עם מעוות!!!

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
עם מעוות!!!

רק תסבירו לי.. תסבירו לי בדיוק!! איך זה, שכשצה"ל נכנס ליישוב ערבי, כדי להרוס בית של מחבל מתאבד - של מפלצת!! מחבל שרצח בדם קר אנשים!! נכנס לאוטובוס ופיצץ את עצמו!!! איך זה? שכשצה"ל נכנס להרוס בית של "בן-אדם" כזה, כולם עושים רעש "הפרת זכויות האדם!" "איזה מין עם אנחנו?" "אנחנו לא צריכים להרוג אותם!" "מסכנים! פשוט בושה לישראל!" ותגובות כאלה ואחרות... אבל איך זהשנותנים לצה"ל להיכנס לישובים שלנו! כדי להרוס בתים של משפחות שלמות! של יהודים!!! של אזרחים! של בני אדם! איך זה?! אנחנו עם מעוות! שתומך באויבים שלו!! ובעצמו לא!! אנחנו עם מעוות! וכל מה שלא נעשה לא יעזור לנו! עד שלא נקלוט את זה!! איזה מין אדם, ילך לאויב שלו, ויתן לו נשק כדי להרוג את המשפחה שלו?!? איזה אידיוטי!!! אז בקיצור! אנחנו עם מעוות!!!

תשובה

כל המצטדקים הצבועים השמאלנים-קיצוניים אוהבים ערבים יותר מהיהודים כי הערבי, גם אם הוא הרג קודם עשרות יהודים, הוא עדיין בצד ה"חלש".

TheOrion

New member
לא לדבר שטויות.

אני שמאלני, ואני לא אוהב ערבים יותר מיהודים. ההודעה שלך מתלהמת במקרה טוב, ולא רוצה להגיד מה היא במקרה הרע.

תיקון

אמרתי שמאלנים-קיצוניים, לא 99% מהשמאלנים האחרים, בכוונה למי שמתנגדים בתוקף להרס בתי מחבלים בנימוק שזה לא הומניטרי.

TheOrion

New member
כל מה שאתה צריך לעשות זה...

להוריד את המילה שמאלנים משם. הם לא מאמינים באותם ערכים כמו ששמאלני מאמין בהם. הם לא חושבים באותה צורה ששמאלני חושב. הם יעשו דברים ששמאלני לא יעלה על דעתו לעשות. קרא להם קיצוניים
.

נכון השמאלנים אחלה

אבל אמרתי שמאלנים-קיצוניים כי ימנים-קיצוניים חושבים בדיוק הפוך.

נצמט

New member
תיקון

זה לא 1% הלוואי וזה היה כך. זה הרבה יותר! ויש לך גם כאלה מהממשלה שלך ולא אחד.

TOMASS The Best

New member
אפשר להגיד שזה אנשים שמנסים פשוט

יענו, בצביעות לתקן את העולם! הם לא רוצים שיהרסו בתי מחבלים, שלא יפגעו במחבלים, שלא יערכו לפלסטינים בדיקות "משפילות" לא רוצים את זה ולא רוצים את זה, מחפשים פירסום שישמעו עליהם בכל העולם בקיצור מחפשים לעשות רושם על העולם על חשבון המדינה פשוט!! (דוגמא הבמאי ה"ישראלי" ההוא שהכין את הסרט הפרו ערבי ההוא ג'נין ג'נין אני חושב, ודוגמא ממש קלאסית: האפס הזה אביב גפן ששהה בלונדון ומצא איך ללקק לעולם שהכריז "להחזיר את המתנחלים מתים או חיים", אתם מבינים? ואלה קוראים לעצמם אינטלקטואלים ומתנגדים להרג מחבלים אבל מהמתנחלים מצידם שיירפו כולם ואלה קוראים לעצמם יהודים, להגיד בכנות אם יצורים כמוכם קוראים לעצמם יהודים

OMER G17

New member
זייני שכל...אני חושב שאני שמאלני

ואני פשוט יודע שערבים הם בני אנוש...אני ממש לא אוהב אותם ולא מעט פעמים שמעתי על ערבים שנהרגו בתאונה או נגיד המקרה של קסאם שנורה על ישראל ונחת בתוך שטח עזה והרג ערבים ושמחתי בלב..אבל הם בני אדם ומבחינה מוסרית רציונלית החיים שלהם שווים כמו של יהודי...למרות שמבחינת רגש אין מה להשוות..לא מכאיב לי שערבי מת

אמנם הערבים הם בני אנוש

אבל לדעתי מבצעי פיגועים, עוזריהם ומשפחותיהם לא שווים להתייחסות של בני אנוש.

