לא מצטדקת בכלל
אבל מרגישה ברת מזל עד מאוד שזו לא הסיטואציה אצלנו.
עוד אין לי ילדים משלי (הראשון בדרך). לבעלי יש בת מנישואין קודמים ואנחנו יחד כבר כמעט עשור, מאז שהיא קטנטונת בת 3.5. אני אוהבת את הילדה אהבת נפש, גם כשהיא מעצבנת, חצופה, בלגיניסטית ולא עושה שיעורים (אחח, גיל ההתבגרות... נידון בהרחבה בשרשור קודם שפתחתי).
אבל ברור לי שזו אני ואני לא בעמדה לשפוט. אמא שלה (האקסית של בעלי) טענה באזניי, וגם באזני הילדה לצערי הרב, שכשיהיו לי ילדים משלי האהבה שלי אליה תפחת. אולי זה נכון, אני מקווה מאוד מאוד שלא.
בכל מקרה - יתכן ודווקא במקרה שלי קל לי יותר להגיד את כל הדברים האלה בגלל שלא באתי עם ילדים משלי. אולי דווקא בגלל שאנחנו מתפקדים כמשפחה הרבה זמן, עוד מלפני שחשבתי אפילו על להיכנס להריון, אז היה לי קל יותר ללמוד לאהוב אותה ולהרגיש שהיא חלק ממני, ואז בתקווה, כשיגיע הצוציק בקיץ, זה ישפיע על היחסים שלנו פחות.
כמו כן, ברור לי שמבחינתה התינוק זה סוג של שואה הגרעינית, ובשנים שהיינו רק שלושתינו היה מאוד קל וכיף. עכשיו יהיה מורכב וקשה יותר כי תהיה תחרות. אבל לכי תדעי אם זה היה אחרת לו היו לי ילדים משלי שלא מבן הזוג הזה (טכנית זה היה אפשרי, אבל בפועל לא כי בן זוגי ואני נפגשנו כשהייתי ממש בתחילת התואר הראשון. יש גבול לכל תעלול)