עם היד על הטלפון

../images/Emo11.gif

ח ח ח חחח אז כי "לא הבנתה" .....(רק שתדע אתה קשה
) סתם בלי הרבה אינטרסים, אבל בגלל ששיקרתי, הייתי חייבת להגיד, בשביל שהרגיש יותר טוב עם עצמי.

טיפקסית

New member
ואם כבר סינגלים

מי שהיה בפורום הרשמי של טיפקס בזמן שיצא יושבים בבית קפה [הפורום שלנו הוא לא הפורום הרשמי כי הפורום הרשמי נמצא באתר האינטרנט הרשמי של טיפקס] קיבל מטיפקס באופן אישי חבילה שכוללת חמישה סינגלים [לכל אחד],גלויה חתומה ע"י חברי הלהקה ומדבקות עם סמל החמסה הרשמי קיבלתי את חמשת השירים האהובים עליי בדיסק של יושבים בבית קפה לדעתי גולת הכותרת מבין הסינגלים שקיבלתי היה הסינגל של תזרח,בכלל השיר תזרח לדעתי עשה בי"ס להרבה שירים אחרים ולדעתי אחד היפים והמרגשים ביותר שיצאו לטיפקס בשנים האחרונות,עבודה מצוינת בשילוב של ליריקה חזקה,לצד לחן מעולה [הצפצופים האלה במעבר של הבתים והגיטרה האקוסטית] בין היתר יש לי גם את הסינגל של אילו היית [שהקליפ שלו בכלל גאוני],ואת צ'יק צ'יקו צ'אק ובטח שכחתי עוד שניים וחוץ מטיפקס העליתי בחכתי את הסינגלים "יהיה לנו טוב" שקיבלתי באופן אישי מתמיר קליסקי הקלידן של אתניקס [אחרי התכתבות בת שנתיים איתו נפגשנו אישית וקיבלתי את הסינגל שיצא אגב אך ורק לשדרי רדיו במתנה ממנו] אהה יש לי גם את הסינגל של "סוף השבוע מסיבה" שאני האדם היחיד שקיבל את הסינגל! [שלא נמכר עדיין בשום מקום היות ועתידה של להקת טיפקס לוט בערפל ולכן הסינגל לא נמצא בחנויות אני קיבלתי אותו אישית מגל פרמן ומהלהקה כמתנת פרידה לפני הגיוס שלי לצה"ל] ויש לי גם סינגל נדיר של להקת backstreet boys שהייתה מושא הערצתי בתור ילדה בהתחלת ביה"ס היסודי ומצאתי אותו בטוואר רקורדס אם יש לכם סינגלים שאתם לא צריכים אני אשמח לקבל

הוד11

New member
יש לי

"איזה יום היה לי סמואל" של להקת השמחות (יהודה, יהודה, יא יהודה אם מישהו זוכר) ואת "ללחוץ על הכפתור" שבן דוד שלי אופיר בר עמי (לשעבר איפה הילד) הוציא לפני שמונה שנים לרדיו. זה הוא השיר האהוב עליי בכל הזמנים אני מעריך.

למעלה