על שקר החומצה

נוני27

New member
שקר על שקר גרוע מהשקר עצמו

שפכו טינר וכדי לדעת למה זה גורם נסה מקלחת עם טינר ואם לא מספיק לך תשתה קצת

HenriF

New member
תפסיקו עם השטויות הללו.

לו המתבצרים היו רוצים לשפוך חומצה, האמיני לי, היית רואה את התוצאות בצורה רצינית. כמה ילדים מטומטמים שמו מדלל, איני חושב שהם הבינו בדיוק מה הם עושים, סתם אידיוטים, ולא היו עושים מזה כל כך הרבה רעש לולא "מיטב לוחמינו" לא פעלו מייד, ובנחישות, וללא איבוד של שנייה, התעשתו במהירות, וניכנסו מייד לפאניקה.

deathcaster

New member
הממממממ

לא יודע מה ההשכלה שלך בכימיה, אבל אם תשפוך על עצמך קובים של קוקה קולה שמפוצצת בחומצה פחמתית - לא יקרה לך כלום . מנגד עם ייכנס לך משחת שיניים או לימון לעיניים אתה תצרח מכאב . לעומת זאת אם ייכנס לך מדלל לעיניים - הסיכוי שתהפוך לעיוור גבוה מאוד. לא נראה לי שאנשים בדיוק יודעים כמה מדלל הוא מסוכן, שלא לדבר על העובדה שהוא גם דליק בניגוד לרוב החומצות האנאורגניות.

סוהי

New member
הידע שלך בתחום מעורר מחשבות...

אתה במקרה הוא לא אחד המתיזים הדבילים שטיפסו על הגגות?

deathcaster

New member
חחחחחח

לא, אני סטודנט לביוטכנולוגיה ועשיתי יותר מדי מעבדות בנות 6 שעות רצופות כל אחת השנה

znon

New member
הנריף

ללא ספק שלפעמים אתה מתעלה על עצמך. כמובן שאני מאחל לך טבילה רבת רושם בטינר למשך כמה זמן עד שתפיק את האמירה הבאה , חסרת השחר שלך.

נראה לי שאת מאוהבת באיזה דרקולה

מוצץ דמם של בני אדם וזה הופך אותך לשקרנית פתלוגית ואחרונת התגרניות בשוק הפלשתינאיות בדיר אל בלח

deathcaster

New member
המממממממממ

אם כבר אז אולי טרפנטין , וטרפנטין בעיניים יכול לגרום לעוורון , אם היו שופכים טינר , זה יכול לגרום לכוויות, אני מציע לך להתקלח עם טינר , אולי זה ישטוף את הטמטום שאת מפגינה , למרות שאינני בטוח . לא נראה לי שנגעת אי פעם בטינר, ( ושוב יש הבדל בין טרפנטין לטינר - אפילו במחיר )

deathcaster

New member
כך את מגיבה לאחר שהוכחתי שאת טועה ?

לא קראתי לך בשמות גנאי , אין לך אפשרות לנהל דיון בוגר ?

shy-1

New member
לוא טיפה אחת של בושם לא מוכר תגע

בעורו של גיבור ישראל מר מיקי איתן, וועדת או"מ לעניני השמדת גזע תוזנק ארצה לטפל בתלונתו. כולנו ראינו מה נשפך עליהם/ן וכולנו מבינים שאפשר להכנס ללחץ בעקבות תגובות גוף מסויימות. להפוך את זה לשקר או מזימה, צריך להיות ממש רשע. האם אתה רשע כמו מר איתן רחובות ?

טרה10

New member
חבל לי אריה יצחקי שאת הספר שלו

'דרך בורמה' קראתי שעות שלמות במלון בנואיבה..לפני כחודש.תחת שמירה מצרית על המלון. אגב לו היו שוטרים מצרים עומדים למטה-...

למעלה