על צביעות , על שמאלנים ועל חרדים.

שחר 676

Well-known member
אני חושב שבזכות הקורונה ראינו הוכחה נוספת לחשד לאיבוד שפיות ולצביעות של חלק נרחב מן המחנה השמאלי.

אני עדיין זוכר כיצד התגוללו השמאלנים על החרדים אשר התקהלו בלוויות/תפילות בגל הראשון של המגיפה , אני עדיין זוכר את זעקות האימה כגון "החרדים הללו ידביקו את כולנו , הם מפיצים את המגיפה , הם יגרמו למותם של רבים מאיתנו" ודוגמאות אלו הן דוגמאות עדינות למה שהוטח בהם .

וראה זה פלא , אלפי שמאלני אדם "ליברלים ומתורבתים" מתקהלים באלפיהם , בצפיפות עצומה ומפגינים בגרון ניחר ובאלימות בוטה ושום ביקורת של "הפצת המגיפה" אינה מוטחת בהם - איזו צביעות מחליאה ודוחה !!! {שלא לדבר על חשד לאבדן שפיות}

הם אשכרה מוכנים לסכן את בריאותם ואת בריאות העם היהודי בשל שנאת נתניהו - ואת ההתנהגות הזאת אנו מקבלים ממי אשר מתיימרים להיות "המצפן המוסרי" של העם היהודי בציון , מאלו אשר מתיימרים להיות הרבה יותר אינטילגנטים ומעשיים משאר בני התמותה חחחחח :ROFLMAO:

אין ספק שהקורונה מספקת לנו תובנות נהדרות.​

נערך לאחרונה ב:

מקסים 45

Well-known member
אני חושב שבזכות הקורונה ראינו הוכחה נוספת לחשד לאיבוד שפיות ולצביעות של חלק נרחב מן המחנה השמאלי.

אני עדיין זוכר כיצד התגוללו השמאלנים על החרדים אשר התקהלו בלוויות/תפילות בגל הראשון של המגיפה , אני עדיין זוכר את זעקות האימה כגון "החרדים הללו ידביקו את כולנו , הם מפיצים את המגיפה , הם יגרמו למותם של רבים מאיתנו" ודוגמאות אלו הן דוגמאות עדינות למה שהוטח בהם .

וראה זה פלא , אלפי שמאלני אדם "ליברלים ומתורבתים" מתקהלים באלפיהם , בצפיפות עצומה ומפגינים בגרון ניחר ובאלימות בוטה ושום ביקורת של "הפצת המגיפה" אינה מוטחת בהם - איזו צביעות מחליאה ודוחה !!! {שלא לדבר על חשד לאבדן שפיות}

הם אשכרה מוכנים לסכן את בריאותם ואת בריאות העם היהודי בשל שנאת נתניהו - ואת ההתנהגות הזאת אנו מקבלים ממי אשר מתיימרים להיות "המצפן המוסרי" של העם היהודי בציון , מאלו אשר מתיימרים להיות הרבה יותר אינטילגנטים ומעשיים משאר בני התמותה חחחחח :ROFLMAO:

בוא נדייק ברשותך.
הקורונה הוכיחה שיש אנשים שמוכנים להדבק בקורונה, רק כדי לגרום לביבי לעוף. הקורונה הוכיחה מה שלא הולך בקלפי מנסים בכוח. אם תשאל היכן הדיוק, הדיוק זה הכללה של השמאל.

שחר 676

Well-known member
לא הכללתי - כתבתי בתחילת דבריי את המשפט הבא " אני חושב שבזכות הקורונה ראינו הוכחה נוספת לחשד לאיבוד שפיות ולצביעות של חלק נרחב מן המחנה השמאלי. " -

Zadig

Well-known member
יש קשר רק להסקת מסקנות נוכח ריבוי החולים והנדבקים אצל החרדים.
מה רוצה מהם אלוהים ?

