עם הזמן הכל חולף.

המשך

"את יודעת מה היא עשתה בשבילך? היא רצתה להביא אלייך את ליאל קולט לבית החולים,אבל כל פעם המנהלת של ליאל דחתה אותה מחדש וכל פעם בגלל זה הדר התקשרה אלייה,ובגלל זה להדר יש חשבון פלאפון כל כך מפוצץ"ואז הילדה קלטה הכל ואמרה "רגע,אז בגלל זה בעצם הקדמת לי את הניתוח?" והיא הבינה הכל..ואני לא יכלתי יותר ופשוט התפרצתי שם בבכי. ואמא שלה אמרה לי שאין לי מה לבכות כי עשיתי מעשה נפלא והעיקר הכוונה. .... שלחתי אסמס לליאל שנתתי לאותה הילדה דיסק ואמרתי שהוא בשמה,והיא אפילו לא טרחה לענות לי.30 דקות דיברתי בטלפון עם דודה שלי. בין היתר היא אמרה לי:"את לא צריכה לבכות בגללה,לבזבז את הדמעות שלך בגללה,את עשית למענה כל כך הרבה,וכל כך הרבה מכירים אותה בזכותך.אני לא רוצה שתשברי,התום והיושר שווים את הכל ולא יתכן שינצלו את זה,שינצלו אותך,היית מוכנה לעשות הכל למענה,אני לא מוכנה שיזלזלו בך". דודה שלי אפילו אמרה שהיא הייתה רוצה להוציא את זה לתקשורת כדי שאנשים אחרים ילמדו מהסבל שעברתי ולא יחזרו על הטעויות שלי,אבל אני לא אסכים לזה,אני חושבת. נשברתי יותר מדי הפעם,זה עבר את כל הגבולות של הטעם הטוב לדעתי,וזה היה הקש ששבר את גב הגמל,כמו שאומרים..וכנראה שאני אפסיק לנהל את הפורום. הייתי חייבת לכתוב,להוציא,לשתף,ולקוות שאקבל תגובות..

עם הזמן הכל חולף.

ועם הזמן ועם הזמן הכל חולף. אין דקירות, אין כאב.. ועם הזמן אתה כבר לא אוהב. כי עם הזמן הכל חולף. עם הזמן הכל חולף... אין לי שום ציפיות עכשיו לחיים,אני לא מצפה לשום דבר שיקרה,עכשיו אני אדישה לכל דבר לחלוטין,אפילו לעצמי.אתם יכולים לקרוא לזה גועל,אתם יכולים לקרוא לזה "אפס",אתם יכולים לקרוא לזה איך שתרצו-אבל כנראה שעכשיו זאת אני. אין לי מה לרצות יותר,כל מה שאני רוצה נעלם.ידעתי שההרגשה הזאת שזה "הסוף" לא הייתה סתם,ועכשיו לפחות אני מבינה שההרגשה בלב שלי היא היחידה שהייתה נכונה.

SaintJohn

New member
באמת עשית מעשה נפלא

או לפחות ניסית לעשות. הדברים שגרמו לכל העניין להתפקשש היו כאלה שלא בשליטתך, ואולי גם בגלל שעסקי הבידור (כך אני קורא למע' העבודה בין ליאל למנהלת שלה) הם לא כ"כ זוהרים כמו שהם אולי נראים. אין ספק שזה כואב להיות בדיוק באמצע, בין הילדה החולה שלא נפגשה עם הזמרת שהיא מעריצה, לבין המנהלת שמן הסתם לא ממש אכפת לה מדברים כאלה. אם את חושבת שתוכלי להמשיך לנהל את הפורום ולהיות פחות קשורה (בעיקר רגשית) לעניינים שכאלה, אז אולי את לא חייבת לוותר על הניהול. אם תעזבי את הניהול אז סביר להניח שמי שינהל את הפורום במקומך לא יעניק מעצמו לחיזוק הקשר בין ליאל למעריצים שלה כמו שאת עשית במשך כל הזמן הזה, ואין לי מושג אם זה יזיז למישהו מהצד של ליאל, אבל לפחות לא תמשיכי להיפגע מדברים מסוג כזה. אני מקווה שתצליחי להרגיש יותר טוב לגבי העניין הזה במהרה.

