עם הזמן הכל חולף.

שוב לא הבנתי..

ToryMaster

New member
מה שיעל אומרת

זה שבמציאות אין לך את האפשרות ואת היכולת לסגור מעגל ולסלוח להן עד הסוף, למרות שאולי עמוק בפנים את רוצה. אז דרך החלום, תת המודע שלך מנסה להשלים עם מה שקרה ועם איך שהתנהגו כלפייך. בהודעה הקודמת שלא הבנת, אני חושבת שהכוונה הייתה שזו אומנם לא חוויה נעימה, אבל לכל אחד יש חוויות קשות שמעצבות את האופי והאישיות שלו, את מי שהוא יתבגר להיות. יכול מאוד להיות שזו חוויה שתשפיע הרבה מאוד על מי שאת תהפכי להיות.

חח,אני ממש מטומטמת?../images/Emo12.gif

קודם כל,תודה על התגובות
, אבל לא הבנתי איך זה אמור לעצב את האופי שלי
, מי אני אהיה בעתיד
אני אשמח אם למישהו יש צל של מושג

טוב - די! LOL!!

נראה לך שפתחתי בשרשור קטע של ניבוי עתידות? בסך הכל אמרתי שחוויות הווה מעצבות את מי שאנחנו עכשיו ומשפיעות על מי שנהיה בעתיד. איך משפיע-מה משפיע זה רק אלוהים יודע. בטח לא אני. גם לא אמרתי שזה ישפיע על האופי שלך. אלא על איזה בן אדם תהיי עם האופי שכבר יש לך + החוויות שאת צוברת.

אני אעבור את זה,תודה לכולם...

אתמול כנראה נשברתי והיה השיא ולא יכלתי יותר.., הייתי חייבת לפרוק קצת, ולא הצלחתי בכתיבה, לא מצאתי לנכון שום חברה, חוץ מאשר מלאכית אחת... [[רינת]] היא דיברה איתי ועזרה לי המון. היום כבר התעוררתי עם קצת פחות חום. אמנם חברות שלי לא מפסיקות לעבוד עליי בגלל "אחד באפריל", אחת אמרה לי שכמעט התאבדה, אחת אמרה לי שהשתכרה ושברה ת'רגל, חברה משדרות אמרה לי שהיא עוברת לגור ליידי, אני לא מאמינה היום לאפחד יותר.
בקשר לליאל-זהו. נגמר,גיליתי את מי שהיא באמת, ואני חושבת שהשרשור הזה הפך להיות כלכך מגעיל בקשר אליה שכלכך לא נעים לי מכל זה,אז אני פשוט אפסיק. רק אגיד שרינת עזרה לי להבין שיש דברים שצריכים לסיים ובהתחלה זה כואב, אבל אח"כ זה עובר..ושאני לא צריכה לחשוב על זה ש"לא נעים" והכל, בסך הכל,כנראה שהיא הביאה את זה לעצמה. ותודה,תודה,תודה לכל מי שהגיב לי פה,באמת, ותודה ענקית למישהי שקראה פה את ההודעות שלי וכתבה לי מסר מאוד ענקי ותומך,
.

moton

New member
אז מה החלטת?

את נשארת בפורום? הוא כל כך חסר חיים בלעדייך

לא הלכתי למתכונת.../images/Emo7.gif

יש לי 38.6
לא חשבתי שזה ימשך ככה.אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! אני לא אשאר בפורום.

moton

New member
הבריאות שלך יותר חשובה...

בהצלחה בכל החלטה שתעשי!!!

למעלה