על תגובות בבלוגוספירה

TaxiMedia

New member
אין לי בעיה עם תודה וחיבוק

יש לי בעיה עם תגובות שלא קשורות לפוסט ועם חיבוק דוב. יותר מדי חיבוקים פחות התייחסות לתוכן

siv30

New member
סליחה על הקירצוץ

מה זה חיבוק דב? שוב אני לא מצליחה להבין.

TaxiMedia

New member
כשמישהו/י

הגיבו לך בבלוג בערך 20 פעם וכמעט אף פעם לא הוסיפו זווית לדיון מלבד לומר לך "אחלה יום...". אני אומר, בשביל זה יש תיבת מסרים...

siv30

New member
../images/Emo2.gif טוב אצלי זה לא קיים

אז אין לי מושג ירוק איך זה אפילו מרגיש. אבל כשזה יבוא אני בטח אדע.

Tali1912

New member
אני אומר

שאני מ-Zה שונאת תגובות כמו " כנסו............. " או אתה מוזמן לשלי........... ואת שיטת אשמור לי ואשמור לך. מה שנקרא חבר מביא חבר - בא תהיה חבר שלי אני אהיה חבר שלך. <משהו כזה> והתגובה שלי כרגע לבלוגוספירה: .......................................................................................................... או תגובה שניה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~> יש לי PP סתם הולכת לראות מי מודח עכשיו מהריקודים. יאללללה ביי

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני דווקא מעריכה כמעט כל תגובה

גם אם מדובר בתגובה של "הייתי וקראתי כאן". לדעתי זה כיף גם לראות תגובות כאלו גם אם הן ריקות מתוכן, לפחות תדע שעוד מישהו קרא את מה שכתבת, זה בהחלט עדיף מכלום. בעבר מחקתי תגובות של "בלוג יפה כנסי אליי =]", היום אני משאירה אותן כי אפילו את זה אין לי כוח לעשות. הרושם הרע נוצר על הבלוגר שכתב את התגובה וזו כבר הבעיה שלו. אם נפתח את זה יותר, לדעתי הרבה מהבלוגיה הם הטייה של הטיפוס הזה ובזה אני דווקא לא רואה דבר רע. בלוגרים שיצרו בינהם יחסים הדדיים של תגובות ימשיכו להגיב אחד אצל השני ולאו דווקא מתוך עניין בפוסטים, זה לא מאולץ? בייחוד בלוגרים שמגיבים אחד לשני כדי להכנס לרשימת הבלוגים המקושרים או כדי להזמין במיוחד את בעל הבלוג אליהם, במטרה מכוונת של פרסום. המתחכמים אומנם יכתבו תגובה עניינית, אבל זה דיי דומה, לא? ובכל זאת, אם התגובה עניינית, היא מתקבלת בברכה אצל כל בלוגר. הרבה בלוגרים חדשים הולכים לפי השיטה הזאת שנמצאת בכל מדריך של "פרסום-בלוג:-עשה-זאת-בעצמך" ולמרות שזה נורא בולט לעין, הרוב מקבל את התגובות האלו בשמחה ואילו שולל באופן גורף תגובות שיש בהן הזמנה ישירה להכנס לבלוג של המגיב. חוץ מרמות שונות של טאקט בשני הטיפוסים האלו, לדעתי הם לא כ"כ שונים. לפי הדברים שלך, אני מהסוג של האנשים ש"רוכב הרבה על פוסטים מקודמים", לא כדי לקדם את עצמי (בד"כ אני מגיעה באיחור והתגובה שלי מתווספת לעמוד השלישי במקרה הטוב), אלא כי הפוסטים האלו בד"כ נוגעים להרבה אנשים ומעוררים עניין גדול. אני מוצאת את עצמי מגיבה גם להרבה פוסטים שלאחר מכן הם מומלצים. קורה
הכללה גסה מדיי לטעמי.

גאמי

New member
טקסי מדיה יקר, שמע היום חשבתי על זה

ולכן אני מוסיפה באיחור קל. באשר לאותם אלה שנכנסים כאשר הפוסט מופיע במומלצים, כדי לתפוס טרמפ, אני לוקחת את דבריי ואומר שאני לא חושבת שתמיד זה המניע. לא פעם גם אני נכנסת לפוסט מהמומלצים, זה לא כדי לתפוס טרמפ, מה איכפת לי מאוד אחד או שניים שיכנסו אלי מבלוג רק בגלל שהגבתי לו, אלא בגלל שלעיתים כאשר כותב שאני מעריכה מתפרסם במומלצים, זה זורק זרקאור לעברו ומזכיר לי שהנה כותב שאני אוהבת ובגלל עומס של כותבים שכאלה, זו הזדמנות טובה לשוב ולבקר אותו. מה שאני אומרת הוא, שלעיתים יש מבחר כל כך גדול של בלוגים אהובים שההופעה במומלצים מהווה תזכורת בעבורי של לשוב ולבדוק מה קורה אצלו, בבלוג בימים אלה.

TaxiMedia

New member
את בהחלט צודקת גאמי

את לא הדוגמה. גם אני מגיב לפעמים על פוסטים מקודמים, אבל יש כאלו שעושים את זה ממש בשיטתיות תוך כדי שהם מגיבים ללא קשר לפוסט... עליהם אני מדבר. מותר ומומלץ להגיב לפוסטים מקודמים!

למעלה