TheOrion

New member
נמנמ

ברגע שתפסיק להתייחס אליהם כבני אדם, ירדת נמוך מהרמה שלהם. אל תוריד מערכיך רק כי אחרים מורידים מערכיהם. זכור להיות בן אדם, כי אתה רוצה שיתייחסו אליך כאחד
.

יוֹאב

New member
משפחותיהם?

לפי מה שאתה אומר, צה"ל צריך להכנס לראשון לציון ולהרוס את הבית של המשפחה של המחבל היהודי.

אני מתכוון למשפחות שמעודדות טרור

כמו כל המשפחות שאומרות בהלוויה שהבן מת בצדק, או המשפחות שמובילות אותו לעשות את זה... ואם היו פיגועים יהודיים כמו פיגועים ערביים אז יכול להיות שהייתה נשקלת האפשרות להרוס בתי מחבלים יהודים. אבל במקרים כל כך בודדים זה לא יהיה אפקטיבי כי המטרה היא הרתעתית ולא נקודתית.

nooshP

New member
רק נקודה אחת

אני לא חושבת שאפשר ממש להתיחס למה שמשפחה אומרת בזמן אבל כזה. גם המשפחה של המחבל היהודי קראה על הקבר "השמאלנים ימח שמם". ואני ממש ממש הייתי רוצה לחשוב שעוד לא הגענו לכאלה רמות של שנאה בעם. כי אני לא מרגיהש ככה כלפי אף אדם אחר, ימני, שמאלני, ערבי, או בעל כל מאפיין אחר.

גם המשפחה של המחבל היהודי ככה

זה רק מראה שהגבול בין הטרור הישראלי לבין הטרור הפלשתיני דק מאוד. זה לא חשוב אם זה בזמן אבל, כי כשהמשפחה באה ואומרת "השמאלנים ימח שמם" או "ירושלים היא שלנו" (פלשתינים) זה מראה שכך היא חונכה, גדלה וגידלה את ילדיה, זה לא בא בספונטניות מתוך עצב.

SUGAR162

New member
האמא אמרה ככה בהלוויה

בגלל שרגע קודם היא שמעה את יוסי שריד אומר שצריך לקבור את בנה בקבורת חמור. בתוספת המצב הריגשי הקשה שהיא היתה בו גם ככה. אחר כך היא התנצלה וחזרה בה מדבריה.

יוֹאב

New member
נפלת קצת הייתי אומר...

אתה משווה הרס של משפחה חפה מפשע, לשם הרס - אל מול פינוי משפחות אל תוך מדינתם שלהם. אל תיפול בלשונך. אני שמאלני. על פי ההגדרות של חלק מכם, אני אפילו שמאלני קיצוני (לא שאני מסכים עם ההגדרה המטופשת הזאת), ואין בי אהבת יתר לעם כזה או אחר. לא לערבים, ולא לנוצרים.

LordOfSpells

New member
אני לא אוהב לא יהודים ולא ערבים.

שני עמים שמחללים את האדמה עליה הם חיים. חורכים את האדמה באמונות עתיקות ותפלות, באיבה, שנאה, גזענות, מלחמה. אתם מזהמים את האדמה עליה אתם נלחמים בדעותיכם. מתי תפקחו את עיניכם ותראו שהדבר שאמור להוליך את כולם לחיים טובים ושלווים, מלאי מוסר והגינות מוביל את האנושות לפילוג ומלחמות? אנחנו עם מעוות? עצם קיום הדת הוא מה שמעוות אותנו מהיסוד. יקח עוד זמן רב, ואולי עד קץ האנושות, כדי שהדת תעלם כליל, משום שהמפלצת בעלת האישיות הזאת נטמעה עמוק בתןך החברה האנושית... אני פשוט מרגיש כאילו אני טוחן מים. כולכם בטוחים שאתם כ"כ צודקים ושאלוהים שלכם תומך בכם ולא באיש אחר. תתעוררו...מספיק עם מסורת הפילוג.

אמונה בד"כ מוכיחה את עצמה

כמו שכתוב בתהילים "והבוטח בה' - חסד יסובבנו". חלק מעניין האמונה, זה לדעת שלא הכל בשליטתנו. אתה כותב - "כולכם בטוחים שאתם כ"כ צודקים" - הרשה לי להכליל גם אותך במשפט הזה. לאף אחד אין הוכחה לקיומו או לאי-קיומו של בורא עולם.

למעלה