בעיני יש משהו במה שאת אומרת
אני חושבת, שהעובדה שפגשתי את הילדים של בעלי כשכבר הייתי אמא בעצמי, העלתה את היכולת שלי לאמפתיה אליהם. בתור אמא היה לי ברור שיש כאן שני ילדים קטנים, שנקלעו לסיטואציית חיים מורכבת, בדיוק כמו שהבן שלי נקלע לסיטואציה כזו. זה מאוד הבהיר לי כמה שהם לא בחרו במצב הזה, שאנחנו בחרנו אותו עבורם, וכמה אחריות יש לנו לסייע להם להתמודד.
כבר הייתי מתורגלת בלוותר על הצרכים שלי בפני הצרכים של הילדים (זה בעיני משמעותי בעיקר כשהם קטנים). בנוסף, יש משהו באינסטינקטים האמאהים שמתעורר בתוכך כשאת הופכת לאמא, וניתן לקשר אותו באופן חלקי גם לילדים שהם לא שלך, בעיקר בקשר ליכולת להבין מה הם צריכים גם כשהם לא בדיוק מבינים את זה.
יחד עם זה, אני מסכימה עם מה שנאמר כאן - זה לא רלוונטי לגביך. זה כמו שאני אגיד לחברה שלי שלא התגרשה מעולם "נכון שלך יותר קל לנהוג בשוויוניות בין הילדים שלך?" כנראה שזה נכון, אבל זה לא עוזר לי. אני נמצאת בסיטואציה שלי ולא של אחרים, ועלי מוטלת החובה למצוא את הדרך ואת הכח בתוכי לא להפלות בין הילדים.
לכן, מעבר לכך שאולי זה יגרום לך פחות לכעוס על עצמך ועל רגשותייך, אני לא חושבת שזה עוזר לך להתמודד. ואני חושבת ששם המקום בו את צריכה לשאול ולהתייעץ.