עם היד על הטלפון

Funky Giraffe

New member
עם היד על הטלפון

רק אני או שזה אחד השירים החזקים? וגם היחיד של טיפקס שיש בו סקסופון.. הסולו אורגן גורם לי למצוא את עצמי שואל למה אלבוחר הלך לעזאזל? :\

הוד11

New member
אמת

אחד השירים היפים עם מילים גדולות (כרגיל אצל קובי) העבודה המשותפת של טיפקס והכנסייה מוצלחת כפי שניתן היה לצפות. אני חייב להודות שלקח מעט זמן עד שהבנתי את האיכות שבשיר ושמעתי אותו מספר פעמים עד שהתאהבתי בו. "אז איפה את עכשיו על איזה ענן או עב... אז איפה את עכשיו גם לבד גם מאוהב..."

sunshiner

New member
נכון

עוד בפורום של טיפקס בדיבורים לפני שנה ככה דיברתי על שבחו של השיר הזה

האמת האני מסכימה אתכם!

בהתחלה ששמעתי את השיר, אפשר היה לומר שממש... אפילו שנאתי את השיר, אבל מפעם לפעם התחלתי להבין את משמעות השיר ויותר התחברתי לשיר. היום אני כבר אוהבת את השיר הזה, ומבינה את השיר, ולמה נוצר השיר הזה! מקווה שהשיר יתנגן תמיד ברדיו, ובביתם שלכם ותהנו לפחות כמוני, אם לא יותר. שיהיה ערב קסום ביותר

הוד11

New member
לא שנאתי אותו לא צריך להגזים

אבל לקח קצת זמן עד שאהבתי אותו באמת

אתה לא,,, אבל אני כן !

אם תשים
לכותרת שלי תראה, אני אומרת שאני מסכימה ( ועכשיו אני גם אומרת, משהו שלא אמרתי, ומדברת על אותו נושא מנקודת מבט שלי.) אז זה שהסכמתי איתך לא סוטר את זה שזה מנקודת מבט שלי, זה פשוט ההבנה שלי מהשיר הזה. (נחמד שהגענו לאותה הבנה, רק בצורות שונות חח) ממממ שיהיה ערב,,, בין היפים לכולם!

Funky Giraffe

New member
כנ"ל

שיר קשה לעיכול.. אבל הסולו!! אוי הסולו!! אלבוחר עושה שם בית ספר לקלידים.. והסולו סקסופון שם מגניב לאללה נהדר לשמוע את זה באקו

הוד11

New member
גם האפקטים

אם שומעים טוב יש אפקטים נורא חלשים אבל יפים מאוד במין סגנון חללי כזה

sunshiner

New member
לא נעים לי

אבל התאהבתי בו ממבט ראשון
אני זוכר שקניתי את הסינגל שלו באוזן השלישית ושמעתי את זה לראשונה כשששני חברים שלי היו אצלי בחדר ושיחקנו איזה משהו ושמעתי את זה בריפיט בחדר שלי... מה שהוביל אותי לחפש בנרות את הדיסק העצב עבר לגור כאן שלבסוף מצאתי אותו בתו השמיני, אבל זה כבר התחלה של סיפור אהבה אחר...

sunshiner

New member
קניתי את הסינגל של העצב עבר לגורכאן

ב-10 שקל בטאואר רקורדס של עזריאלי. לא יודע מה הוא עשה שם אבל אני לא מתלונן

אני קניתי גם את העצב עבר לגור כאן..

חח, דיסיק מעולה בשביל שיר אחד 10 שקלים כמה יעלה אלבום שלם(אם כול שיר עולה 10 שח, תחשבו על זה שנייה אם יש 10 שירים 100 שח, חתיכת קופה אה חח סתםםםםםם) ולמה לקנות יד שנייה... הרי ראיתי הודעה שרשמתה, לא שווה ליוצר שיקנו יד שנייה לא נותן כלום אה=חלטורות (חח)תתן כבוד לקובי למה אתה רוצה לקנות יד שנייה לא שווה. טוב שיש אהבה חדשה (אני מגיבה על כול ההדעות)כי האבה הישנה גם ככה לא רוצה לפי השיר
(חח) וחוץ מזה אני חושבת שאהבה הזו נועדה להיות ביחד במלוא מובן המילה! האפקטים =עזרה ליצור שיר הכי מושלם בעולם. האפקטים החלשים=ממש חזקים בלעדי האפקטים האלה השיר היה אותו דבר,,לאא. האפקטים תמיד משתנים משיר לשיר. הסולו באמת היה טוב, נכון השיר קצת קשה לעיקול אבל שמבינים מה בכלל השיר רוצה לומר אז הסולו הופך להיות הרבה יותר חזק לאט לאט מבינים את השיר, ומתחברים אליו יותר. ערב קסום נפלא לכולם
אבל שמתחילים להבין אין סיכוי לאפשר להפסיק ממש מתמכרים לשיר

sunshiner

New member
אבל כאן מדובר על סינגלים

לסינגל מותר לעלות 10 ש"ח לשיר כי זה בדר"כ דבר נדיר לאספנים ומעריצים לכן זה בסדר לקנות את זה יד שנייה זה נכון רק לגבי הארץ, כי פה לא מוכרים סינגלים באופן מסודר כמו בחו"ל...