אני לא מסוגלת..

לנהל פורום ולהיות "נייטרלית" מבחינה רגשית, בשביל שאני אנהל פורום-אני צריכה לאהוב,והמון את האומן/הנושא של הפורום, אני צריכה להרגיש שיש לי מה לתת ואת הרצון הזה בכלליות,של לתת מעצמי,ורק אז אני יכולה באמת לתרום. תודה רבה לך על התגובה.

והנה זה יוצא...[בבקשה תקראו]

הכל התחיל לפני בערך יותר משנה,ליאל קיבלה מכתב שכתבתי לה דרך חברה שלה שהכרתי [במקרה] ואז התקשרה אליי,אח"כ עוד פעם..וככה הקשר שלנו התחיל. עם הזמן המנהלת שהייתה באותו הזמן של הפורום של ליאל לא יכלה להמשיך לנהל את הפורום-גם מפאת חוסר זמן וגם מכל מני סיבות אחרות,בין היתר היא חשבה שאני פשוט ראוייה הרבה יותר לנהל את הפורום ולהיות חלק מתפוז. התחלתי לנהל את הפורום לפני כחצי שעה-ועל הניהול,אני חושבת שאין אחד שיכול להגיד חסרונות שעשיתי בפורום,כיום יש יותר הודעות,יותר אנשים קבועים,יותר שרשורים קבועים ומגוונים וכ'ו... במשך תקופה ארוכה ומסויימת החלטתי שכדי 'להרים' את הפורום אני אדאג לפתוח דיון/משחק/סקר חדש לפחות פעם ביום,ובאמת עשיתי את זה במשך כמה חודשים,הייתי חושבת שעות על גבי שעות מתכננת דברים בשביל הפורום.. בחנוכה אפילו ארגנתי לליאל את ה"מפגש מעריצים" הראשון שלה.. ולפני כחודש היא הגיעה לבצפר שלי כדי לראות הרצאה שעשיתי עלייה,ורק כעת כשאני עושה 1+1 אני מחברת הכל ומבינה שזה היה בעיקר בשביל יחסי ציבור..כי היא עשתה כל מני דברים שלא סיפרתי לאף אחד כדי לא "להרוס את השם שלה" [ואני גם לא אפרט כאן,כי אני חושבת שגם ככה ההודעה הזאת תהיה מספיק מגעילה ואני אשנא את עצמי על כך.],כל מני דברים שגרמו לה רק להיות יותר מפורסמת,ואתם יודעים מה-לגיטימי מבחינתי.זמרת-צריכה יחסי ציבור-עשיתי את זה,ואני חושבת שאפילו הרבה מעבר לזה. כל מי שהכיר אותי יודע שאת החיים שלי הייתי מקריבה למענה, לא פעם 'הגנתי' עליה ועל 'השם שלה' רק בשביל שלא יצא בשום מקום [לפחות עד כמה שהיה בשליטתי] שהיא מגעילה/אנוכית וכ'ו,ובמקום כלשהו-גם אני הייתי בהכחשה עצמית. הסיפור הוא כזה- למפגש מעריצים ליאל הגיעה עם המנהלת שלה ומאז התחלתי להיות איתה בקשר, באחת הפעמים הראשונות שדיברתי איתה היא ביקשה ממני ש"מעתה והלאה,כל דבר שאני רוצה לדבר עם ליאל בקשר לפגישות וכ'ו יהיה רקדרכה,כי כשליאל מגיעה לארץ-היא צריכה להיות עם החברים שלה,להנות ולנוח"[המשפט הזה בעצמו פגע בי,אבל אני בטוחה שרובכם תחשבו שזה תינוקי מצדי..] בעצם,מאז אותה השיחה-לא התקשרתי יותר לליאל.