עם הליכתו של בידו החלאה מי יממן עוד את חלאות קפלן?

marabo

Well-known member
מי, המשיח שלכם???
על המלצת האליל שלכם

deltaZer0

Well-known member
מבולבל, הערבים הם חברים שלכם לא שלנו.
עקב חוסר הריכוז המוחלט ובעיות הקוגניטיביות, ממליץ לך לגשת בדחיפות לנוירולוג.

לא שמאל, לא ימין ולא בטיח -- לא סבלתי את הקרקס הקרתני שלכם ולא הלכתי להצביע לקלפי חוץ מפעם הראשונה אחת ב-1995.

עזבתי את ישראל באוגוסט 2023 לארה"ב.
תכננתי את ההגירה מפה כעשור לפחות, בקפדנות.
היה לי ברור מן ההתחלה לאיזה בור נפלתי, מיד לאחר שבאתי ממוסקבה המולדתי.

ציפיתי במשך שנים רבות לכול מה שהתרחש כאן בפועל החל מנובמבר 2022.
כולל הקטסטרופה האדירה של 07.10 .

מבחינתי, כול ה-120 הח"כים -- שיקומו עוד היום, יתפטרו וייעלמו מהאופק הפוליטי והמדיני.
כלומניקים, אחד-אחת.

אך, זה לא מעניין אותי כבר, רק מכוח האינרציה(כי תרמתי לישראל את השנים הכי צעירות והיפות שלי) וזה יעבור כמו הצטננות קלה בתקופת ה"מעבר".

לגבי הערבים...
נדהמתי לגלות בהגעתי לישראל, אחרי סיפורי 1001 לילה ואגדות האחרות של סוכני הסוכנות היהודית שתוארו לי עוד במוסקבה בשנת 1994, כי ב"מדינת היהודים" יש...
...ערבים, עם כול מה שמשתמע מכך עד היום.
הדבר האחרון שחיפשתי בעלייה לישראל, זה הדו-קיום המפוברק, העקום והלקוי(שבניתם פה במו-ידיכם הישראליות) עם האומות המוזרות לי.

רות, סוף.

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
על המלצת האליל שלכם
החמאס הוא פרטנר אם הוא מכיר במדינה ומוכן לזנוח את הטרור.
דעה לגיטימית.
הוא לא אפשר לחמאס לצאת להתקפה כפי שעשה נתניהו.

הפרבולה1

Well-known member
החמאס הוא פרטנר אם הוא מכיר במדינה ומוכן לזנוח את הטרור.
דעה לגיטימית.
הוא לא אפשר לחמאס לצאת להתקפה כפי שעשה נתניהו.
יאיר גולן לא אמר את מה שאתה מייחס לו, הוא לא אמר שהחמאס פרטנר אם הוא מכיר במדינה ומוכן לזנוח את הטרור. הוא אמר שהחמאס והחיזבאללה הם פרטנרים כמו שהם - ארגוני טרור.
יאיר גולן הוא שמאלן שחשב שאפשר להגיע להסדרים עם ארגוני טרור ולרסן אותם , גם היום הוא חושב ככה לגבי הרש"פ שהיא אויב מסוכן של ישראל כמו החמאס אפילו יותר.

1ספי11

Well-known member
יאיר גולן לא אמר את מה שאתה מייחס לו, הוא לא אמר שהחמאס פרטנר אם הוא מכיר במדינה ומוכן לזנוח את הטרור. הוא אמר שהחמאס והחיזבאללה הם פרטנרים כמו שהם - ארגוני טרור.
יאיר גולן הוא שמאלן שחשב שאפשר להגיע להסדרים עם ארגוני טרור ולרסן אותם , גם היום הוא חושב ככה לגבי הרש"פ שהיא אויב מסוכן של ישראל כמו החמאס אפילו יותר.
בוא ונבדוק את הדברים כפי שאתה אומר.
גולן הוא שמאלן שרצה להגיע להסדר עם אירגון טרור אבל הוא לא נושא תפקיד וחסר משמעות.
נתניהו הוא ראש ממשלה שהגיע להסדר עם אירגון טרור ותמך בו ואיפשר לו לצאת להתקפה ב7.10
הרש"פ נמצאים תחת הסדר עם ישראל ונלחמים בטרור החמאסי אז כמובן בהיגיון הימני הם הכי מסוכנים.

למעלה