נערך לאחרונה ב:

שחר 676

Well-known member
יש קשר ברור - התקהלות המונית מביאה להידבקות ואם הועברה ביקורת על התקהלות חרדים מדוע שלא תועבר ביקורת על התקהלות אלפי שמאלנים בהפגנות ?

מדוע שמאלנים "נאורים , אינטילגנטים ומשכילים" :ROFLMAO: מוכנים להסתכן בהידבקות , הרי לא מזמן הם יצאו בשצף קצף נגד התקהלות בני עמם החרדים בשל סכנת ההידבקות - מדוע מה שאסור לחרדים מותר להם ?

Zadig

Well-known member
יש קשר ברור - התקהלות המונית מביאה להידבקות ואם הועברה ביקורת על התקהלות חרדים מדוע שלא תועבר ביקורת על התקהלות אלפי שמאלנים בהפגנות ?

מדוע שמאלנים "נאורים , אינטילגנטים ומשכילים" :ROFLMAO: מוכנים להסתכן בהידבקות , הרי לא מזמן הם יצאו בשצף קצף נגד התקהלות בני עמם החרדים בשל סכנת ההידבקות - מדוע מה שאסור לחרדים מותר להם ?
אולי כי הם המשלמים על טיפול בהדבקות (במיסים ועבודה (כשעבדו)) ?

דיברגנט חדש

Well-known member

הם, עדיין, עושים זאת :(

שחר 676

Well-known member
ובוא נניח וטענתך נכונה { רק נניח } האם זה מעניק להם גושפנקא להפיץ קורונה ולסכן את חיינו באמצעות הפגנות של אלפים ?

Zadig

Well-known member
ובוא נניח וטענתך נכונה { רק נניח } האם זה מעניק להם גושפנקא להפיץ קורונה ולסכן את חיינו באמצעות הפגנות של אלפים ?
ממה שאני מבין מהחדשות, ההפגנות זה כי אין עבודה, הכלכלה לפני ריסוק, ורבים מתקרבים לעוני, שישאיר להם ברירה להתחרד ולקבל קיצבה. ואז תדמיין מצב ש-70-80% מהמדינה חרדים, מאיפה יהיה כסף לאוכל ותרופות לכולם, אם זאת דרך חיים שמסרבת לעבוד ולהתפרנס בכוחות עצמה ?

שחר 676

Well-known member
מה זה משנה על מה ההפגנה ? האם מפגינים "נאורים ומשכילים" מוכנים לסכן את חייהם וחיי בני עמם באמצעות הפגנה / מדגרת קורונה ?
הכיצד הם מעיזים לבקר חרדים כשהם עצמם מתנהגים יותר גרוע מהם ?
צביעות בהתגלמותה.

אני מוכן להתווכח עימך על שאר הנתונים שהבאת אך הם אינם קשורים לנושא העקרוני בו אנו עוסקים כרגע.

Zadig

Well-known member
מה זה משנה על מה ההפגנה ? האם מפגינים "נאורים ומשכילים" מוכנים לסכן את חייהם וחיי בני עמם באמצעות הפגנה / מדגרת קורונה ?
הכיצד הם מעיזים לבקר חרדים כשהם עצמם מתנהגים יותר גרוע מהם ?
צביעות בהתגלמותה.

אני מוכן להתווכח עימך על שאר הנתונים שהבאת אך הם אינם קשורים לנושא העקרוני בו אנו עוסקים כרגע.
אצלנו למשל במקווה, יש את הטובלים הדיי קבועים, שמכירים, ומוצאים זמן לפטפט ולהשתעשע כאילו שאין קורונה, והם רבים. הערתי פעם, אמרו לי "תגדל זקן, כל שערה זה צינור שפע". מה אתה יכול לעשות עם זה ?
אז אתה בא למפגינים על מטה לחמם, כי אצלם אתה מקווה למצוא יותר הבנה לחרדותך; שהיא קיימת, כי למרות הקשיים מכיסם ממלאים את "צנורות השפע"...
אתה פוחד משינויים לא מההפגנה כי אינה בטיחותית בריאותית.