כבר שלושה חודשים עברו מאז ואפילו שיחת טלפון אחת עם ליאל לא הייתה לי. [ואני אציין שלפני זה הייתי בקשר עם ליאל לפחות פעם בחודש] יש ילדה בפורום שהיא חולת סרטן,החלטתי לנסות,ליזום ולארגן שליאל תגיע לפגוש אותה.זאת ילדה שחולה בסרטן כבר מעל 9 שנים ולסרטן הזה אין,נכון להיום,תרופת מרפא,אני יודעת שהיא אחת הפעילות הותיקות ביותר בפורום,היא לא ראתה את ליאל מעולם ובכלל,גם לניצן וגם לליאל חשבתי שזה יהיה טוב לפגוש אחת את השנייה.. התקשרתי אל המנהלת שלה והיא אמרה לי "בטח שנעשה את זה,אני רואה את זה כמצווה מוסרית"..השיחה הזאת הייתה כבר לפני כמה שבועות. המנהלת של ליאל מסרה לי את התאריכים שליאל תהיה בח"ול..ואמרה לי באיזה תאריכים יהיה לה נוח שליאל תיפגש איתה ושאברר עם אמא של אותה הילדה,היא אמרה אפילו שאברר ואולי היא תוכל להגיע עם ליאל יום לפני הניתוח כדי "לתת לילדה כח",הכל נשמע אופטימי ומאוד יפה,לא?! התקשרתי אל האמא של אותה הילדה והיא אמרה לי מה התאריך של הניתוח-יצא שבניתוח שלה ליאל לא תוכל להספיק יום לפני ולא יום אחרי..כי זה יצא בדיוק בארבעה הימים היחידים שליאל הייתה בח"ול באותו החודש. אז היא אמרה לי "את יודעת מה,בשביל שזה יקרה וזה כל כך מעשה חשוב,אני אנסה להקדים את הניתוח".כבר למחרת היום אמא של אותה הילדה התקשרה אליי ואמרה לי שהקדימה את התאריך של הניתוח,התקשרתי למנהלת של ליאל וסיכמנו שהיא תגיע אל אותה הילדה יום אחרי הניתוח,ביום שלישי.היא אמרה לי שתהיה איתי בקשר ביום שני ותתאם איתי דברים סופיים. שוב,הכל אופטימי וחשבתי שהכל מסתדר כמו שצריך. יום שני הגיע-אין שום טלפון מהמנהלת של ליאל. פה כבר התחלתי לחשוש שמשהו לא בסדר.. אני לקחתי את המשימה הזאת ממש ברצינות,וגם אני בעצמי הייתי צריכה להגיד לאמא שלי מתי כל זה קורה כדי שגם אני אגיע באותו היום.. הייתי ממש עצובה ולא ידעתי מה לעשות, הגיע יום שלישי והתקשרתי אלייה. היא לא הזכירה בכלל שהיו אמורות באותו היום להגיע לבית החולים לבקר את הילדה,היא אמרה לי ישר שזה יקרה ביום חמישי.בסדר,שתקתי. הגיע יום חמישי ואני מתקשרת אלייה,ואז היא אמרה לי "הדרי ,מאמי, תתקשרי אליי בבקשה עוד שעה". מתקשרת כעבור שעה-והיא מספרת לי כמה דברים שהשתנו בדקה ה90 והיא הייתה צריכה לבטל לליאל המון דברים כי אנשים משוויץ מגיעים לליאל,אז שזה יקרה ביום ראשון ושאצור איתה קשר ביום שבת.