על צביעות , על שמאלנים ועל חרדים.

Zadig

Well-known member
אכן מסקרן (תיאורטית, תכל'ס לא יותר מדי מעניין אותי) מי הגורמים המממנים את כל הדברים האלה. כפי שכתבתי כבר למעלה, זה לא נוגע ל'מפגין הקטן' שבס"ה רוצה לצעוק נגד מה שהוא מרגיש כעוול, אבל זאת בהחלט שאלה מעניינת.

מה ניסית לומר מעבר לזה, לא השכלתי להבין.
אני משוחח על הרבה אנשים קטנים שמרגישים את אותו עוול. קשה לי להאמין שזאת קוסמות שגורמת להם להרגיש אותו דבר, ולסכן את חייהם על ענין של מה בכך (כפי שאתה מציג את זה).
נתקדם: האם העוול הוא עוול ?!

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני משוחח על הרבה אנשים קטנים שמרגישים את אותו עוול. קשה לי להאמין שזאת קוסמות שגורמת להם להרגיש אותו דבר, ולסכן את חייהם על ענין של מה בכך (כפי שאתה מציג את זה).
נתקדם: האם העוול הוא עוול ?!
תגיד, סתם סקרנות, אתה קורא את דברי לפני שאתה מגיב? לא שאתה חייב כמובן, אבל אתה די מתעלם מדברי ובחצי מהזמן מתפרץ לדלת פתוחה ומעלה דברים כמעין 'קונטרה' מבלי שאני חלוק עליהם בדרך כלשהי.

שחר 676

Well-known member
לא להידבק !!! זה הבסיס לכל שיפור עתידי במצבנו הבריאותי/כלכלי נוכח המגיפה.

מדובר במגיפה עולמית , ממשלת הימין לא המציאה את הקורונה "יש מאין" , יש לנשום עמוק ולהבין שייקח זמן עד שימצא חיסון אשר ישיב אותנו לימים עברו.

המדינה אינה יכולה להשיב לכל אדם את רמת החיים לה הורגל בטרם הקריסה המגיפה ענפים רבים במשק.

העולם כולו עמל על מציאת חיסון אשר "יניע מחדש" את גלגלי הכלכלה העולמיים ובמוקדם או מאוחר זה יקרה אך עד אז יש להצטמצם , להוריד דרסטית את רמת החיים לה הורגלנו , לכלכל את עצמנו באמצעות עבודות פשוטות כגון ניקיון , שליחויות , סידור סחורה וכדומה { יש לא מעט משרות פשוטות אשר פנויות במשק }.....יש עוד המון המלצות אך קצרה היריעה.

צריך להחזיק את הראש מעל למים עד יעבור זעם , איבוד עשתונות לא יעזור כאן.

משתפרת1

Well-known member
לא להידבק !!! זה הבסיס לכל שיפור עתידי במצבנו הבריאותי/כלכלי נוכח המגיפה.

מדובר במגיפה עולמית , ממשלת הימין לא המציאה את הקורונה "יש מאין" , יש לנשום עמוק ולהבין שייקח זמן עד שימצא חיסון אשר ישיב אותנו לימים עברו.

המדינה אינה יכולה להשיב לכל אדם את רמת החיים לה הורגל בטרם הקריסה המגיפה ענפים רבים במשק.

העולם כולו עמל על מציאת חיסון אשר "יניע מחדש" את גלגלי הכלכלה העולמיים ובמוקדם או מאוחר זה יקרה אך עד אז יש להצטמצם , להוריד דרסטית את רמת החיים לה הורגלנו , לכלכל את עצמנו באמצעות עבודות פשוטות כגון ניקיון , שליחויות , סידור סחורה וכדומה { יש לא מעט משרות פשוטות אשר פנויות במשק }.....יש עוד המון המלצות אך קצרה היריעה.

צריך להחזיק את הראש מעל למים עד יעבור זעם , איבוד עשתונות לא יעזור כאן.
למסקנות שלך אני מסכימה לגמרי. המנעות מהדבקה, הבנה שרמת החיים בענפים רבים ירדה, הצורך בחיפוש פרנסה חלופית עד יעבור זעם.

למעלה