שינוי משמעותי בחיי,
השינוי המשמעותי ביותר בחיי היה המעבר לקנדה, הסיבות שגרמו לי לבצע את השינוי הזה הן רבות, חלק מהסיבות מקורן באהבה גדולה, והחלק השני בא מכעס עצום שכמעט אכל אותי... הסיבה העיקרית היתה הרצון בשינוי ותחושה של פריצה החוצה מתוך מערבולת שכמעט הטביעה אותי, הרצון לשינוי היה כמו רצון למות ולהיוולד מחדש, וכך היה, האהבה והכעס שימשו בעירבוביה,שניהם היו עוצמתיים מאוד, במשך תקופה ארוכה היתה בתוכי אש בוערת, לפעמים גבר הכעס וקיויתי שתפסיק האהבה, אבל היא לא היפסיקה,אלא דוקא התחזקה, כעסתי אפילו גם על זה, באמת נולדתי מחדש,הייתי כמו תינוק, שבא לעולם ערום,איבדתי את כל הישן, ולא היה לי חדש שאפשר להאחז בו, פתאום לא ידעתי כלום, לא הבנתי את השפה כמו שאני רגילה, הייתי תלויה באחרים ולא התלחתי לעמוד על שתי הרגליים, כל כך כעסתי שכמעט התפוצצתי, כל כך אהבתי שממש הפחיד אותי, נתתי לזרם לסחוף אותי והעניים היו כבויות, רציתי למות . הרגשתי שכבר מתתי בעצם ולא פחדתי בכלל, ובגלל האהבה לא יכולתי ,וכעסתי מאוד על זה, לאט לאט השתנתה צורתי,ללא היכר, וכמו מתוך מפלצת מכוערת ,התקלפה הקליפה ונפלה חתיכות חתיכות, ויצאתי מתוכה, נקיה וזוהרת,עם עניים פקוחות לרוחה, והתחלתי ללכת,צעדי היו שונים, הייתי אדם אחר, האהבה גברה וחלק מהכעס הפך לאהבה, עוד יש עלי חתיכות קטנות של מפלצת הכעס במקומות נסתרים, והן נופלות לפעמים גם בלי שארגיש, אני פשוט רואה אותם על הרצפה,פוסעת מעליהם וממשיכה ללכת, ברגעי משבר אני רוצה שוב להיות מפלצת איומה, אבל כל מה שיוצא לי זאת מן דמות מגוחכת שאני מסתכלת עליה, והיא כל כך טפשית בעיני, אני צוחקת ויוצאת מזה, המפלצת ההיא כבר לא קיימת,היא מתה, ואני שרדתי,חזקה, וגם כל כך יפה. בזכות האהבה.