שוב,בסדר,שותקת. מגיע יום שבת,מתקשרת אלייה בערב,פעם אחת-לא עונה,פעם שנייה-לא עונה. הכל התחיל להיות חשוד יותר ויותר. ביום ראשון היו לאמא שלי המון דברים לעשות ולמרות זאת התעקשתי ואפילו רבתי איתה בשביל שתפנה מקום לקחת אותי אל אותה הילדה באותו היום.. [אמא שלי ממש התאכזבה ממני מהעובדה שרבתי איתה בגלל "המנהלת של ליאל"] יום ראשון מגיע-ולא התקשרה ואפילו לא ענתה למייל שלי. מגיע הצהריים והחלטתי להתקשר,והיא אמרה:"אני בדיוק התכוונתי להתקשר אלייך,מחר ליאל תגיע לת"א ואז אנחנו נבקר אותה" ואני שאלתי "מתי זה יהיה בערך?" והיא ענתה "בשעות אחה"צ המאוחרות,בין 18:00 ל19:00,תתקשרי אליי מחר כדי לתאם הכל."אוקיי,שוב שותקת,כאילו שיש לי ברירה. מגיע יום שני,מתקשרת אלייה ברבע לאחת והיא אמרה לי:"אני בדיוק במדידות עם ליאל,אני אתקשר אלייך עוד שעה,טוב מותק?" ואני עוד שאלתי אותה:"את בטוחה שאת תתקשרי אליי?" והיא אמרה :"כן כן".. עברה שעה,עברו שעתיים..ואני מרגע לרגע התחלתי לחשוש יותר ויותר.. בארבע אמא שלי התקשרה שתכף אנחנו צריכות לצאת והתקשרתי לאירית. ואז היא אמרה לי שליאל חולה והיא לא רוצה שהיא תדביק את הילדה והן גם יוצאות עכשיו לרופא,אז כשהיא תבריא הן יבואו לבקר אותה.פה כבר הייתי אדישה,לא יכלתי יותר,אמרתי לה "אוקיי,תמסרי לליאל שתרגיש טוב". וידעתי שפה זה כבר הסוף לחלוטין,לפחות מבחינתי. ניסיתי לעשות ככל שביכולתי והגעתי מהנסיון של המעשה הזה לקרשים,לא הוצאתי דמעות פעם אחת ולא פעמיים,והכל בשביל לשמח ילדה שממש לא יזיק לה לראות את אחד האנשים שהיא מעריצה.[מיותר לציין שזה מעשה ספציפי,אבל היו כבר כמה וכמה פעמים שבכיתי בגלל המנהלת שלה.] האמון שלי בליאל ובה ירד לחלוטין,הקשר שלי עם ליאל התנתק לחלוטין. בלי להסס חשבתי שלפחות אם התחלתי משהו אני כן אעשה משהו, לקחתי את הדיסק האהוב עליי של ליאל והחלטתי לתת אותו לאותה הילדה ולהגיד שליאל נתנה לי אותו במיוחד בשביל לתת לה. בדרך אל הילדה הזאת אמא שלי אמרה לי שהיא ידעה כבר מהרגע הראשון שהיא דחתה אותי שהיא לא רוצה להגיע וסתם היא דוחה,ושאני לא צריכה להגיע למצב שאני בוכה בגלל שאני מעריצה מישהי,ושאני עשיתי מה שיכלתי. היא גם אמרה לי שהיא חושבת שהיום עברתי ת'בצפר של החיים-אמרה ואפילו צדקה. כשהגענו לבית של אותה הילדה,ישר נתתי לה את הדיסק ואמרתי שהוא מליאל. ואז אמא שלה אמרה :"אני יכולה לפחות לספר לה?" אמרתי לה:"אני מעדיפה שלא,בכל זאת עכשיו נתתי לה דיסק ואמרתי שהוא ממנה.." ואז אמא שלה אמרה:"אני חושבת שהיא צריכה לדעת מה עשית למענה" ואז היא פנתה אל הילדה [שהיא כבדת שמיעה,אז בגלל זה היא לא שמעה כשדיברנו חלש..]ואמרה לה