שחר 676

Well-known member
הועברה ביקורת רבה על התנהגותם חסרת האחריות של החרדים בתקופת הקורונה ואני בסה"כ שואל את המבקרים הצבועים כיצד הם מעיזים לבקר כשהם גרועים מן המבוקרים ?

מה קשורה עכשיו התנהגות חרדים במקווה ? - כבר סיכמנו שגם הם סיכנו חיי אדם , לא ?

ושוב - מה קשור המימון של "צנורות השפע" כרגע ? אני מדבר על סיכון חיי אדם , אני מדבר על הדבקה המונית , אני מדבר על הדבקה אפשרית של שוטרי משטרת ישראל , אני מדבר על הפקרות מוסרית וחסרת אחריות מצד אלו אשר מתיימרים להיות הרבה יותר חכמים ומוצלחים מן החרדים .

אגב , אני חילוני לחלוטין , אפילו לא חובש כיפה.

נערך לאחרונה ב:

Zadig

Well-known member
הועברה ביקורת רבה על התנהגותם חסרת האחריות של החרדים בתקופת הקורונה ואני בסה"כ שואל את המבקרים הצבועים כיצד הם מעיזים לבקר כשהם גרועים מן המבוקרים ?

מה קשורה עכשיו התנהגות חרדים במקווה ? - כבר סיכמנו שגם הם סיכנו חיי אדם , לא ?

ושוב - מה קשור המימון של "צנורות השפע" כרגע ? אני מדבר על סיכון חיי אדם , אני מדבר על הדבקה המונית , אני מדבר על הדבקה אפשרית של שוטרי משטרת ישראל , אני מדבר על הפקרות מוסרית וחסרת אחריות מצד אלו אשר מתיימרים להיות הרבה יותר חכמים ומוצלחים מן החרדים ?

אגב , אני חילוני לחלוטין , אפילו לא חובש כיפה.
איזו ברירה אחרת יש למפגינים ?

Harrington

Well-known member
מנהל

מה שזה עוד לימד (למי שעוד היה צריך שיעור בעניין) זה חוסר האובייקטיביות של התקשורת והמגמתיות השמאלנית (אנטי-ביביסטית) הברורה שלה. כמעט ולא דובר שם על ענייני ההדבקה הפוטנציאליים בהפגנות, אבל ההפגנות כשלעצמן סוקרו ככאלו בשעות שידור ארוכות (ומיותרות).

Zadig

Well-known member
מה שזה עוד לימד (למי שעוד היה צריך שיעור בעניין) זה חוסר האובייקטיביות של התקשורת והמגמתיות השמאלנית (אנטי-ביביסטית) הברורה שלה. כמעט ולא דובר שם על ענייני ההדבקה הפוטנציאליים בהפגנות, אבל ההפגנות כשלעצמן סוקרו ככאלו בשעות שידור ארוכות (ומיותרות).
יש ענין של מהות מעבר לקוסמטיקה של התקשורת --- אנשים שפוחדים מחרפת רעב ונזקקות.
תתיחס למהות הזאת, זה יותר מכובד ומכבד.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש ענין של מהות מעבר לקוסמטיקה של התקשורת --- אנשים שפוחדים מחרפת רעב ונזקקות.
תתיחס למהות הזאת, זה יותר מכובד ומכבד.
ברשותך אתייחס למה שאמצא לנכון להתייחס :). אתה כמובן תתייחס למה שאתה תמצא לנכון להתייחס. כך עובד דיאלוג תוך כיבוד זכויות המתדיין שמולך.

לגופו של עניין, על מהות ההפגנות האלו כבר נכתב מספיק בעיני. גם על-ידי. השרשור הזה פחות עוסק בכך להבנתי, מה לעשות.

