עם הפנים לסוף העונה...

Aviad1987

New member
עם הפנים לסוף העונה...

על איזה סטוריליין הייתם מוותרים? ואולי אם אתם באמת יצירתיים - מה הייתם מוסיפים?
(למי שמתקשה לזכור: לינדזי-קיילב והאבהות, לינדזי-ריאן, אלכס-ריאן, אלכס-מריסה, רבקה חוזרת לחיים של הכוהנס, קרטר נכנס אליהם בסערה, הקלטת הלוהטת של ג'ולי, טריי משתחרר מהכלא ומגיע לאוסי, הקומיקס, המגזין, וכו' וכו'...)

invAsion

New member
ק ו מ י ק ס ../images/Emo103.gif

ללא ספק. ובקשר למריסה, עיצבן אותי שהחליטו לכתוב לה רומן לסבי. זה היה הכי תקוע ומעצבן. התפתח מזה סטוריליין טוב, אבל הם סתם הפכו אותה ללסבית באמצע החיים. מה גם, זה לא היה משכנע בכלל.

invisiblegirl

New member
אני מתלבטת

בין רבקה לקומיקס. רבקה הייתה שם כמה? 4 פרקים? והצליחה מספיק לעצבן אותי עם ה"אני צריכה לעזוב" שלה בכל שנייה. בעע. מנגד הקומיקס משעמם ברמות, נמשך יותר מדי פרקים ומביא לקטעים מפגרים בין סת' וסאמר.

Aviad1987

New member
לא יודע מה איתכם והקומיקס חחח

זה ממש נחמד לדעתי. הוא גם חמוד, קליל ולא מזיק...

R i s a

New member
הממ...

|זבל| - מוותרת - |זבל| הייתי מוותרת על שני דברים:
אלכס/מריסה: למריסה הוסיפו רומן לא משכנע - רומן לסבי שהגיע פתאום אחרי שניתן היה לראות בעונה הקודמת שהיו לה שני רומני אהבה עם לוק וריאן. אף פעם לא הייתה לה נטייה לנשים, מה פתאום קרה? לסביות זה גם גירוי לא רק אהבה. פרט לכך שלמריסה ואלכס לא היו קטעי אהבים ארוכים למדי. היו להן שתיים-שלוש נשיקות חסרות משמעות. במילים אחרות - מיותר לגמרי.
קרטר נכנס אליהם בסערה: כולנו יודעים שהכוהנים הנם משפחה בלתי-ניתנת-לפירוק. במשך כמעט שתי עונות היחסים בין סנדי לקירסטן התבססו על ריבים קטנים פה-ושם והשלמה באהבה גדולה. מה פתאום קרטר מושך את קירסטן...? במשך 20 שנה ומעלה היא הייתה אישה טובה, היו להם מעלות ומורדות גם ככה ועכשיו זה די ברור שקרטר הוא חלךק חולף - חסר משמעות בעליל שלא מוביל לאף-דבר חד משמעותי שלא היה נוצר בלעדיו.
- מוסיפה -
סאמר - בודדה וגלמודה: לדעתי לסאמר חסר "זמן לבד" יכולנו להכיר אותה והבנו שהיא חיית מסיבות, אוהבת לרקוד בין אחד לאחד. רק האהבה כלפי סת' מונעת ממנה זאת. כשסאמר מבינה שהיא לא אוהבת את זאק ושהיא רוצה את סת' היא הייתה צריכה להיפרד ממנו קודם ולהיות קצת מבולבלת - אבל לבד.
מריסה וג'ולי: מערכת היחסים בין מריסה וג'ולי נדושה. לא מייחסים להם זמן יחד - לטעמי צריך להוסיף למריסה וג'ולי ריב ופיוס בסופה של העונה.
וזהו

The O.C Rulz!​

Aviad1987

New member
אני הייתי רוצה לראות

את ג'ולי קופר באינטראקציה עם עוד דמויות. למשל חברות הזויה בינה ובין קירסטן. הקטע ביניהן בפרק 14 היה משעשע...

invisiblegirl

New member
אני מתה על הסצינות שלהן

זה נדמה כאילו לג'ולי אין ממש סיפור משלה. קלטת הפורנו נראתה לי נסיון לתת לה יותר פוקוס, אני מקווה שיתנו לה עוד קווי עלילה משלה. ואת הסצינות עם קירסטן וג'ולי אני ממש אוהבת. חברות מוזרה אך מניבה סצינות טובות. אהבתי במיוחד את הסצינה (פרק 14?) שהן עישנו סיגרים ושתו ודיברו, שג'ולי אמרה לה BUT U AND SANDY ARE THE MORAL CENTER OF THE UNIVERSE! או שהיא הקניטה את קירסטן על קרטר שהם יושבים על עץ ומת-נש-קים, חחח גם בעונה הראשונה היו להן קטעים טובים.

dorin266

New member
בקשר למריסה-אלכס לסבו שיק:

אני חושבת שזה עדיין מוסיף עניין לסדרה, זה שונה, לא כל כך מקורי אבל עדיין נורא נועז, חוצמזה, זה מגניב=)!

TheCharm

New member
זה כאילו העתקה לרעיון שלי? ../images/Emo3.gif

אני הייתי מוותר קודם כל על לינדזי-קיילב והאבהות, כי זה כאילו לא היה. עכשיו, כולה מה, איזה 15 פרקים אחרי? וזה כאילו מעולם לא קרה. גם על רבקה חוזרת לחיים של הכוהנס, שפשוט היווה למעשה בסיס לקרטר, כדי כבר להפוך את כל מערכת היחסים רעועה, אבל הם פשוט עשו את זה גרוע.

Angelus

New member
המפ..

הקומיקס כמובן היה משעמם יתר על המידה, אבל אני חושב שהייתי מוותר על כל הסיפור עם הגנן ולינדזי.

מיושית

New member
אלכס ומריסה..

זה סתם סיפור מעצבן, מיותר ולא-קשור. לא הבנתי למה שמו דווקא למריסה את הרומן הלסבי הזה. מילא לג'ולי (?), עם מישהי בגילה כמובן.. חח.. עוד סיבה להרוס למריסה את החיים.. אבל מריסה? היא לא הראתה שום נטיות מיוחדות במהלך העונה הראשונה. ו.. טוב, זה לא קשור - אבל זה גם עצבן אותי שכולם התלהבו יתר על המידה מהדמות, אלכס, והשחקנית, אוליביה ווילד. היא בסך הכל דמות צדדית, אני אהבתי יותר את לינדזי למשל, ו.. התלהבו ממנה יותר מדי.

gotio

New member
ספוילר ענק למי שלא ראה עונה 2

להיזהר. קיימים הוטניקים.

liat tal

New member
אני

היתי מוותרת על הסטוריליין של רבקה.. ומה היתי מוסיפה? אני צריכה עד לחשוב על זה..

למעלה