העולם מתעקש להיות אכזר-מעדכנת שוב.

שלחתי מייל למנהלת שלה,כתבתי שתדע שהתאכזבתי ממנה ונפגעתי ממנה ומכל הדחיות האלו,על כמה שלמרות המצב הכלכלי שלא מאפשר-התקשרתי בלי סוף,על ההרגשה של 'להיות תקועה באמצע',לנסות 'לנתב' ולגשר ולארגן את המפגש,וכל פעם לקבל דחיה נוספת,פעם אחר פעם. היא כתבה לי מייל שכתבה שאני צריכה להבין שיש דברים שלא תלויים בה,שליאל חולה וכ'ו ושקודם הבריאות הכי חשובה, היא כתבה שליאל הגיעה במיוחד לראות הרצאה שעשיתי עליה בבית הספר כשביקשתי ועוד שלחה אותה עם הנהג שלה וכ'ו וכ'ו,ושהיא לא חושבת שאני צריכה להתלונן בכלל. היא בכלל לא הזכירה את כל העניין של הדחיות האינסופיות!! אני בכלל לא התכוונתי לקטע של הסיבה האחרונה,אלא לכל הדחיות שהצטברו. ואני אפילו לא מבינה איך היא הוסיפה לעניין את הקטע שליאל הגיעה לבית הספר שלי,מדברים על האכזבה והיא מוסיפה את זה?! ישבתי וכתבתי לה את המייל הזה: חשוב לי להבהיר לך. "אני לא כתבתי לך את זה כ"תלונה",כתבתי לך את זה כדי שתדעי שהייתה מכל העניין הזה אכזבה גדולה. האכזבה זהאת לא נבעה –בכלל- מהעובדה שליאל חולה, ברור מאליו שכשהיא חולה היא צריכה לנוח ולדאוג לבריאותה,יש לכל אדם צרכים פיזיולוגיים.. האכזבה שלי נבעה בעיקר מכל הדחיות –הקודמות-,היו לפחות עוד 3 דחיות אחרות. אני חושבת שאת הדחיות האלו היינו יכולות לסכם בשיחת טלפון אחת ואז היינו יכולות לחסוך המון. פשוט חבל שהייתי צריכה להתקשר כל פעם,לנסות 'לנתב' ולהרגיש את ההרגשות שאני מרגישה. אני שוב אגיד,אני לא מדברת בכלל על הסיבה שליאל חולה,אלא על כל האחרות.אם זה שקבענו תחילה ביום שלישי וכשהתקשרתי אמרת ביום חמישי,כשהתקשרתי ביום רביעי אמרת שזה לא אפשרי,כשהתקשרתי ביום ראשון אמרת שזה יהיה ביום שני.על כל אלו אני מדברת,וחבל לדון על "חלב שנשפך",באמת. בקשר לזה שכתבת שליאל הגיעה אליי,את חושבת שאני לא מעריכה את זה? לרגע אחד לא אמרתי,ולא אגיד,שליאל לא עשתה למעני. יחד עם זאת,אני לא סותרת את העובדה שגם אני עשיתי למענה המון ואני בטוחה שאין עוד הרבה מעריצים שיעשו מה שאני עשיתי.ואני מקווה שלפחות על כל אלו אנחנו מסכימות. חבל שצריך היה לערב את זה ש"ליאל הגיעה אליי לבית הספר",כי זה נותן לי הרגשה שאת חושבת שאני לא מעריכה,זאת טעות ולדעתי,זה אפילו לא קשור.ניסינו לארגן פה מפגש שלא היה קשור ל"טובה", או משהו כזה, ואני בטוחה שאת יודעת את זה." אני מקווה שאתם לפחות רואים שמכל הכוונה של המייל הזה עוד ניסיתי לסיים את הדיון הזה בנימה טובה ש"אנחנו מסכימות על דברים" וכד'.. וזאת הייתה התגובה שקיבלתי ממנה: "הדר אני לא בעניין של לעשות חשבונות, אנחנו עושים את הדברים מהלב ומתי שאנו יכולים. אם דחיתי אותך שלוש פעמים זה מפני שלמרות שאין לי טיפת זמן, ניסיתי בכול זאת לראות מה אני יכולה לעשות עבורך ועל כן לא סגרתי לך את זה בשיחת טלפון אחת (פעם הבאה אם אני בלחץ של זמן, אני לא אנסה אלא פשוט אגיד לך לא בשיחה אחת). כפי שכבר הסברתי לך, לצערי בסופו של דבר קרו דברים שלא תלויים בי ועל כן זה לא יצא לפועל. בנוסף לכל זה גם כתבתי לך התנצלות והסבר ואני לא חושבת שאת צריכה להמשיך לדוש בעניין. ליאל נותנת מעצמה לאנשים ומעריצים הרבה יותר מכל אומן אחר שאני מכירה ולצערי יש ועוד יהיו דברים שיתפקששו. לילה טוב" אני לא יודעת מה דעתכם על זה, אני נשארתי המומה מהמייל הזה, אני כבר לא מסוגלת להתמודד עם זה. והלוואי שמישהו יגיב.

