אותם גורמים שלכתחילה עמלו והתחייבו לתוכנית להפלת שלטון המחנה הלאומי (עוד זמן רב לפני ששר המשפטים חשב על המילה 'רפורמה' בכלל). הם אמנם עצבניים קמעה על כשלון המחאה, אבל לא מן הנמנע שהם יתגייסו בכל זאת שוב למשימה.עם הליכתו של בידו החלאה מי יממן עוד את חלאות קפלן?
דווקא לדעתי יש להטיל סנקציות על ישראלים שמדווחים על מאחזים יהודים לא חוקיים שנבנו, אבל זה בעייתי כי ממשל לא יכול להצהיר בריש גלאי שהוא תומך בבנייה לא חוקית.אותם גורמים שלכתחילה עמלו והתחייבו לתוכנית להפלת שלטון המחנה הלאומי (עוד זמן רב לפני ששר המשפטים חשב על המילה 'רפורמה' בכלל). הם אמנם עצבניים קמעה על כשלון המחאה, אבל לא מן הנמנע שהם יתגייסו בכל זאת שוב למשימה.
לגבי שאלתך הנוספת, אי"ה לא יוטלו עוד סנקציות על ישראלים תמי לב וחפים מכל פשע בימי הממשל האמריקאי החדש. זה לא היה צריך לקרות גם בימי ביידן ובושה (לשמאל הישראלי בראש ובראשונה אך בהחלט גם לממשל הדמוקרטי של ביידן) שזה קרה. אבל אי"ה זה מאחורינו כעת.
השאלה מה אתה מגדיר "בניה בלתי חוקית". בעית החוקיות הרי, היא לכל היותר בעיה פנים-ישראלית. זה לא שזה לא חוקי מבחינת איזשהו דין בינלאומי (זולת אם אתה רואה כך את כל הבניה באיו"ש). עניין פנימי לחלוטין שממש אבל ממש לא צריך שיעניין את קצה קצהו של הזרת של העוזר למזכירה של הפקידה של הש"ג בבית הלבן.דווקא לדעתי יש להטיל סנקציות על ישראלים שמדווחים על מאחזים יהודים לא חוקיים שנבנו, אבל זה בעייתי כי ממשל לא יכול להצהיר בריש גלאי שהוא תומך בבנייה לא חוקית.
מקרון ושאר השליטים השמלאנים באיחוד האירופי.ולמי הם ילשינו שיטילו עליו סנקציות?
הממשלה שמאקרון הקים התפרקהמקרון ושאר השליטים השמלאנים באיחוד האירופי.
"יהודי" נתעב, בלא ביידן, ישראל היתה נאלצת להפסיק לחימה תוך חודש ימים מחמת אזול תחמושת...ולמי הם ילשינו שיטילו עליו סנקציות?
לא כולם 100% או 100% תועלת הוא מימן גם עוכרי ישראל. שלזכותו ייאמר שהוא לא יכול לנחש שיש יהודים ישראלים שהם עוכרי ישראל."יהודי" נתעב, בלא ביידן, ישראל היתה נאלצת להפסיק לחימה תוך חודש ימים מחמת אזול תחמושת...
בלי בידן החלאה החטופים היו חוזרים מזמן"יהודי" נתעב, בלא ביידן, ישראל היתה נאלצת להפסיק לחימה תוך חודש ימים מחמת אזול תחמושת...
"יהודי" נתעב, בידן השיט לכאן ציים כדי להרתיע תוקפים מכוונת נצול הזדמנות...בלי בידן החלאה החטופים היו חוזרים מזמן
אבל בלי ביידן המטומטם שהכריח להכניס סיוע הומניטרי, המלחמה היתה נגמרת מהר יותר. ובלי פצצות מדוייקות מאמריקה היו משתמשים בפצצות רגילות שגורמות להרס נרחב יותר."יהודי" נתעב, בלא ביידן, ישראל היתה נאלצת להפסיק לחימה תוך חודש ימים מחמת אזול תחמושת...
אפילו עם המימון האירופי יש לשמאל רק 4 מנדטים והיו על סף כניסה עם 8 מנדטים, ועכשיו 11-12 מנדטים בסקרים, תאר לך לאיזה "הישגים" יגיע השמאל ללא המימון האירופי.תירגעו!
אף אחד לא יממן פה כלום.
במשך 3-5 שנים הקרובות אתם תישארו כאן לבד עם עצמכם וחבריכם הערבים.
תתכוננו לכך.
לכו מהר ללמוד לימודי ליבה, תלמדו חשבון, מימון ותורת המיסוי.
לכו לעבוד, סוף-סוף!
לומר לך את האמת?אפילו עם המימון האירופי יש לשמאל רק 4 מנדטים והיו על סף כניסה עם 8 מנדטים, ועכשיו 11-12 מנדטים בסקרים, תאר לך לאיזה "הישגים" יגיע השמאל ללא המימון האירופי.
אתה שמאלני טיפוסילומר לך את האמת?