אם נורא חשוב לך שאתייחס לזה, הרי שדעתי היא לגמרי בעד המפגינים ואני מבין אותם לחלוטין. עם זאת, אני מסתייג לחלוטין מהתנהלותם ביחס להגבלות הקורונה (אי-שמירת מרחק, אי-חבישה נאותה של המסכה וכדו'). כמובן שבדברים אלו אני מתכוון להפגנות המאורגנות (שתמיד מסקרן לדעת מי בדיוק מארגן ומממן אותן) ולא למה שיוצא מההפגנות האלו, ההפגנות האנרכיסטיות האלימות שאין להן כל קשר לקורונה, לא לחרפת רעב דמיונית ולא לשום דבר זולת הרצון ליצור כאוס ובלגן ולהפיל את הממשלה.

Zadig

Well-known member
ברשותך אתייחס למה שאמצא לנכון להתייחס :). אתה כמובן תתייחס למה שאתה תמצא לנכון להתייחס. כך עובד דיאלוג תוך כיבוד זכויות המתדיין שמולך.

לגופו של עניין, על מהות ההפגנות האלו כבר נכתב מספיק בעיני. גם על-ידי. השרשור הזה פחות עוסק בכך להבנתי, מה לעשות.

אם נורא חשוב לך שאתייחס לזה, הרי שדעתי היא לגמרי בעד המפגינים ואני מבין אותם לחלוטין. עם זאת, אני מסתייג לחלוטין מהתנהלותם ביחס להגבלות הקורונה (אי-שמירת מרחק, אי-חבישה נאותה של המסכה וכדו'). כמובן שבדברים אלו אני מתכוון להפגנות המאורגנות (שתמיד מסקרן לדעת מי בדיוק מארגן ומממן אותן) ולא למה שיוצא מההפגנות האלו, ההפגנות האנרכיסטיות האלימות שאין להן כל קשר לקורונה, לא לחרפת רעב דמיונית ולא לשום דבר זולת הרצון ליצור כאוס ובלגן ולהפיל את הממשלה.
זה לא שלאנשים אין מה לעשות בחום יולי-אוגוסט ויוצאים להצטופף בככרות הערים...משהו או מאיים עליהם או מישהו משלם להם ?

Harrington

Well-known member
מנהל
זה לא שלאנשים אין מה לעשות בחום יולי-אוגוסט ויוצאים להצטופף בככרות הערים...משהו או מאיים עליהם או מישהו משלם להם ?
לא הבנתי כיצד זה קשור לדברי איכשהו (מעבר לכך שכמובן אם יש תקופה כלשהי בהיסטוריה שלגביה ניתן לומר שלאנשים לא היה מה לעשות, זה התקופה הזאת :)).

Zadig

Well-known member
לא הבנתי כיצד זה קשור לדברי איכשהו (מעבר לכך שכמובן אם יש תקופה כלשהי בהיסטוריה שלגביה ניתן לומר שלאנשים לא היה מה לעשות, זה התקופה הזאת :)).
הבעת ענין במקורות המימון (אם קיימים) להפגנות הרעבים, זה ריגש אותי...
לאנשים יש או לעבוד או להתפלל. כנראה שיש בעיה רק עם אנשי העמל.

Harrington

Well-known member
מנהל
הבעת ענין במקורות המימון (אם קיימים) להפגנות הרעבים, זה ריגש אותי...
לאנשים יש או לעבוד או להתפלל. כנראה שיש בעיה רק עם אנשי העמל.
אכן מסקרן (תיאורטית, תכל'ס לא יותר מדי מעניין אותי) מי הגורמים המממנים את כל הדברים האלה. כפי שכתבתי כבר למעלה, זה לא נוגע ל'מפגין הקטן' שבס"ה רוצה לצעוק נגד מה שהוא מרגיש כעוול, אבל זאת בהחלט שאלה מעניינת.

מה ניסית לומר מעבר לזה, לא השכלתי להבין.

למעלה