עם הפנים לסוף העונה...

עלקס ומריסה ../images/Emo31.gif

ריאן ולינדזי. בכלל לינדזי
איזו קופה היא! אני כל כך שונאת את הדמות שלה. מרגיזה! כנ"ל גם לגבי עלקס. פוכסה.

JoHnYmYsTeR

New member
רבקה ללא ספק

סתם מציקה כזאת שלא קשורה לכלום.
לעונה הבאה למטה אולי לעונה הזאת היא הייתה מתאימה עם השרלוט הזאת שבטוח תגרום רק לרע.

איימיס

New member
הייתי מוותרת על הסיפור של רבקה

אבל למרות שהוא היה לדעתי הכי פחות מעניין, הוא כן הוסיף משהו לעלילה וכן היה בזה משהו מעניין.. אבל אם צריך לוותר על משהו, לדעתי זה על זה...

shiri li

New member
רבקה... וגם מריסה והגנן.

רבקה הייתה תקועה כמו לא יודעת מה. כולנו יודעים שסנדי בחור די שקסי, וזה ידוע שהוא אחד הבעלים שכל הניופסיות של האו סי היו עושות אותו.. חחח... אבל גם הקטע המוזר הזה עם מריסה והגנן היה תלוש לגמרי. הוא לא עניין בכלל, ובקושי השפיע על העלילה. ומה יש לכולם נגד הקומיקס? גם אני חושבת שהוא לא מזיק, והרעיון אפילו די נחמד...

shiri li

New member
ועוד משהו להוסיף, על ראיין ולינדזי

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אהבתי ואפילו מאד את לינדזי עצמה. גם את הקטע בינהם אהבתי, אבל יכלו לעשות משהו הרבה יותר רציני מזה. כל הקטעים הרומנטים של ראיין היו רק סטוצים קצרים ודפוקים עם שרלילות, בעוד שלמריסה היו הרבה בני זוג, לאורך זמן. מה גם, שלינדזי הייתה בחורה טובה, מבית טוב, משהו שראיין צריך. זה קרה מיד אחרי שמריסה התחרפנה לגמרי, ומגיע לו גם בחורה טובה שכזאת. חוצמזה, שלינדזי לדעתי ממש ממש יפה, ובניגוד להרבה שחקנים אורחים, לא נתנה חשק לבעוט בה בכל דקה נתונה בפרק.

NoWords

New member
האמת שבזמן האחרון

פחדתי להיכנס לכאן בגלל כל הספוילרים לעונה 3 אבל עכשיו נכנסתי והנה מה שאני חושבת-
לדעתי רבקה הייתה דמות קרצייתית וחסרת פואנטה לגמרי, הרי ידוע שסנדי וקירסטן ישארו הזוג המבוגר והנצחי הזה שתמיד מסתדר איכשהו ומהווה דוגמא נפלאה לכל שאר הבעייתיים שם.
הקטע של מריסה עם הגנן היה ממש משעמם ולכן טוב שהוא היה קצרצר. אבל מצד שני, הוא העביר את המסר של מריסה ממש טוב, את זה שהיא רצתה לעצבן את ג'ולי. זו הייתה המטרה וזה הצליח. אם היו מושכים את זה עוד יותר, זה היה לגמרי מאוס.
כל המעגל המשפחתי של קיילב-קירסטן-לינדזי היה ממש מייגע לדעתי. מה הייתי מוסיפה? שאלה טובה. תמיד יותר קל לשלול. הייתי משפרת את הרומן של אלכס ומריסה למרות שכמו שכולם אמרו- זה היה הכי לא קשור לכלום כי היא תמיד הוצגה בתור "הבחורה של הבנים". לדעתי זו הייתה תוספת מרשימה לתסריט, הקטע ביניהן. רענון. אבל היו צריכים להתעסק עם זה עוד קצת, שיהיה מעניין.

dorin266

New member
אמ...כמה שאלות על זה:

- תזכירו לי מי זה קרטר? |טיפשה| - זה לא אמור להיות סת'-אלכס? במקום ריאן-אלכס, כי זה מה שכתבת. תודה רבה

אני

הייתי מוותרת:
עלילת ספר הקומיקס בפעם השניה שהיא הופיעה.
די.ג'י המיותר !!!!
רבקה וקרטר שנכנסו לקנדי לחיים.
כל העלילה של "ריאן הוא חנון עכשיו". מה הייתי מוסיפה:
סיפור לסאמר שלא קשור בסת' כמו למשל האמא שלה חוזרת או שהיא מגלה שיש לה אח/ות אבוד/ה משהו כזה...נמאס כבר מזאק וסת'.
כל הסיפור של המתח בין ריאן לקיילב, הייתי הולכת עם זה יותר רחוק...כי נראה כאילו כלום לא באמת קרה שם...
סנדי חוזר לסנגוריה הציבורית ומביא איתו בדרך עוד סיפורים מענינים של הטיפול בלקוחות שלו.
קירסטין לומדת לבשל...LOL ...כבר נגמרים לי הרעיונות...