ככה זה

כשמעריצים איזה אדם בגין הכישורי הבמה שלו וחושבים אוטומטית שהוא גם בן אדם טוב, הגון, ישר... נהדר לפחות כמו השירה שלו. האמא הזו צדקה: את היית מאוד בן אדם בכל ההתנהלות הזו, ועברת איזה שיעור חשוב - כלומר הוא יהיה שיעור חשוב כשתפנימי כמה דברים... נשמע שאת עדיין יותר מדי פגועה ולא מסוגלת להפנים. עדיין את מחזיקה בדיעה ש"הם היו לא בסדר, וזה לא פייר להיות כלפיך לא בסדר כשאת כל כך בסדר ועם כוונות ממש טובות" יש אנשים כאלה, חביבתי. עסוקים בעצמם, מלאים בעצמם ולא רואים ממטר. צר לי על הכאב שיש לך בתהליך ההתפכחות שלך אבל עדיף להתפכח ולראות את ליאל כמות שהיא ולשנות עמדות לגביה, מאשר להמשיך להעריץ מישהי שאת לא מעריכה כבן אדם. מה שכואב לך עכשיו בגדול נקרא "דיסוננס קוגניטיבי". כל תהליך הסרוב והדחייה שעברת מה-זה-לא הסתדר לך עם הדימוי שהיה לך בראש! נכון? גם לא קלטת איך עושים לך את זה. היית בטוחה שאם את מבקשת יתייחסו אחרת כי יש לך הסטוריה של קשר עם ליאל, עשית בשבילה וחשבת שהיא תעריך זאת מספיק כדי לעשות גם בשבילך או בשביל הילדה הזו... והתבדית. אספי את עצמך לאט לאט - ואני מקווה שההערצה הבאה שלך תהיה לתוצר האמנותי ולא לאמן עצמו. תיהני מהמוזיקה ואל תקשרי אותה לאדם שמפיק אותה בקשר חד ערכי.

כלכך ../images/Emo51.gif לך.

את צודתק במליון דברים, בכל מה שכתבת כאן,תודה רבה לך. באמת ה"דיסוננס קוגניטיבי" [ולחשוב שאני למדתי על זה,איך לא ניתחתי את עצמי?!
] את ממש צודקת,בקשר להכל. אהבתי את התגובה הזאת כלכך,במיוחד בגלל שהיא "תרגמה את הרגשות שלי" ונתנה לי לקרוא מה שאני מרגישה,הרגשתי שמישהו באמת מבין אותי. במיוחד בקטע הזה: "הוא יהיה שיעור חשוב כשתפנימי כמה דברים... נשמע שאת עדיין יותר מדי פגועה ולא מסוגלת להפנים." כל השבוע הזה נהרס לי אולי, אבל מצד שני,אני יודעת שבשלב כלשהו ובזמן כלשהו אני אצליח לקום שוב, והפעם מחוסנת לגמרימהדברים האלו. שוב,המון המון
.

moton

New member
אוי מותק, קראתי הכול

אני חושב שאת פשוט בנאדם נפלא! את כל כך התאמצת למען הילדה, ובהחלט לא הגיע לך היחס המזלזל הזה.. חשוב שתזכרי שלא משנה מה - את הלכת אחרי האמת שלך, עשית מעל ומעבר והאירית הזאת מתרצת כמו ילדה קטנה... אני מקווה שלא נעלבת מהשטויות שהיא כתבה לך... אל תתייחסי אליה בכלל. בקישר לליאל והפורום - זאת כבר החלטה שלך! תעשי מה שאת מרגישה, לא משנה מה... אם את צריכה לדבר, אני תמיד בשבילך במסנ... שולח לך אלף חיבוקים