ומי אמר שאני לא דיברתי על סינגל.

לא פעם אחת ראיתי סינגל שיצא לפני האלבום, ולאחר מכאן הוציא את האלבום והסינגל היה מצורף אם האלבום. עכשיו אני לא מבינה בכול הקטע הזה של הסינגלים, אבל נראה לי שלפעמים הזמר רוצה לשחרר משהו מהדיסיק החדש שלו,,, אז אותו זמר משחרר את השיר שהכי אהב, או שהכי בא לו להשמיע אותו,ואז אותו זמר קורא לשיר הזה סינגל. (וחץ מזה את השיר העצב עבר לגור כאן יש אותו בתוך אלבום אז איך זה נקרא סינגל ? ואיך אתה אומר שהשיר הזה קשה להשיג אותו?) כול חנות דיסיקים שתלך תמצא את השיר הזה

וחוץ מזה.......

שלא נכנס לפרטים אם זה סינגל או לא, השיר הזה ממש טוב:אני שמעתי את הדמו של השיר, השיר הזה נוצר באופן קצת לחוץ, ויתר מזה לאט לאט הוא מצליח להשתחרר, ודרכו תראו גם אתם תצליחו להשתחרר
, אם רק תנסו להתחבר לשיר. ואולי תתחילו לנסות לראות לא מנקודת מבט שלכם אלה של היוצר, ותנסו להבין לאיפה הוא מוביל אותכם... כמו למשל כול המלחמות שנצורו (היה פילוסוף במאה הראשונה שאמר "עד שהנהר האחרונה לא תזדהם אנשים לא יתחילו להבין" וזה מביא אותי לומר: שכול מה שנוצר כול מה שהילדים ספגו, וסופגים זה ממש קשה, וזה ניהיה מיום ליום יותר קשה, אבל ככה זה בשביל שכולם יבינו למה לא כדי להתנהג בצורה כזו. חכו קודם כולם היו צריכים להגיע לפה,,,, חכו
ממש גדולה ,אתם אולי לא שמים לב אבל אני מסתכלת על כול דבר ודבר לעומק, ולמה זה הגיע לרמה כזו. בקיצור,,,אוהבת את ככככככולם מלא מלא מלא
והשיר הזה,,, ממממממממממממ מרגש ואותי הוא סוחף לתוך חלום ורוד, אבל אי אפשר להגיע לחלום ורוד ללא מעשים ורודים, לא דיבורים ורודים אלא מעשים ורודים. לא לשכוח!!! המעשים יותר חשובים מהדיבורים (דיבורים כמו חול ואין מה לאכול,,) אז תשתדלו לא לתרץ דברים, אלא לעשות דברים ורודים בכדאי להגיע למקום ורוד. מתה על ההודעות שלי שלא קשורות לכלום ואמרתי שאני ממש אוהבת פה את כולם חחח

sunshiner

New member
איפה שמעת את הדמו של זה?

וחוץ מזה, סינגלים מוכרים בארץ לעתים מאוד רחוקות לצערי...

כן אני יודעת שמכירה של סינגל

הרבה יותר קשה, ופרט פה בארץ. באופן כללי קשה מאוד למכור דיסקים בארץ, לאור המצב שיש את הקזה,צריבה אנשים ממש כבר לא צריכים ללכת ולהוציא כסף,על דיסקים,אלבומים יש את הכול בחינם לא? (תודו שזו בעיה קשה, שכרגע אין פתרון של ממש, מעבר ללדבר על זה,ולנסות להגביר את רמת המודעות של אוהבי המוזיקה.) איפה שמעתי את הדמו? שמעתי שמעתי תאמין לי.

../images/Emo11.gifהאמת ............

ששקרתי בהקשר לדמו,(אני שונאת שקרים) לא שמעתי את הדמו, אבל הבנתה למה רשמתי את ההודעה הזו לא?
טוב אני יחזור בערב אחרי העבודה, שלבנתיים,,,,, יהיה את היום הכי יפה שיש

sunshiner

New member
המממ...לא הבנתי למה שיקרת ../images/Emo3.gif

לא הבנתי למה היה לך אינטרס לשקר, הייתי מתייחס לדברים שלך ברצינות גם אם לא היית אומרת ששמעת את הדמו... שיהיה לך ערב גרובי

למעלה