חרסינה משורינת
New member
: )
אחרי כמה פעמים שקרו לי "תאונות" במטבח אני תמיד רואה קודם איך עושים מתכון ביוטיוב כדי לדעת בדיוק איך לעשות (זה למשל סופר יעיל כשאת צריכה ללמוד טכניקה חדשה).
בחיי שלא ידעתי! אני מעתיקה מתכונים מחוץ לארץ לעיתים נדירות כי לפעמים צריך להשוות בין המרכיבים כאן לאלה של חוץ לארץ (וחלק אני מכינה בעצמי אם למשל מדובר בציר בשר או קרם פרש שזה פשוט) .
יש לי תנור גריל ואני מאוהבת בו, הוא כל כך יעיל , קטן קומפקטי ואני עושה בו הכל גם קישים ואפילו מדי פעם פאי תפוחים).
אז אני עשיתי מין שילוב של קרם קרמל וקרם ברולה
ועכשיו למדתי משהו חדש!
איך ליצור את הקריספי סוכר חום למעלה
תודה!
אחרי כמה פעמים שקרו לי "תאונות" במטבח אני תמיד רואה קודם איך עושים מתכון ביוטיוב כדי לדעת בדיוק איך לעשות (זה למשל סופר יעיל כשאת צריכה ללמוד טכניקה חדשה).
בחיי שלא ידעתי! אני מעתיקה מתכונים מחוץ לארץ לעיתים נדירות כי לפעמים צריך להשוות בין המרכיבים כאן לאלה של חוץ לארץ (וחלק אני מכינה בעצמי אם למשל מדובר בציר בשר או קרם פרש שזה פשוט) .
יש לי תנור גריל ואני מאוהבת בו, הוא כל כך יעיל , קטן קומפקטי ואני עושה בו הכל גם קישים ואפילו מדי פעם פאי תפוחים).
אז אני עשיתי מין שילוב של קרם קרמל וקרם ברולה
ועכשיו למדתי משהו חדש!
איך ליצור את הקריספי סוכר חום למעלה
תודה!