TheBeast

New member
מלאכית ../images/Emo9.gif

אין לי דרך אחרת להגיב על כל מה שכתבת.

heaven is here

New member
אני לא מכירה אותך

אבל ממה שכתבת אני חושבת שאת אדם טוב מאוד אם עשית את כל זה בשביל הנערה המסכנה. נתת מעצמך המון, אולי הכי הרבה ואני מבינה טוב מאוד כמה התאכזבת מהמנהלת ומהזמרת עצמה, כמה שהיא "נותנת מעצמה למעריציה" . הרגשתי רע מאוד כשקראתי על כל מאמצייך כדי להפגיש בין ליאל לנערה היו לשווא וחבל באמת שזה היה ככה.
זה כל מה שאני יכולה להציע. אני בטוחה שאת יודעת מה לעשות מעכשיו.

אני דווקא מסכימה עם דודה שלך

ובעצם עם כל מה שנאמר כאן. לדעתי? היית צריכה לדבר עם ליאל. לא טוב למנהלת שלה שאת מדברת איתה? שתדאג שיהיה לה קו חדש שאת לא יודעת עליו. עד אז יש לך את המספר שלך, ועד שליאל הזו לא אומרת לך 'אל תצרי איתי קשר, אלא רק דרך המנהלת שלי', רק אז אל תצרי איתה קשר. בכל מקרה, אין לך מה להרגיש רע
אגב, אני הייתי כותבת את זה בפורום שלך. שידעו שעד כמה שהיא מוכשרת, היא חרא של בנאדם. כמובן שאל תכתבי שהיא כזו, כי זו כבר הוצאת דיבה, אבל תכתבי את הסיפור. אם אנחנו הבנו שהיא כזו, גם גולשי הפורום הרשמי שלה יבינו.

תודה רבה לך,ולכולם.באמת באמת.

כבר לא ציפיתי לתגובות ... אני כינסתי אתמול במשך ארבע שעות 99% מהפורום וסיפרתי להם על הסיפור ועל כך שאני עוזבת,הם אמרו שהם עוזבים ביחד איתי.. זה רע לי,כלכך רע לי. קשה לי לראות שמה שאני במשך שנה עשיתי והתאמצתי,לגבש את כל המעריצים..בשנייה אחת אני יכולה גם להרוס,והכל בגלל מהה שקרה לי. רע לי עם זה.

ושוב עדכון.-זה היה כל כך ברור!!!-

רק אתמול הייתה לי הרגשה ופחדתי שמכל המצב הזה אני אגיע למצב שזה יפגע לי בבריאות שלי ושאהיה חולה. לא רציתי להגיד לאפחד ולא להרוס לאפחד. אבל כבר מהצהריים הבנתי שאני חולה. היום הזה היה אמור להיות טוב.אבל כנראה שמה שבלב אי אפשר למחוק. רע לי,רע לי,רע לי,רע לי,ר ע לי! הייתי חצי שעה עם עצמי בעזריאלי. הייתי שם בגג.. הסתכלתי על אנשים,עברתי שם,מביטה בהכל, בכבישים,בתנועה. ממש חצי שעה הייתי שם לבד עם עצמי,ניסיתי להסתכל,לחשוב,להרגע. הצליחו כמה דמעות לזלוג להן,בכלל לא הרבה. וכתבתי את המילים המעטות האלו: "הולכת,חוזרת ולא עוצרת, בשמיים הכל שקט ובינתיים המטוס נוחת." אני לא מצליחה לעצור למשך הרבה זמן, זה או שטוב לי, או שאני מזייפת, או שרע לי והמצב פשוט מדרדר. [אולי אני כותבת את המילים האלו רק עכשיו,כשאני לא ממש במצב הכי טוב..] חזרתי לבית ומצאתי את עצמי עם ההרגשה הכי מגעילה בעולם ועוד עם חום. אין לי מושג מה אני עושה,איך אני מתגברת על זה ועוד ביום ראשון יש לי מתכונת. "יופי גורל,ממש ידעת מתי לעשות את כל זה..." אני יותר מדי סבלתי במשך השבוע הזה, יותר מדי מחשבות, יותר מדי דמעות. יותר מדי. לפני כמה זמן שלחתי לליאל אסמס שאני החלטתי לעזוב את הפורום והתאכזבתי, היא ישר התקשרה אליי.. ואמרה שהיא -בכלל- לא ידעה מכל הסיפור הזה.. דיברנו במשך חצי שעה והיא ממש הצטערה ואמרה שהיא לא הייתה עושה דבר כזה וכל מני דברים ושהיא ממש מעריכה אותי... אני לא יודעת איך אני אמורה לסלוח לה אחרי שאני כלכך נשברתי, ולא,אני לא סולחת לה. קשה לי,אפילו שהיא לא אשמה. אפילו לא אמרתי לה שאני אוהבת אותה. היא פשוט שמעה אותי בוכה,בכיתי המון כי לא הצלחתי להחזיק את זה. אני לא יודעת מה יהיה, אני יודעת שאני לא מתכוונת להיות בקשר עם המנהלת שלה יותר. היא אמרה לי שהיא תתקשר מחר לדבר איתי... אני לא יודעת מה לעשות, אני כלכך לא יודעת. אני כלכך שבורה בפנים. כלכך קשה לי.

