עם יערית לטורקיה

דפי מור

New member
ובכן . . .../images/Emo9.gif

יש רק אמוטיקון אחד של בחורה, אז נתתי לך את הכבוד... (אני מאמינה שהיית נעלבת מחילזון
או ממיצי
!!).. בקשר לבעלך - לא מכירים אותו אז שיערנו שהוא "cool". תומאס הוא טיפוס מיוחד (חייזר טוב כמובן...) חוצמזה שהוא לא בפורום אז הרשיתי לעצמי להשתולל עם האמוטיקון שלו
!! באמת צריך לדאוג שיהיו עוד אמוטיקונים של בחורות (לא כולנו בלונדיניות הרי !!
)

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

חכי חכי!!!! עוד יום-יומיים תגיע אלי ההזמנה שעשיתי דרך הנט, לקסדת פו-פייס!!! ואז... תוכלי להצמיד לי את האומטיקון הגאה הזה:
!!! בינתיים... מיצי
דווקא יכול להיות טוב... אם נקרא לו: .... המממ... "טייגר"!!!!

../images/Emo7.gif חבל שאי אפשר בחופש

אנחנו המורים, אתם יודעים, צמודים ללוח החגים והחופשות... אם זה היה בסוכות אז הייתי מצטרף. חיים קשים.

timon1

New member
אוי ואבוי, אתה מורה בישראל???../images/Emo2.gif

אני בכלל לא בטוח שאני רוצה לדעת מה בדיוק אתה מלמד...
סתאאאאם, בצחוק, מובן שאני רוצה לדעת מה אתה מלמד, באמת [לא מצליב אצבעות מאחורי הגב]

alonaski

New member
דרור דארלינג... אני אסביר לך מה

טימון רצה לגיד: לטימון - היה כנראה נסיון מאוד לא מוצלח עם מורים במהלך שנותיו בביצפר... במשך 12 שנה - אף אחד לא הצליח לחנך אותו ולעשות ממנו בנאדם!!! הוא גדל פרא!!! חסר השכלה... חסר חינוך... ובגלל זה, עד היום הוא מבוהל מ"מורים"!!!!! זה לא משהו אישי נגדך!!!
ולציבור הרחב שלא מכיר אותך... אציין, שבחנתי את המצב מבחינה הסתברותית (לאחר ההיכרות שלי איתך) והגעתי למסקנה, שאם לפחות 50% מהמורים בארץ היו - כדוגמתך!... סיכוי טוב שהילדים והאזרחים במדינה היו נראים הרבה הרבה יותר טוב!!!!
חבל שיש כל כך מעט אנשים כמוך במערכת החינוך הרקובה שלנו...

S h u g i

New member
לא נראה לי שטימון החזיק 12 ../images/Emo8.gif

שנות לימוד ...וגם אם כן בטח בשנתיים האחרונות במקום להבריז לים ( כמו תושבי המרכז ) הוא היה מבריז לגלבוע לאיזה טיפוס קצר ... ודרור מה הבעיה ? תביא פתק מההורים ...אני בטוח שהתלמידים שלך ישמחו לקבל איזה מורה
מחליף לשבוע

timon1

New member
מה אתה מדבר?????

סיימתי 12 שנ"ל במגמה גרעינית סולארית [יושבים על הדשא בשמש ומפצחים גרעינים] בהצטיינות!!!!!! ורק שאהיה סגור על עצמי, אתה הבחור עם הג'אמיס לא?

S h u g i

New member
אכן כן ../images/Emo45.gif

אחלה אופניים ...רק עכשיו צריך לשדרג את הרוכב ..

אלונה, אילו מחמאות ../images/Emo9.gif

אני ממש מסמיק מרוב גאווה. חוץ מזה, טימון, אם עד היום לא ידעת שאני מורה והסתדרנו, אז למה שעכשיו יעבור חתול שחור ביננו? אתה מוכן לספר לכיתה למה אתה חושש כל כך ממורים?

timon1

New member
איזה קטע, יש לי דוברת...

ממתי את מכניסה לי מילים לפה??? אני ממש לא מפחד ממורים [אבל בטח יש כמה שמפחדים ממני...] ומה זה כל הסופרלטיבים נוטפי הדבש ונופת הצופים שאת מרעיפה עלי פתאום ככה באמצע היום, תודי שאת חולה עלי למרות כל המעלות שציינת [ואולי אף בזכותן
]

T-מון: אני את הבגרות שלי כבר עשיתי

יש לציין שהתלמיד טימון אינו ממצה את הפוטנציאל הגלום בו ובקצב הזה אולי יצא ממנו בקושי רוכב אופניים.

timon1

New member
בגר....מהה????????

עדיין לא אמרתי לי איזה מקצוע אתה מלמד

אני מרביץ בתלמידים תורה ומצוות |ספר

סתם... הסטוריה, אזרחות ולימודי ארץ ישראל בתיכון הקרוי על שמי בצומת הקרוי על שמי! אני גם מחנך י"ב. כנראה בטיול לגלבוע סבלת מחוסר חמצן, כי דיברנו על העניין הזה כל הזמן.

timon1

New member
ווויייי, אתה מלמד בתיכון וצומת דרור

זה שהדבר הראשון שעלה בראשי כשראיתיו לראשונה היה הבית של הברביונים [הילדים של ברבאבא]??? ודרך אגב זה לא היה חוסר חמצן [לפחות לא שלי] אלא העובדה שהייתי במאסף [הוכחה ניצחת שלא הייתי המוביל למקרה שלמישהו יש חשק לתבוע
] ולא שמעתי את השיחות שנוהלו בראש, לא נורא, אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים

yasigal

New member
כהנוביץ, מספיק עם הפרסום הסמוי לב"ס

וזה על מסכת הייסורים שאני עוברת איתך כל טיול..

יא-סיגל ../images/Emo3.gif את מלמלת כל הלילה

הרצאות...ערב סרטי פרירייד...ניל...ערב טיולים לטורקיה...צפיה בטור דה פרנס...יאיר בן עמי..אובריין...הרצאות...טיול לילה בטו באב...יד חרוצים 2...הנחה 15%. לא יכולנו לישון איתך....

yasigal

New member
זה יותר טוב מאשר למלמל כל הלילה

מבצע קדש 1956...מבצע יונתן 1976.. מבצע דני...הממ..הוי לא! לא! לא! - מתי היה מבצע דני??? לא יכולתי עם הסיוטים שלך כל הלילה..

yasigal

New member
טוב נו.בטח! אחרי שלא ישנתי כל הלילה

בגלל הנתון הזה..לא ציפיתי שתדיר שינה מעיניך לילה נוסף!

למעלה