עם החתולים האלו האקשן לא מספיק לרגע

shoshae

New member
אימוץ-צר לי לא ידעתי../images/Emo7.gif

זה סוג החתול שאני רוצה בנוסף לשתיים שכבר יש לי.

shoshae

New member
אימוץ גור../images/Emo141.gif

היום בשעות הצהרים בקשתי עזרתכם באימוץ גור מנומר. כמו הגור שהלך לאיבוד..צר לי. אני מוכנה לבחון את האפשרות לאמוץ הגור שנמצא בבת ים. הבעיה שאני לא ניידת. מה צבעו של הגור? תודה להתייחסותך.

bilbolim

New member
בדקת בצער בעלי חיים רחובות?

בפעם האחרונה שהייתי שם היו שם גורים שדומים לשימי בצבע. תתקשרי לשאול.

shoshae

New member
תודה../images/Emo20.gifאבל..

אני מכירה אישית ד"ר עודד גולדברג שהוא מנהל היחידה בצער בעלי חיים ברחובות. כמו-כן אני בקשר עם ברברה שהיא המשפחה המאמצת של חתולי רחובות. הבטיחה לחזור אלי ברגע שתמצא גור/ה מתאימים.

קרני4

New member
מה קורה עם שימי הקטנה?

האם היא חזרה? מקווה לבשורות טובות.
קרני

bilbolim

New member
היא חזרה עכשיו ../images/Emo70.gif

שמעתי יללות בגינה ומצאתי אותה מחכה ליד הדלת, היד החזקתי אותה ורצתי לאמא שלי שכל כך דאגה לה ובקושי ישנה בגללה בימים האחרונים. יש לה ריח חזק של אבק והקולר שלה ממש רפוי, לכניראה שהסתבכה במשהו עם הקולר ויש לה צליעה ממש חזקה ברגל האחרית שקצת נפוחה. היא גם ממש מרוחקת, רזה והפרווה ניראית נוראית חסרת ברק לחלוטין. יש וטרינרים שפתוחים עכשיו בראשון? חוץ מבית החולים הוטרינרי שפתוח רק למקרי חירום ולא יכניס חתולה רק בגלל צליעה.

../images/Emo24.gif נהדר נהדר חדשות משמחות

כנראה שעברה הרפתקאות אבל העיקר שחזרה והיא תהיה בסדר. מקווה שתמצאו וטרינר זמין וגם אם לא היא תהיה בסדר עד יום ראשון עם הרבה תשומת לב ואהבה היא תתגבר ותחזיק מעמד.

The white cat

New member
טעות שלי..

שם נכנסים לבעלי מקצוע, החי והצומח, וטרינרים, חיפוש: ראשון

עדידושש

New member
איזה יופי שחזרה...עדכני אותנו בהמשך

מה אמר הוטרינר...מקווה שהכל בסדר איתה, והיא תתאושש במהרה....

קרני4

New member
העיקר ששימי חזרה. מזל טוב.

כעת קחו אותה במהירות לווטרינר טוב וטפלו בה. אולי תנסו את אחד מהווטרינרים שרוברטה המליצה. החלמה מהירה לשימי. העיקר שחזרה.
קרני

cwen

New member
חדשות טובות.

אני מאוד שמחה לקרוא את זה. החלמה מהירה לפעוטה.

למעלה