שמתי פס מזמן כאשר הבנתי מה זה הקרקס הקרתני הישראלי הפוליטי(ולא רק).
משנת 1994 עד הקיץ 2023 הלכתי להצביע לקלפי רק פעם אחת בלבד.
לא מעניין אותי כלום, לא שמאלכם ולא ימינכם.
הסוף ידוע לי מראש -- כעת אתם רואים רק את התוצאות הראשונות של הסוף -- הכול נעשה במו ידיכם, הישראלים.
אף אחד לא אשם בזה חוץ מכם!
הרסתם במשך 3 שנים בלבד את הארץ חלב ודבש שבנו בשבילכם האבות ומייסדי המדינה.
עכשיו, לכו תנענעו אחד את השני.
ואני..
לכן, אני כותב את זה מהחוף הלא מזרחי, מארה"ב...
נ.ב.
נשמע קצת GENESIS?
צפה בקובץ המצורף 122158
P.S.
ממליץ בחום לקרוא את הספר של אפרים סבלה -- "עצרו את המטוס - אני יורד" (1977), כן-כן, האיש כתב את זה בשנת 1977 ומאז לא השתנה דבר בישראל...
צפה בקובץ המצורף 122159
זאת גרסת האודיו של הספר, לדוברי רוסית...
וזאת גרסת המלל האינטרנטית, גם לדוברי רוסית, ניתן לתרגם לעברית ע"י גוגל טרנסלייטור...
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם ואף לא קראתי את מלוא הפוסט שלך. רק עיני נפלו על התמונה הזאת והאמירה שמתחתיה. אתה מודע לזה שמדובר בחרטוט מוחלט, נכון? אני מקווה בכל אופן . המצאה של איזה קופירייטר של הנהגת מחנה הרל"ב. ככל הנראה נולד לאחר שדונלד טראמפ אמר משהו בסגנון על המפלגה הרפובליקנית לפני שנות דור.
יכול להיות, זה מה שמצאתי ברשת הישראלית.לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם ואף לא קראתי את מלוא הפוסט שלך. רק עיני נפלו על התמונה הזאת והאמירה שמתחתיה. אתה מודע לזה שמדובר בחרטוט מוחלט, נכון? אני מקווה בכל אופן . המצאה של איזה קופירייטר של הנהגת מחנה הרל"ב. ככל הנראה נולד לאחר שדונלד טראמפ אמר משהו בסגנון על המפלגה הרפובליקנית לפני שנות דור.
בנימין נתניהו מעולם לא אמר את השטות הזאת ב"מגזין" הזה (שמעולם לא יצא לאור) ובין אם במודע בין אם לאו, אתה מפיץ שקר מוחלט. פייק ניוז בלע"ז .
אשריך צדיק ושאפו על כישורי החיפוש שלך במרשתת הישראלית. בכל מקרה, זה כאמור פייק ניוז מוחלט.יכול להיות, זה מה שמצאתי ברשת הישראלית.
זה כבר עניין של השקפת עולם . אותך אולי לא מעניין שאתה מפיץ פייק ניוז. יש כאלה שלפעמים פחות מתלהבים, מה לעשות.אך זה, ספציפית, לא מעניין אותי -- השקרן נשאר אותו השקרן:
רק להשכלה כללית, מי זה ה"לכם" בסיפור הזה?מה ש"כן" ברור כמו שמש(קודם-כול זה ברור לכם,
מברך את הנפש עד אליה היא הגיעה, אבל אהה, ההיסטריה של מי בדיוק? המצוקה של מי ועל מה?בגלל זה אתם היסטריים ומצוקתכם הגיעה עד הנפש)
טוף... התייאשתי. קראתי פעמיים את המשפט הראשון בציטוט הזה, לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה. מאחר וגם לפני כן לא הבנתי אל מי ועל מה אתה מדבר, ויתרתי כאן. עמך הסליחה.-- לאחר היעלמותו כזו או אחרת מתפקידו בשנה הקרובה, אתם תגלשו ו/או תעופו מידית לתהום במהירות העל-קולית,-- כול הימין שלכם, כול היצורים המתועבים שלכם ללא הרולקסים,-- כי אתם כלומניקים ופטפטנים המקצוענים בלבד(אולי גם הקבלים והאינסטלטורים -- דעו את מקומכם הנכון בפירמידת ה-MASLOW)
מבולבל, הערבים הם חברים שלכם לא שלנו.תירגעו!
אף אחד לא יממן פה כלום.
במשך 3-5 שנים הקרובות אתם תישארו כאן לבד עם עצמכם וחבריכם הערבים.
תתכוננו לכך.
לכו מהר ללמוד לימודי ליבה, תלמדו חשבון, מימון ותורת המיסוי.
לכו לעבוד כבר, סוף-סוף תשלמו מסים!
כדאי שתסגור עם נתניהו את הסוגיה הזאת.מבולבל, הערבים הם חברים שלכם לא שלנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.