ToryMaster

New member
מתוקה

אני יכולה לדמיין כמה קשה לך כרגע, וכמה את מרגישה נבגדת, אבל אני לא יכולה שלא לתהות האם הכעס שלך על ליאל עצמה מופנה למקום הנכון. נשמע לי הגיוני שהיא באמת לא ידעה מהסיפור הזה, שהמנהלת שלה אחראית לזה, ולא היא. אל תחליטי עכשיו בנוגע לפורום, קחי לך כמה ימים לנוח ולהירגע מזה, ואז אולי תדברי עם ליאל, כשאת קצת יותר שקולה ומפוכחת, ורק אחר כך תחליטי.

../images/Emo127.gif

השאלה היא מתי הזמן יעשה את שלו, כי כרגע זה לא נראה בדרך... כרגע אני עם כאב גדול ולא מסוגלת לצאת ממנו. לפחות באסטרולוגיה שלי כתוב "חוסר שקט-כך אפשר להגדיר בגדול את התקופה.." אני לא יודעת מה לעשות ואיך לעשות. ואיך אומרים לאמא שאני חולה,היא ישר תבין שזה מכל התקופה הזאת [או שלא], בבוקר אחי העיר אותי לשנייה וסיפרתי לו שאני חולה והוא כן הבין... יש לי מתכונת ביום ראשון,לעזאזל.למי יש כוח למתכונת הזאת עכשיו?

ToryMaster

New member
לך יש

את רק צריכה למצוא אותו. אני יודעת איך זה, כשמשהו נוחת עלייך ואין לך מושג איך תמצאי את הכוח להתעסק בדברים אחרים, אבל אין לך ברירה. לפעמים להעסיק את עצמך במשהו אחר [כמו המתכונת] עוזר לא לחשוב על זה, וככה זה עובר.

למעשה

אין סיבה שיהיה לך "טוב" מכל העניין. את מגיבה כמו שכל בן אדם נורמאלי היה מגיב. אם התגובה שלך הייתה שמחה וששון - זה כבר היה חשוד. תני לזמן לרפא אותך ולעשות איזה רווח/מרחק בין האירוע לבין החיים שלך. עם המרחק גם תגיע פרספקטיבה. מה את יודעת? יכול להיות שזה השיעור הכי חשוב שיעזור לך לעצב את מי שאת עתידה להיות?

ועוד איזה חלום היה לי.

לא כל כך מבינה את המסר שבו, זה היה חלום על ליאל והוא היה עם סוף אופטימי.חבל שאחי העיר אותי. אני זוכרת שהייתי בבצפר והתכתבנו באסמסים על כל המצב.. ואז היא כתבה לי באסמס:"לפחות אני יודעת שאת עוד אוהבת אותי,אחרת לא היינו מדברות ככה שעתיים וחצי.." ושלחה לי סמיילי קורץ. איזה מוזר.

למעלה