shiri li

New member
אמממ... אני חושבת ש... חצי-../images/Emo58.gif

הקשר בין ראיין בין לכיילב יתפתח בעונה הנוכחית, כלומר ה-3. הוא מת, ברור, אבל אני חושבת שכיילב יוריש לו משהו בצוואה. יש לי תחושה... אבל זו רק השערה שלי...

R i s a

New member
הממ.

מתנגדת
אני חושבת שדיג'יי ולינזי[שלא הזכרת, ארבל בכל זאת] מוכיחים לנו שהאהבה שיש בין ריאן למריסה היא כן נפרדת, והם יכולים להמשיך הלאה אחד בלי השני. וככה גם עם ריאן. זה מוסיף לעלילה- מריסה מוותרת על ריאן, קצת פלפל - נכון שהיא רצתה אותו אחר כך אבל עדיין, היא המשיכה עם דיג'יי ולא ניסתה באופן נואש להחזיר לעצמה את ריאן כמו שעשתה אחרי הקטע עם אוליבר.
מסכימה
מסכימה איתך לגבי זה שצריך למצוא לסאמר סיפור אחר - במשך שתי עונות שלמות היא רק סת'-זאק-מישו אחר-חופשיה-סת'-זאק-סת'-זאק-סת'. הסיפור הזה באמת נהיה מאוס - צריך להוסיף לה קטעים, בהחלט.
עלילת הקומיקס בפעם השנייה - באמת אידיוטי להחזיר את זה - כולנו היינו בסרט הזה וראינו איך זה נגמר - כולם פגועים ! זה באמת לא היה צריך שחזור אבל למען המשך העלילה זה היה חשוב למרות שהיה אפשר להביא את זה גם בצורה אחרת שתרגיז את סאמר שהיא לא קומיקס. עניין הקומיקס כבר טחון

invisiblegirl

New member
כן...

גם אני מסכימה לגבי ריאן ומריסה שהם יכולים אחד בלי השני. אם בעונה שלישית ג'וש הולך עוד פעם להפריד אותם, אז שזה כבר יהיה לתמיד. נמאס לי לגמרי מכל הריבים שלהם ואז פרידה-חזרה-פרידה-חזרה. בעע. או שיהיו יחד להרבה זמן, כמו זוג אמיתי, או שייפרדו לתמיד! וסאמר צריכה דחוף סטוריליין אחר! היא מביאה לי כבר את הסעיף עם הקטעים המפגרים שלה בפרקים האחרונים עם האנטי קומיקס. איזה בזבוז.

R i s a

New member
תכתבי שזה ספוילר. ../images/Emo58.gif

אף אחד לא יודע על ג'וש...

טוב

לא במקום
-כול הרומן של מריסה ואלכס פשוט מטומטם,זה לא עזר ממש לעלילה. -עוד פעם מעגל הזאק-סת-סאמר-קומיקס כול כך חרוש. -הקטע עם הג'ס הזות שמפתה את טרי מזה מטומטם או שזות רק אני, גם ככה עם כול מה שהוא עושה אז מוסיפים עוד קצת חרוש.
במקום!!
-ריאן ומריסה וההתפתחות ביחסים שלהם -קלטת הפרונו של ג'ולי פשוט ענקית בכלל כול המשולש של ג'ולי-לאנס-כיילב -טרי מוסיף מאוד לעלילה לוהוסיף ודחוף!! -סיפור לסאמר שוב נישעבים לקומיקס. -טרי שהיה קצת ילד טוב כול הסמן סמים או מכות. -סיפור לסנדי מגיעה לו לא?!

shiri li

New member
ואמנות הדיבור...

אממ.. הזות=זאת, נשעבים - נשאבים, מגיעה-מגיע, הסמן-הזמן... אבל בתכלס, את צודקת והתגובה שלך נכונה.. לא רציתי להעליב או משו, סתם לידע כללי... שירילי.

invisiblegirl

New member
למה ספוילר?? ../images/Emo12.gif

אין לי מושג אם ג'וש הולך להפריד אותם... אמרתי, א-ם הוא יפריד אותם, שזה כבר יהיה לתמיד... זה פשוט הסיפור שלהם כבר מתחילת הסדרה, פרידה-חזרה-ריב וחוזר חלילה...

למעלה