוא

אנשים שיתאימו לנו, אבל אני מאמינה שאם יש רצון אמיתי למצוא זוגיות לא צריך לוותר, צריך להמשיך לחפש..מי יודע מה מחכה לך מעבר לפינה

askimosi

New member
טיפוסים שונים....

אז ככה,יצא לי Secure.כמובן השאלון נועד לבעלי נסיון וכאחד שאין לו כרגע כזה בכלל.עניתי על השאלות לפי האידאל שאני רואה .אך לדעתי רוב הכותבים כאן יושבים על סקאלת החרד - נמנע,כי בת'כלס הם לא יודעים מה יחושו בסיטואציות שונות בזוגיות.ולכן מעדיפים ללכת על בטוח והמוכר להם,בנוגע לרגשות ומצבים כאלה ואחרים.זוגיות כמובן זה משהו אחר ורובנו כאן שואפים לטיפוס הבטוח והאידאלי.

אבל לכו תדעו

כן זוגיות לא זוגיות,
אסקימוסי

Elle992

New member
למה להכליל...לי יצא בדיוק כמו וגם לברת'ור

יצא ככה, ואולי לעוד אחרים. לא כולם חרדתיים/נמנעים, אבל כן זה משהו שיכול לאפיין חסרי נסיון אבל בוודאי שלא לרוב,

אפילו שמעולם לא חוויתי זוגיות עדיין יש לי פרספקטיבה לזה במידה ואהיה במצב כזה. באופן כללי כמובן,

askimosi

New member
צודקת.הייתי צריך לכתוב רוב=חסרי נסיון זוגי

גם לי יצא ככה אבל.אי אפשר לדעת אייך תתנהגי בזוגיות או לייתר דיוק מה תרגישי.כי מבחינת התנהגות יש לך שליטה פחות או יותר.יש שם עוד סקאלה אמביוולנטיים אז חלק יתאים גם לשם.

אם כי שוב לי יצאSCURE , כמו שלך למרות שאני חסר נסיון בזוגיות.

לא בטוח מה ארגיש בזוגיות,
אסקימוסי

Elle992

New member
אני בהחלט לא אוכל להבטיח ב-100%

שאני אהיה בת זוג למופת וכד', אבל כן יש דברים שאני יודעת מה הטעם שלי או מה אני אוהבת ומה לא וזה לא נראה לי ישתנה לגמרי,

אני בעד להיות עם ראש פתוח ולא לסגור דלתות

askimosi

New member
מצויין, גם אני עם ראש פתוח

אבל יש הבדל בין טעם והתנהגות לבין רגש.על רגשות לא ניתן לשלוט(טוב,ניתן יש שיטות אבל זה לא לכאן) לכן גם ציינתי שקשה להחליט באופן רציונלי אייך ארגיש במצב מסוים בזוגיות כשלי אין עדיין נסיון בעניין.

מאחל לכולנו כאן זוגיות מהחלומות
,
אסקימוסי

Berethor

New member
אתה יכול לשער לפי הטיפוס שלך

אופי ויש מצבים בחיים שהם דומים למצבים זוגיים או קשרים אחרים אז לפי זה אפשר לשער איך תתנהג או תרגיש, למרות שבזוגיות כמובן זה לא אותו דבר.

Insecure/Anxious

Based upon your quiz answers, you appear to have a insecure/anxious attachment style. People with insecure/anxious attachments tend to worry more about romantic relationships. You may worry that your partner does not feel the same way about you as you do about him or her, or you might be concerned that your partner will leave you. In some cases, those with an insecure/anxious attachment style want to become very close to their partners, but worry that this will scare the other person off.

עניתי על רוב השאלות לפי ניחוש שלי איך אני אהיה במערכת יחסים.

למעלה