וחוץ מזה.......
שלא נכנס לפרטים אם זה סינגל או לא, השיר הזה ממש טוב:אני שמעתי את הדמו של השיר, השיר הזה נוצר באופן קצת לחוץ, ויתר מזה לאט לאט הוא מצליח להשתחרר, ודרכו תראו גם אתם תצליחו להשתחרר
, אם רק תנסו להתחבר לשיר. ואולי תתחילו לנסות לראות לא מנקודת מבט שלכם אלה של היוצר, ותנסו להבין לאיפה הוא מוביל אותכם... כמו למשל כול המלחמות שנצורו (היה פילוסוף במאה הראשונה שאמר "עד שהנהר האחרונה לא תזדהם אנשים לא יתחילו להבין" וזה מביא אותי לומר: שכול מה שנוצר כול מה שהילדים ספגו, וסופגים זה ממש קשה, וזה ניהיה מיום ליום יותר קשה, אבל ככה זה בשביל שכולם יבינו למה לא כדי להתנהג בצורה כזו. חכו קודם כולם היו צריכים להגיע לפה,,,, חכו
ממש גדולה ,אתם אולי לא שמים לב אבל אני מסתכלת על כול דבר ודבר לעומק, ולמה זה הגיע לרמה כזו. בקיצור,,,אוהבת את ככככככולם מלא מלא מלא
והשיר הזה,,, ממממממממממממ מרגש ואותי הוא סוחף לתוך חלום ורוד, אבל אי אפשר להגיע לחלום ורוד ללא מעשים ורודים, לא דיבורים ורודים אלא מעשים ורודים. לא לשכוח!!! המעשים יותר חשובים מהדיבורים (דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,,) אז תשתדלו לא לתרץ דברים, אלא לעשות דברים ורודים בכדאי להגיע למקום ורוד. מתה על ההודעות שלי שלא קשורות לכלום ואמרתי שאני ממש אוהבת פה את כולם חחח