עם יערית לטורקיה

דפי מור

New member
עם יערית לטורקיה../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

רצינו לדעת מי מתכנן ליסוע עם יערית לטורקיה לטיול של שבוע. ומי שכן - באילו תאריכים? נשמח להצטרף
או לצרף
דפי
וירון

timon1

New member
או, סופסוף, כבר חשבנו לבטל

אני ואלונה על בני/ות זוגנו תיכננו לצאת לטיול של שבוע אבל היינו יחידים והמינימום זה 15 ככה שדי לא ממש יצא לנו... כנראה באוקטובר [2-9], מיד מולך במסרים.

דפי מור

New member
יאללה חבר'ה - חסרים לנו רק עוד 4../images/Emo70.gif

כבר הגענו לשישה רוכבים! אלונה
, בעלה
, טימון
, ירון
, תומאס
ואני
. אז, מי עוד רוצה להצטרף
לטיול של שבוע עם חברת יערית בטורקיה למשך 8 ימים: 2.10 - 9.10 (בין כסה לעשור, לא נופל על אף חג). - דפי

bazzik

New member
כלומר, אולי זה מובן מאליו אבל..

השאלה היא האם הטיול המדובר הוא טיול רכיבה בלבד ? ומה זה אומר ?

bazzik

New member
בדקתי

ניראה משכנע ונחמד. רק מה , אני בפולין חדש קודם. לא ניראה לי שאקבל עוד פס מהבית. אולי פעם אחרת

דפי מור

New member
נראה לי שאני יודעת מי זו.... ../images/Emo8.gif

חשבתי שהיא נוסעת בתאריכים שונים... אם לא - אז אני שמחה כיפליים ! ואם היא באה זה אומר שנהיה כבר שמונה (כאשר מחצית בנות)

Eyal Hershtik

New member
אני התכוונתי ....

לשלי אישתו של טימון (שהבנתי על פי ההודעה שלו שהיא גם מצטרפת)

timon1

New member
הרשטיק, לך תכין ש.ב. אצל ירון

מאז טיול השאנטי בבשור שהובלתי שלי החליטה לנטוש את עולם אופני ההרים ומשאירה את העניין לצורך סעפ"ש בקיבוץ.

רֶשֶף

New member
סעפ"ש! (סידורים, עניינים, פה, שם)

עגה צבאית. הרשטיק! מאיפה נחתת?

רֶשֶף

New member
סליחה, מפיתום הרשטיק (מאיפה נחתתי)

דרור! נו, מה הפלא. איך מורה בישראל יכול לדעת מכל הסלנג הזה של הפירחחים?

אני מכיר רק סק"ס ../images/Emo66.gif

סידורים, קניות ספונג'ה שזה בערך מה שאתם הנשואים עושים בימי שישי.....

רֶשֶף

New member
אז למען הסדר הטוב

הרשה לי להעמיד אותך על טעותך. הדבר היחיד שאני עושה ביום שישי ומזכיר "סידורים" (והוא לא רכיבה) זה "לזרוק" את הילדים בגן ולקחת את האשה לבראנץ'. קניות ביום שישי זה הדבר הכי לא רציונאלי שאני יכול להעלות בדעתי. חצי מדינה מפוצצת את הסופרמרקטים בתורים אינסופיים. קניות עושים במוצ"ש או בראשון או בחמישי, בערב, מאוחר, 22:00 כזה, לפני הסגירה (אבל שתדע שהעם לומד מהר גם את הטריקים השפלים האלו
) ספונג'ה לא עשיתי כבר יותר מ-8 שנים. בשביל זה יש את סָיימוֹן. כהנוביץ', יכול להיות שאתה אוחז באי-אילו קונספטים שגויים בנוגע ל"נשואים האלו"? מקווה שאתה מקנה לנוער את הסטריאוטיפים ה"נכונים".

alonaski

New member
המממ... אני מבינה ש...

אני הבלונדינית בחבורה!...
(לא ממש מחמיא...
) וטל בעלי הוא... ה"דיסטאנסיונר" של החבורה!!! D-: אז רגע... אני מבינה שאת - ה"חילזון" (=כלומר = האיטית!) אבל... מה תומאס???!!!! תומאס הוא... סמארק???!!!
או סתם "חייזר"?...

למעלה